• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bencede türk kahvesi şekersiz güzel gerçi ben hiç bişey atmıyorum şeker:KK39:
Komsum poğaçalar elmalı kurabiyeler yapmış getirmiş bana :hamarat: :skandal::skandal:ayyy bir güzel görünüyorlar ki ama yemeyeceğim :rapci:
Ben de şu an içiyorum kuzu ,ben de şekersiz içemem diyordum meğerse çayın kahvenin tadı şekersiz çıkıyormuş A AklinYolu1

Bencede türk kahvesi şekersiz güzel gerçi ben hiç bişey atmıyorum şeker:KK39:
Komsum poğaçalar elmalı kurabiyeler yapmış getirmiş bana :hamarat: :skandal::skandal:ayyy bir güzel görünüyorlar ki ama yemeyeceğim :rapci:
##Direnkuasar:dondurma:

Ben de şu an içiyorum kuzu ,ben de şekersiz içemem diyordum meğerse çayın kahvenin tadı şekersiz çıkıyormuş A AklinYolu1
Afiyet olsun senacim. Cayi , kahveyi sekersiz iciyorum ama Turk kahvesi yok olmadi. :KK12:

Bende aynı durumdayım mazeret im var asabiyim ben:))
Allahtan daha 6-7 günüm var mu hafta yarışmayı bitiriyorum ama öbür yarışmanın ilk haftası ben paket :KK70: neyseki büyük oynuyorum bayrama ilk hedefimi tutturmuş olurum gibi geliyo bana A AklinYolu1 ne dersin

Kuzu senin buraya dönme ihtimali yok demi
Varrr. :halay:

Tartı günü öncesi rengli olana kolaylık varmı kaptan A AklinYolu1
Ne gibi bir kolaylik. Tartinizi pencereden atabilirsiniz. :KK70:

Allahtan daha 6-7 günüm var mu hafta yarışmayı bitiriyorum ama öbür yarışmanın ilk haftası ben paket :KK70: neyseki büyük oynuyorum bayrama ilk hedefimi tutturmuş olurum gibi geliyo bana A AklinYolu1 ne dersin
Benim bir ay gecikti . :KK12:

Bende bayrama 65 olurum diyorum hedef şimdilik bu bakalım
Senin hedef 60 mı:))

Back