ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sondan basliyorum naz.Yemegi az yiyorsun, cubuk krakeri tercih etme . Form morm hikaye onlar :) Seni aciktirir. Ulker in kepekli grissinileri var bir de. Dayanamiyorsan onlari tercih et canim.

Soyle soyleyeyim bir tabak bulgur pilavi ye daha iyi.
Aynen kuzum yemeği sağlıklı şeyleri doyana kadar yiyoruz, cıssslardan kaçıyoruz

Yok bilmiyorum olabilir pekii bu iyi bişeymi

Kahveyi filan sekersiz iciyorum ama Turk kahvesine gercekten alisamadim.

A AklinYolu1
Sena616
kızlar ben diyete başlayalı daha bir ter atar oldum ödem mi demek acaba yoksa yağ mı yakıyorum ne dersiniz

Havalar sicak ve ter atmak iyidir. Su icimine dikkat et forever.

Bana belki kizacaksiniz da azicik ucundan alabilirdin ama duramam diyorsun . O yuzden tebrikler.

Akşam Meyveyi fazla tüketmemeye çaliş
Bende akşam yediğim meyve artı çıkartıyor kiloda
Saat 18 den sonra yeme bişey bence
Çok haklı bir yorum akşam yenen meyve ödem yapar, denenmiş onaylanmış. Yiyecekseniz gündüz vakti dozunu kaçırmadan yiyebilirsiniz. En geç 18.30 da günü kapatıyoruz arkadaşlar menüler tabi ki sağlıklı olmalı

@salinger çok iyi yapmışsın direnmeye devam edelim ama aklıma birşey takıldı mercime koftesi yiyemeyiz mi acep A AklinYolu1
Bana gore ekmeksiz yani borek hamur disi disinda her sey makul miktarda yenilebilir ama mercimegin biraz odem toplama ozelligi var.

Iste bu.

Grupca cok iyi gidiyorsunuz
Goreyim kizlar sizi.

Ben boyle yazdim ama kimseyi ayirmiyorum. Herkes cok iyi gidiyor .

Menüm gelsin @fatma7454
10.00
1 kk peynir, 5 zeytin ,yarım dl Çavdar ,domates ,salatalık, 1 tane tombul biber,şekersiz çay
14.00
1 br süt ,3 yeşil erik
17.30
1 haşlanmış yumurta ,1 kk peynir ,1 dl Çavdar ,5 zeytin, 1 domates, şekersiz çay (Temizlikten sonra kahvaltı sofrası ile geçiştirdik)
Su 2 lt spor akşam yapacağım o aklımda

Merhaba kızlar bugun ki menum
Sabah
Salata
55 gr lor
2 kırmızı erik
Ara sütlü kahve
Yeşil çay
Akşam
Salata
Dünkü kuzu but haşlama bi parça
2 kaşık kısır
@fatma7454
Menü çok güzel :)
Menün çok güzel )
Gayet güzel canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…