ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu sarem2015 in tarti fotosu kizlar. Aramiza yeni katiliyor. Sarem kendini tanitir misin.
Bu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim

Dedigim gibi bu takimda kilo vermeniz icin her destek var.

Sizden tek beklenen aktif paylasim. Bunu yaparsaniz kilo vermeniz cok kolay sekilde ilerler.

Hosgeldin sarem ve tam yerine geldin.

Hosgeldinn sarem
Bende yeniyim
2 gün oldu
Burası Tam yeri gerçekten
Bebisine masallah
Allah analı babalı büyütsün

Hoşgeldin canım
Umarım istediğin kiloya indiğin günleri de görürsün..
Burası tam sana göre, arkadaşlar motivasyon konusunda süper maaşallah
Hep destek, tam destek..

Ne demek canim. Hep birlikte verdik kilolari. Yeter ki moralimiz iyi olsun.

Seni ilk gordugum zamani hatirliyorum. Insulin direncinden dolayi yaparim ama yapamazsam diye tereddutteydin.Daha bir ozguvenlisin simdi.
Icin açıkçası sendeki o kararlılık beni ve takım arkadaşları mızıda çok etkiliyor canım iyiki varsın

Hoşgeldinn tatlı anne
benim de burda 2. diyetim ilkinde bebiş yoktu şimdi bebişli

Ne demek canim. Hep birlikte verdik kilolari. Yeter ki moralimiz iyi olsun.

Seni ilk gordugum zamani hatirliyorum. Insulin direncinden dolayi yaparim ama yapamazsam diye tereddutteydin.Daha bir ozguvenlisin simdi.
Icin açıkçası sendeki o kararlılık beni ve takım arkadaşları mızıda çok etkiliyor canım iyiki varsın
Hahah tartım şeker değilde ayaklarım kötü görünmesin diye emoji koydum canım
Hadi tama bidaha daha dikkatli Bakim rengarenk göründü gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…