ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

merhaba beybiligörllerr

bugün acayip keyifsizim ya herhalde dün yediğim yasakların acısı. Sürekli bir başım ağrıdı, herkese gıcık olma modumdaydım.

sabah: bir adet yumurtayla sucuklu omlet, yarım domates, 3-4 ceviz, bir iki dilim salatalık, kibrit kutusunun çeyreği kadar peynir

öğle: 2 yk yoğurt, 30 g kadar kavrulmamış karışık kuruyemiş, 1 bardak yaseminli yeşil çay

burdan sonrası Çinli bir arkadaşımla buluşmam sebebiyle saçmalaşıyor:

akşam: 1 bardak meyveli ev yapımı limonata
büyük bir kase sebzeli ve Allah affetsin berbat bir noodle çorbası. noodle kısmını da sebzesini de bitiremedim.
avucumun yarısı kadar Allah affetsin abidik gubidik Çin mutfağı ekmeği
2 yk kaşığı kadar tofu

sanırım günü kapattım ama kazara bir şey yersem güncellerim.

Şu ana kadar pek su tüketemedim, şimdi telafi etcem. Yorgunluğum geçerse de 3 mil leslie yapmayı düşünüyorum. Sevgiler efenim.

@fatma7454

İyi akşamlar bugün çok yoğun geçti
Sabah
Etli yumurta
6 7 zeytin
2 dilim ekmek
Rezene
Ara
Şeftali ve az üzüm
Öğlen
6 yk domatesli bulgur pilavı
Domates salatalık
Ara 3 kayısı rezene
Akşam.
Ne yemek yapabildim ne yiyebildm
Az önce aç kalmamak için 3 tane yulafli bisküvi yedim çayla
Kızım in gazı var sanirim çok huysuz nefes aldırmıyor
Şu 2 lt
@fatma7454

Bende eve yeni geldim
1 şeftali 1 küçücük dilim karpuz yedim
3 lt su içtim daha içerim saat erken
Spor yapamam saat 1 den beri çarşıda yürüyorum zaten, ayaklarımın altı çok feci ağrıyor
İlerleyen saatlerde bi sütlü kahve içebilirim..

Kuzum salata ayran takviyesi yapabilirsin yok mu valla oteli basacam heee
Salatayla doyamiyorumki canim oglum yabanciladi burayi burnumdan getiriyo surekli emiyo hersey ters giduyo cok. Morelim bozuk esim illa simdimi yapcan birak evde devame t diyo ama birakamam.Tamam tam olarak yapmiyorum ama yinede kendimi kisitliyorum

Salatayla doyamiyorumki canim oglum yabanciladi burayi burnumdan getiriyo surekli emiyo hersey ters giduyo cok. Morelim bozuk esim illa simdimi yapcan birak evde devame t diyo ama birakamam.Tamam tam olarak yapmiyorum ama yinede kendimi kisitliyorum
Canim tatilde misin
Birde bebeğin mi var emen

K
Evet canim 1 yasinda cok emmiyodu gunduz ama burfa kafayi yedi surekli emmek istiyo
acik büfe filan mi yoksaaa
Eger öyleyse çok kasmasan kendini
Hamur isi ve şekerden uzak dur
Et yoğurtlu salatalar, salatalar
Biraz hareket verirsin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…