Aynen kuzum yemeği sağlıklı şeyleri doyana kadar yiyoruz, cıssslardan kaçıyoruzSondan basliyorum naz.Yemegi az yiyorsun, cubuk krakeri tercih etme . Form morm hikaye onlar :) Seni aciktirir. Ulker in kepekli grissinileri var bir de. Dayanamiyorsan onlari tercih et canim.
Soyle soyleyeyim bir tabak bulgur pilavi ye daha iyi.
Bildiğim kadarıyla ilk 1 hafta ödem atarmış vücudumuz .Sonra yağ yakımı aşaması gelirmiş .Serüvenimiz devam ediyo kuzuBildiğim kadarıyla diyetin başlarında ödem atıyoruz
Kuzum çok canın çekiyorsa 2 çatalcık al bari. Diyet yapan kadınları kocalarıyla sınama Allahım. O emziriyor diye kıyak geçtim biz yemiyoruz cıss oYarim lokma al bari yaa canin cok cekiyosa
Yok bilmiyorum olabilir pekii bu iyi bişeymi
Kahveyi filan sekersiz iciyorum ama Turk kahvesine gercekten alisamadim.Yaaaa aslında insan alısinca bir daha şekerli ıcemiyor
Ben de şekerli içerdim
Sonra herkes o cümleyi kurunca denicem dedim ilk denememde tadı kötü geldi sonra ağzıma bir kare bitter çikolata atarak içtim bir kaç gün öyle sonra da alıştım:))
Hindiba nedir ne ise yarıyor
Aynen canm kesinlikle öyle olacak inşallah
A AklinYolu1
Sena616
kızlar ben diyete başlayalı daha bir ter atar oldum ödem mi demek acaba yoksa yağ mı yakıyorum ne dersiniz
bugün arkadaşımın vegan ürünler satan küçük mekanına yardım etmeye gittim. tüm gün elimin altından mercimek köfteleri , sigara börekleri geçti.. sadece hazırladığım patates içinin tadına baktım kaşığın ucuyla. şanlı direnişim devam ediyor
Çok haklı bir yorum akşam yenen meyve ödem yapar, denenmiş onaylanmış. Yiyecekseniz gündüz vakti dozunu kaçırmadan yiyebilirsiniz. En geç 18.30 da günü kapatıyoruz arkadaşlar menüler tabi ki sağlıklı olmalıAkşam Meyveyi fazla tüketmemeye çaliş
Bende akşam yediğim meyve artı çıkartıyor kiloda
Saat 18 den sonra yeme bişey bence
Bana gore ekmeksiz yani borek hamur disi disinda her sey makul miktarda yenilebilir ama mercimegin biraz odem toplama ozelligi var.@salinger çok iyi yapmışsın direnmeye devam edelim ama aklıma birşey takıldı mercime koftesi yiyemeyiz mi acep A AklinYolu1
Ben şuan ki süreçte kendimi diyette diye düşünmüyorum kızlar sağlık beslenme olarak düşünüyorum. Diyet diye düşünürsem motivasyonum düşüyor ve daha sonra o yiyecekleri kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.
Asitli yiyecekleri
Aburcuburlari hayatımdan çıkarttım aşırı derecede canım istediğinde asitli yiyecekler yerine soda aburcuburlar yerine de sağlıklı tarifler arıyorum netten ve yapıyorum.
Meyvelerde de artık eskisi gibi degil. katkı maddesi çok olduğu için neredeyse yemiyorum. Yiyeceğim vakitte sabah veya öğlen oluyor.
Bu kilolar sirnakin eseri ve bunları burada bırakıp gideceğim
Grupca cok iyi gidiyorsunuzLimonlu su içiyorum hatta içine nane yaprağı atıyorum şahane oluyor
Evet zerdeçalı zencefili ve tarçını karıştırıp yoğurtla yiyorum haftada iki kere falan yansın yağlar
İnşallah canım olacak
Evet evet doğru duydun canım
Of benim için çok zor bi sınav olurduammaa seni tebrik ederim canım aynen devam
Menü çok güzel :)Merhaba kızlar bugun ki menum
Sabah
Salata
55 gr lor
2 kırmızı erik
Ara sütlü kahve
Yeşil çay
Akşam
Salata
Dünkü kuzu but haşlama bi parça
2 kaşık kısır
@fatma7454
Menün çok güzel )hellooooooooooo@cizen_bayan bunlar hep senin üzünden bilin demi
kızlar yoğunum pek okuyamadım gari
menümü bildireyim sevgili @fatma7454
sabah
limonlu ve maydonoz lu ılık su
kahvaltı
2 haş yumurta
peynir zeytin badem
öğlen
4 adet ızgara köfte
domates biber
ara
türkkahvesi
akşam yani şuan
yulafezmesibademcevizerik
evde de yoğurt kürü düşünüyorum
bol bol su ve limonlu su
spor sabah akşam 40 dk tempolu yürüyüşş
Gayet güzel canım:)Selam kızlar ben geldim amma çok yazmışsınız anca okudum hemen menümü yazayım
@fatma7454
Kahvaltı
1yumurta
1hsşlanmış patates
Domates salatalık
Peynir 2zeytin
İki lokma ekmek çay
Ara kahve
Öğlen
1bardak kefir
1paket form çubuk kraker
Ara yeşil çay
Akşam
1tabak taze fasülye
2kaşık bulgur pilavı
Salata 2kaşık koyun yoğurdu
Bugün yürüyüş yapmadım ama biraz pilates topuyla hareket ederim
Canlarım aynen bu menüleri görünce çok mutlu oluyorumGrupca cok iyi gidiyorsunuzKuasar @Papatya gelini , sen, S salinger29
AdaisyLove @swtyheart
Goreyim kizlar sizi.
Canlarım aynen bu menüleri görünce çok mutlu oluyorum
Mikemmeeeeeel gidiyolar eriyip gidecekler çok yakındaYeniler cok iyi gidiyorlar.
Irmak , amelie , forever, cizen_bayan ,lola luna , beyaz lotus , kimmik.
Benim unuttugum sadece toz olsa. Bi tankini aldim. Vucudum armut tipi diye ust bol geldi.Toz almayı unutan sena çizelim gidiyorum yine gelirim
Ya ben ya benYeniler cok iyi gidiyorlar.
Irmak , amelie , forever, cizen_bayan ,lola luna , beyaz lotus , kimmik.
Grupca cok iyi gidiyorsunuzYa ben ya ben
Tartı günü yarın mı çarşamba günü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?