- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
En iyisini yapiyorsun pg.Yok kız kızartmayı çıkardım hayatımdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisini yapiyorsun pg.Yok kız kızartmayı çıkardım hayatımdan
Allahtan ben hiç içmem öyle şeyler
waoovvv tokat gibi geldi.
Iyi geceler tarti isleri ve motivasyon bakanimiz.Haydi canlarım herkese iyi geceler
Hayir cikolata yeyip kola icip bilinc altiyla zayiflayamazsin. Soyle yapabilirsin; kendini saglikli beslenmeye davet edebilirsin. Ne yiyorsan aslinda O'sundur.https://www.instagram.com/p/Bl51MJqhj_n/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=abdoyhsdx9e6
Kizlar buna inanıyor musunuz?
ya tam işten çıkışım yanımda o vardı mecburiyeten yedimafferimmm kuzuma be işte buuu
akşam armut olmamış ama akşam meyve yasak
karpuz için öğlen yemişssin yemeseydin iyiydi ama neyse
yoğurt kürünü yap akşam bence
yarın için çok meraklıyım yaaaaaaaaaaaaaa
kuzum emzirdiğin için kendini çok kasma sonuçta emziriyorsun ama porsiyonlarını azaltabilirsinKararliyim ama istedigim gibi yiyecek bulmam imkansiz canim otelde adam akilli bisey cikmiyo emzirdigim icin cok acikiyorum mecburen yedim hic icime sinmiyo
Ben 55 kiloyum , saglikli besleniyorum diye olumlama yapilabilir.Olumlama yapa yapa az yiyordur ancak
Öyle şey mi olur
Bana hiç inanadirici gelmiyor yoksa
Durumlar nasil .ya tam işten çıkışım yanımda o vardı mecburiyeten yedim
Mecbur gorucez. Ayran ve marul baska bi sey beklemiyorum yarin.İyi geceler kızlar inşallah sabah tartıda güzel eksiler görürüz:)
O yuzden mi sadece aksamlari ortaya cikiyorsun.Yarın için çokkkkkkk heyecanlıyım
A AklinYolu1 kaptan ben zoretanin kullanıyorum, çok fazla uyku yapıyor o yüzden sabahları erken kalkamıyorum. Uyanınca da dayak yemiş gibi oluyorum. Kalkar kalkmaz aç karnına hemencecik tartı fotosunu yüklesem olur mu acep? Belki sizlerden sonraya kalırım diye söylüyorum
yaaa bu hiç iyi olmamış amatartı öncesi regl mi olunur