• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben 55 kiloyum , saglikli besleniyorum diye olumlama yapilabilir.

Durumlar nasil .:KK45:

Mecbur gorucez. Ayran ve marul baska bi sey beklemiyorum yarin. :KK45:

Ada sen emziriyorsun degil mi. Kendini cok sikmadan haftada yarim kilo verebilirsin.

O yuzden mi sadece aksamlari ortaya cikiyorsun. :confused:

Normalde uyku bir mazeret degil yalniz ilac kullaniyorsan... En gec 14. dedi tarti bakanimiz. :KK8:
tamamdır en geç 14te buradayım

selam hanımlar ben geldim biraz geç geldim evde değilim çünkü. Bugün bana biraz zor geçer gibi oldu aacıktım gibi ama direndim yemedim. Bugün ofiste herkese magnum almış patron bana da getirdi ben hayır diyip geri çevirdim :halay: akşam süt kardeşimin doğum günü vardı ellerimle pasta aldım ondan da yemedim, çekirdek yendi ondanda yemedim efendi efendi çayımı içtim oturdum :KK45::KK59: yarın eksileri görmek istiyorum aminnn bu arada sessiz gözükebilirim ama bütün mesajları tek tek okuyorum cevap yazınca sayfa karışıyor gibi oluyor ondan bazen cevap yazmıyorum hepinize iyi geceler şimdeden :KK200:

selam hanımlar ben geldim biraz geç geldim evde değilim çünkü. Bugün bana biraz zor geçer gibi oldu aacıktım gibi ama direndim yemedim. Bugün ofiste herkese magnum almış patron bana da getirdi ben hayır diyip geri çevirdim :halay: akşam süt kardeşimin doğum günü vardı ellerimle pasta aldım ondan da yemedim, çekirdek yendi ondanda yemedim efendi efendi çayımı içtim oturdum :KK45::KK59: yarın eksileri görmek istiyorum aminnn bu arada sessiz gözükebilirim ama bütün mesajları tek tek okuyorum cevap yazınca sayfa karışıyor gibi oluyor ondan bazen cevap yazmıyorum hepinize iyi geceler şimdeden :KK200:
Tebrik ediyorum süpersiniz

İyi geceler herkese
Çocukları yatırdım
Kocacımla bi kahve keyfisi yapıciiiiiz balkonda
Neler yapıyorsunuz bi bakayım dedim
Bugün dışardaydım sohbete katılamadım geçmişi okuyup geldim
Maaşaallah iyi kaynatmışsınız :nazar:

Bravoo sana. :sampiyon:

Bu hafta hiç iyi gitmedi diyetim :kızgın:annemlere geldim onun da etkisi var . Yarından itibaren diyetime asılıcagım bayrama kadar 63 olmalıyımmEn Büyük TÜRKİYEne dersin olur mu sence
Haftada bir bucuk kilo verebilirsin amelie. Fazlasinin zararli oldugunu dusunuyorum. 1 kilo = 7000 kalori.

Kaç kaşık yiyebiliyoruz
Bir de bulgur pilavı pirinçten daha zararsız di mi A AklinYolu1
Ben kasik hesabi yapmiyorum yersem bir tabak yerim.

Yalniz gluten alerjin varsa bulgur pilavi iyi gelmez, insulin direncin varsa pirinc pilavi iyi gelmez.

Bir de kinoa var bu daha cok oneriliyor. Ince bulgur gibi oluyor.

[B .!.:
Haftada bir bucuk kilo verebilirsin amelie. Fazlasinin zararli oldugunu dusunuyorum. 1 kilo = 7000 kalori.

Ben kasik hesabi yapmiyorum yersem bir tabak yerim.

Yalniz gluten alerjin varsa bulgur pilavi iyi gelmez, insulin direncin varsa pirinc pilavi iyi gelmez.

Bir de kinoa var bu daha cok oneriliyor. Ince bulgur gibi oluyor.

[/B]
Haklısın canm kalıcı kilolar vermeliyiz

alerjim ve insülün direncim yok bildiğim kadarıyla
Kinoa yı çok duydum ama hiç denemedim , nerelerde satılır markette bulabilirmiyim A AklinYolu1

İyi geceler herkese
Çocukları yatırdım
Kocacımla bi kahve keyfisi yapıciiiiiz balkonda
Neler yapıyorsunuz bi bakayım dedim
Bugün dışardaydım sohbete katılamadım geçmişi okuyup geldim
Maaşaallah iyi kaynatmışsınız :nazar:
Ooh afiyet olsun şekerim bende oğlumu uyuttum annemle çay keyfi yapıyoruz :KK54:

Haklısın canm kalıcı kilolar vermeliyiz

alerjim ve insülün direncim yok bildiğim kadarıyla
Kinoa yı çok duydum ama hiç denemedim , nerelerde satılır markette bulabilirmiyim A AklinYolu1
Buyuk marketlerde vardir amelie. Tadi guzel fena degil. Kisir seklinde de kullanabilirsin.

Back