ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben şuan ki süreçte kendimi diyette diye düşünmüyorum kızlar sağlık beslenme olarak düşünüyorum. Diyet diye düşünürsem motivasyonum düşüyor ve daha sonra o yiyecekleri kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.

Asitli yiyecekleri
Aburcuburlari hayatımdan çıkarttım aşırı derecede canım istediğinde asitli yiyecekler yerine soda aburcuburlar yerine de sağlıklı tarifler arıyorum netten ve yapıyorum.
Meyvelerde de artık eskisi gibi degil. katkı maddesi çok olduğu için neredeyse yemiyorum. Yiyeceğim vakitte sabah veya öğlen oluyor.

Bu kilolar sirnakin eseri ve bunları burada bırakıp gideceğim

salinger çok iyi yapmışsın direnmeye devam edelim ama aklıma birşey takıldı mercime koftesi yiyemeyiz mi acep A AklinYolu1

esasında ayarlı bir şekilde yenir diye düşünüyorum, glisemik indeksi yüksek değil, tabi içinde ayçiçek yapı var. ben başlayınca durmadığımdan başlamasam daha iyi:)

Selam kızlar ben geldim amma çok yazmışsınız anca okudum hemen menümü yazayım
@fatma7454
Kahvaltı
1yumurta
1hsşlanmış patates
Domates salatalık
Peynir 2zeytin
İki lokma ekmek çay

Ara kahve

Öğlen
1bardak kefir
1paket form çubuk kraker

Ara yeşil çay

Akşam
1tabak taze fasülye
2kaşık bulgur pilavı
Salata 2kaşık koyun yoğurdu
Bugün yürüyüş yapmadım ama biraz pilates topuyla hareket ederim

Menü güzel kuzum hareket edebildiğin kadar et

esasında ayarlı bir şekilde yenir diye düşünüyorum, glisemik indeksi yüksek değil, tabi içinde ayçiçek yapı var. ben başlayınca durmadığımdan başlamasam daha iyi:)
Mercimek köftesi şişirir 3-4 tane yenebilir tabi yanında yoğurt ve salata olması şartıyla

Çok haklısın kuzum bu bilgiler altın değerinde fit kelebeklerim tabiki sürekli kısmak olmaz ölçülü yeyip ertesi günü telafi etmesini bilmeliyiz yoksa ömür geçmez .Pis kilolar şırnakta kalıcak kelebeğim

Limonlu su içiyorum hatta içine nane yaprağı atıyorum şahane oluyor
Evet zerdeçalı zencefili ve tarçını karıştırıp yoğurtla yiyorum haftada iki kere falan yansın yağlar
Wuhuu valla bayrama herkese -2 hedef koydum gerçekleştirmeye çalış kelebeğim
İnşallah canım olacak
N naz5403 kiz turkuaz -4 mu dedin sen?
Evet evet doğru duydun canım

Bugün eşim cips aldı geldi eve ayyhhh nasıl canım çekti nasıl burnuma koktu resmen ama naptim yemedim

Ayy benimkide utanmadan nagnum dondurma almış yermiyim tabiki yemem
Of benim için çok zor bi sınav olurdu ammaa seni tebrik ederim canım aynen devam

İyi akşamlar kızlar çok kosusturmacali bir gündü
Sabah 5 gibi ilaç almam gerekti o yüzden biraz karpuz 2 lokma ekmek yedim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 8 zeytin
1 Kb peynir
3 halka sucuk 2 dilim ekmek
Rezene
Ara
1 dilim karpuz
Öğlen
1 kase tel şehriye çorbası
Ara
3 kuru kayısı
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
Yarım dilim karpuz

Akşam da 1 bardak tarçınlı süt içerim

Ş
Su 2 lt
Hasta olduğum içn spor yok

Esim baklava getirmiş canım cooook çekiyor direniyorummm
Aralarda da Türk kahvesi içtim
@fatma7454

Sondan basliyorum naz.Yemegi az yiyorsun, cubuk krakeri tercih etme . Form morm hikaye onlar :) Seni aciktirir. Ulker in kepekli grissinileri var bir de. Dayanamiyorsan onlari tercih et canim.

Soyle soyleyeyim bir tabak bulgur pilavi ye daha iyi.

Yarim lokma al bari yaa canin cok cekiyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…