aynen çok özlemişiz zaman nasıl geçti anlamdım birazda yoruldumYorulmuşsundur kuzum, iyi kafa dağıtmışsınızdır, valla evde otur otur sıkılıyor insan
evet caım cıslardan uzak durdum oğlum kendi tabaını mutfakta unutunca ben hemen tabağımı uzattım al sen ye diye bende çay içtimMisafirli ve cıssslı bir güne göre güzel menü normal şartlarda kısır yenmemeli ama orada en sağlıklısı odur diye düşünüyorum
Hoşgeldin canım aramıza hep beraber hedeflediğimiz kilolara ulaşmak ümidiyle tatlımEkmek olarak sadece günde 2 küçük dilim çavdar yiyorum bir sabah bir öğlen akşam ekmek yemiyorum
Cok cok iyi bir menu olmus bence. Bol protein, saglikli karbonhidrat ve sağlıklı yağ. Çok çok dengeli ve ornek bir menü bence.Huhu taş kadınlar menümü yazıyorum
02.08.2017 tarihli menüm @Papatya geliniForever07
Sabah (saat.11.00)
1 yumurtalı omlet
1dilim peynir
Domates salatalık
1 kepek ekmeği üzeri labneli
1 ceviz
Yeşil çay limonlu su
Leslie 3mile
Akşam
Minnak taze fasulye
Tonbalikli salata
Soda
Tebrik ediyorum canım bendende sana kocaman birKızlar bugün çocuklarla pikiğe gittik akşam 7 de eve geldim banyo yaptır yatır anca yazıyorum gün içinde yazıcaktım ama internet paketi bitmiş bizde piknik olunca hamur işler poğça kekler hiç dokunmadan ama
@Papatya geliniMenüm sabah 1 yumurta domates salatalık peynir 5 zeytin şekersiz çay
Ara 5 erik
Ara 1 salatalık
Akşam eve gelince en kolayından tost makinesinde tavuk ızgara yaptım 2 tavk pirzola salata
Aslında gündüz çok acıktım ama yiyebilceğim bişey yoktu hamur işi ve çekirdek harici o yüzden yemedim@papatya geliniForever07
Çok dirayetlisin ve menün bayagi güzel olmuş.Menüm sabah 1 yumurta domates salatalık peynir 5 zeytin şekersiz çay
Ara 5 erik
Ara 1 salatalık
Akşam eve gelince en kolayından tost makinesinde tavuk ızgara yaptım 2 tavk pirzola salata
Aslında gündüz çok acıktım ama yiyebilceğim bişey yoktu hamur işi ve çekirdek harici o yüzden yemedim@papatya geliniForever07
İnşallah böyle devam eder canımÇok dirayetlisin ve menün bayagi güzel olmuş.
hanımlar akşam yemeğinden sonra 45 dk zumba yapıldı bütün yenilenler yakıldı
Niye maalesef dedin? Bence aksam yemegi icin doner çok güzel bir seçenek hem de yanında salatayla.not: akşam yemeği yendiyarım porsiyon ekmeksiz döner ve salata yendi malesef Forever07 @Papatya gelini
Kızlar bugün çocuklarla pikiğe gittik akşam 7 de eve geldim banyo yaptır yatır anca yazıyorum gün içinde yazıcaktım ama internet paketi bitmiş bizde piknik olunca hamur işler poğça kekler hiç dokunmadan ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?