- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azindan su surecte yeme . Sonra tek tuk yiyebilirsin naz.Ah ah sorma canım afyonlu olupta sucuk yememek
Poğaça hataydı ama çok küçücüktü gerçekten
Evet yeşil çayı aktardan aldım kendim demliyorum içine bir çubuk tarçın atıp yarım saat demliyorum sonra limon sıkıp içiyorum
Yarısı yulaf ezmesiydi canım müslinin
Çok teşekkür ediyorum kaptan böyle bilgilendirilmek güzel dahada motive oldum
Ya bunu söylerken niye dondurma yiyorsunEn azindan su surecte yeme . Sonra tek tuk yiyebilirsin naz.
Kendimizi yeni sisteme yavas yavas alistiriyoruz.
Dondurma yiyemiyoruz bari sanalda yiyelim.Ya bunu söylerken niye dondurma yiyorsun
Dondurma yiyemiyoruz bari sanalda yiyelim.
Aksam yemegi yerine ayran ictim . Dusun halimi.
Hayranım azmine bugün yoğurt kürünü yap canımAksam yemegi yerine ayran ictim . Dusun halimi.
Yaparim onu da fazla doyurmuyor ama.Hayranım azmine bugün yoğurt kürünü yap canım
afferimmm kuzuma be işte buuuben yazayım menümü
Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi
Ara öğün :
Orta boy nektari
Öğlen :
Semizotu yemepi 1 kepçe
taze fasulye 1 kepçe
Yoğurt
3 küçük parça karpuz (lokmalık gibi :))
Ara öğün :
Soğuk Sütlü filtre kahve
5 adet kuru kayısı
Akşam:
Armut
Büyük ihtimalle ayran
Bol bol su ve limonlu su içildi .
Akşamda 8 km yürümeyi planlıyorum büyük ihtimal de yürürüm
@fatma7454
bende iştah falan kalmadı 1 haftada süper değil de neYaparim onu da fazla doyurmuyor ama.
Superr senden bekliyordum zaten. Bakalim kac cikacaksin yarin.bende iştah falan kalmadı 1 haftada süper değil de ne
gece bol bol kızı emzircem hep o beni uayndırıyordu bu gece öcümü alacağımmm
Seni burda bulunca burda bende dedim tamam bu işSuperr senden bekliyordum zaten. Bakalim kac cikacaksin yarin.
300-500 gramin lafini ediyordun . Daha da altina inmissin.YARIN
Seni burda bulunca burda bende dedim tamam bu iş
sakın haaa bırakma biziii
camları silersem komple hedef altına düşebilirim yani daha eksi tartı, altına derken amnnnnninnn
Sekersiz mi iciyorsun sen de. Bi ben alisamadim sekersize.31.07.2018 menüsü
sabah
ılık limonlu maydonozlu su
kahvaltı
2 haş yumurta domates salatalık peynir 5 badem
ara öğün
türk kahvesi bol telvesinden kahvenin telvesiyle aşk yaşıyorum ya
öğlen
yulaf ezmesi yoğurtlu içinde 4 badem ve yarım şeftali
akşam
yoğurt kürü
ılık limonlu su yatmadan
3 ltden fazla su gün içinde içiliyor
sabah akşam 40 dk tempolu yürüyüş
kolumdaki adım sayar bilekliğe göre günlük yaklaşık 10.000 adım yapıyorummm ve hatta ev içinde geçiyor
hımmm birde camları sileceğim ay bugün çok dedim yapamıycam belli
ederim ben ikizlerim onlar benimdi ama ben oyle hesap ediyorum yine gerçi artık benim değiller senin olsun al300-500 gramin lafini ediyordun . Daha da altina inmissin.
Sekersiz mi iciyorsun sen de. Bi ben alisamadim sekersize.
Kararliyim ama istedigim gibi yiyecek bulmam imkansiz canim otelde adam akilli bisey cikmiyo emzirdigim icin cok acikiyorum mecburen yedim hic icime sinmiyokararlı olursan almazsın kuzumm