- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Isinamadim ya.şekersiz çok çok daha güzel denedikçe alışacaksın
Ben de şu an içiyorum kuzu ,ben de şekersiz içemem diyordum meğerse çayın kahvenin tadı şekersiz çıkıyormuş A AklinYolu1Bencede türk kahvesi şekersiz güzel gerçi ben hiç bişey atmıyorum şeker
Komsum poğaçalar elmalı kurabiyeler yapmış getirmiş banaayyy bir güzel görünüyorlar ki ama yemeyeceğim
Kuzum salata ayran takviyesi yapabilirsin yok mu valla oteli basacam heeeKararliyim ama istedigim gibi yiyecek bulmam imkansiz canim otelde adam akilli bisey cikmiyo emzirdigim icin cok acikiyorum mecburen yedim hic icime sinmiyo
##DirenkuasarBencede türk kahvesi şekersiz güzel gerçi ben hiç bişey atmıyorum şeker
Komsum poğaçalar elmalı kurabiyeler yapmış getirmiş banaayyy bir güzel görünüyorlar ki ama yemeyeceğim
Afiyet olsun senacim. Cayi , kahveyi sekersiz iciyorum ama Turk kahvesi yok olmadi.Ben de şu an içiyorum kuzu ,ben de şekersiz içemem diyordum meğerse çayın kahvenin tadı şekersiz çıkıyormuş A AklinYolu1
Sütlü türk kahvesi ile başlangıç yapsan olur mu denedin mi şekersiz sütlü şekilde##Direnkuasar
Afiyet olsun senacim. Cayi , kahveyi sekersiz iciyorum ama Turk kahvesi yok olmadi.
Nerde bu millet hu huuuuu napıyonuz canlar bugün haftasonu da değil yoğun musunuz, menüleri yazmayı Unutmayın ,akşamı kapatmaya çok az kaldı haydi bir an önce yiyin
Olmaz saymıyorum şike var emzir bebğinibende iştah falan kalmadı 1 haftada süper değil de ne
gece bol bol kızı emzircem hep o beni uayndırıyordu bu gece öcümü alacağımmm
Sağol bu arada cano ,diyorum yakın olsaydık karşılıklı hüpletirdik##Direnkuasar
Afiyet olsun senacim. Cayi , kahveyi sekersiz iciyorum ama Turk kahvesi yok olmadi.
Amaniin suyu artır kuzum ,akşamı kapattın sanırımtartı öncesi regl mi olunur
Olmaz saymıyorum şike var emzir bebğini
Gitsin kaloriler bizde spor yapcaz diye canımız cıkıyor
Iyi olurdu tabi ki.Sağol bu arada cano ,diyorum yakın olsaydık karşılıklı hüpletirdik
Bende aynı durumdayım mazeret im var asabiyim ben:))tartı öncesi regl mi olunur
Kuzu senin buraya dönme ihtimali yok demi
Iyi olurdu tabi ki.Sen de falima bakardin.
Mazereti olanlar istisna efendimBende aynı durumdayım mazeret im var asabiyim ben:))
Allahtan daha 6-7 günüm var mu hafta yarışmayı bitiriyorum ama öbür yarışmanın ilk haftası ben paketBende aynı durumdayım mazeret im var asabiyim ben:))
Varrr.Kuzu senin buraya dönme ihtimali yok demi
Ne gibi bir kolaylik. Tartinizi pencereden atabilirsiniz.Tartı günü öncesi rengli olana kolaylık varmı kaptan A AklinYolu1
Benim bir ay gecikti .Allahtan daha 6-7 günüm var mu hafta yarışmayı bitiriyorum ama öbür yarışmanın ilk haftası ben paketneyseki büyük oynuyorum bayrama ilk hedefimi tutturmuş olurum gibi geliyo bana A AklinYolu1 ne dersin
Bende bayrama 65 olurum diyorum hedef şimdilik bu bakalımAllahtan daha 6-7 günüm var mu hafta yarışmayı bitiriyorum ama öbür yarışmanın ilk haftası ben paketneyseki büyük oynuyorum bayrama ilk hedefimi tutturmuş olurum gibi geliyo bana A AklinYolu1 ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?