ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Cok guzel.

@Papatya gelini
Forever07
2 ağustos menüm

Kahvaltı
Çeyrek tost kaşarlı

Çeyrek armut

Öğlen
Taze fasülye
Bir bardak fanta

1 bardak çay

Akşam
Yarım lahmacun
Dididen fantaya. Canim gercekten icmeyecegim bi sey varsa o da asitli icecekler. Sana fazlasiyla zarari var. Ayran ic onun yerine. Biliyorum beni de seytan durtuyor. Sicak olunca asitli kola filan iceyim diyorsun ama yaninda tukettigin fasulyeye ayip ediyorsun.

Haklısın tatlım ne desem boş ama canım çrkiyor napiyim

2 ağustos perşembe Forever07 @Papatya gelini

Kahvaltı
2 yumurta ile sucuklu omlet
Beyaz peynir

Öğle
1 kase karpuz
1 mürdüm eriği

Akşam
1 kase sebze çorbası
2 karnıyarık (patlicanlar kızartma değil, fırında közleme usulu)
2 kaşık mantarli risotto
1 kase çoban salata
1 bardak ayran

Ara
Yarım kase karpuz
1 avuç üzüm
2 mürdüm erigi

Ben de insaaaaaallah 52,5 olurum :)

iyi kuzum çok şükür hoş gelidn :)

@Papatya gelini
Forever07
2 ağustos menüm

Kahvaltı
Çeyrek tost kaşarlı

Çeyrek armut

Öğlen
Taze fasülye
Bir bardak fanta

1 bardak çay

Akşam
Yarım lahmacun
Fasulye kiymasizsa protein adına sabahki kaşarli tostun kasarindan ve aksami lahmacunun kiymasindan baska hicbir sey yok. Zayiflarken karbonhidrat ağırlıklı beslenmek pek iyi değil, proteinden zengin bir menü tercih etmelisin bence.

Sayın spor bakanım 45 dakika hiit cardio yaptım 01ebruli
sen nerelere kayboldun kuzum sabah uğramıştın temizlik günümü yohsaa
yok canım genel temizlik haftada 1 yaparı her gün olmuyor arkadştan gelicem haberi alınca mutfağa giriştim börekle kek yaptım kuzum kısır malzemesini doğradım hiçzamanım olmadı

Misafirli ve cıssslı bir güne göre güzel menü normal şartlarda kısır yenmemeli ama orada en sağlıklısı odur diye düşünüyorum

yok canım genel temizlik haftada 1 yaparı her gün olmuyor arkadştan gelicem haberi alınca mutfağa giriştim börekle kek yaptım kuzum kısır malzemesini doğradım hiçzamanım olmadı
Yorulmuşsundur kuzum, iyi kafa dağıtmışsınızdır, valla evde otur otur sıkılıyor insan

1. nin ayagina celme taksaydin keske. 01ebruli

Eminim takimdaki herkes sevdi sizi.

Bir gun bir ALL StaR cikarmasi yapariz kimbilir.

Ayy gece gece huzunlendirdiniz beni , gidin artik.
buraya gerçekten düzenli girmek çok etkili kokulusabun yoğunluktan zaman bulamayınca ne yapsın ama gönlümüzün birincisisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…