Bildiğim kadarıyla diyetin başlarında ödem atıyoruzA AklinYolu1
Sena616
kızlar ben diyete başlayalı daha bir ter atar oldum ödem mi demek acaba yoksa yağ mı yakıyorum ne dersiniz
hala dolapta bekliyor o minnak sevimli salçası ve arasına karıştırdığım brokolilerle. ama yaklaşmıyorum. hihih
Ayy benimkide utanmadan nagnum dondurma almış yermiyim tabiki yememBugün eşim cips aldı geldi eve ayyhhh nasıl canım çekti nasıl burnuma koktu resmen ama naptim yemedim
O zaman benden sana aferin kalbiAyy benimkide utanmadan nagnum dondurma almış yermiyim tabiki yemem
salinger çok iyi yapmışsın direnmeye devam edelim ama aklıma birşey takıldı mercime koftesi yiyemeyiz mi acep A AklinYolu1
Menü güzel kuzum hareket edebildiğin kadar etSelam kızlar ben geldim amma çok yazmışsınız anca okudum hemen menümü yazayım
@fatma7454
Kahvaltı
1yumurta
1hsşlanmış patates
Domates salatalık
Peynir 2zeytin
İki lokma ekmek çay
Ara kahve
Öğlen
1bardak kefir
1paket form çubuk kraker
Ara yeşil çay
Akşam
1tabak taze fasülye
2kaşık bulgur pilavı
Salata 2kaşık koyun yoğurdu
Bugün yürüyüş yapmadım ama biraz pilates topuyla hareket ederim
Mercimek köftesi şişirir 3-4 tane yenebilir tabi yanında yoğurt ve salata olması şartıylaesasında ayarlı bir şekilde yenir diye düşünüyorum, glisemik indeksi yüksek değil, tabi içinde ayçiçek yapı var. ben başlayınca durmadığımdan başlamasam daha iyi:)
Çok haklısın kuzum bu bilgiler altın değerinde fit kelebeklerim tabiki sürekli kısmak olmaz ölçülü yeyip ertesi günü telafi etmesini bilmeliyiz yoksa ömür geçmez .Pis kilolar şırnakta kalıcak kelebeğimBen şuan ki süreçte kendimi diyette diye düşünmüyorum kızlar sağlık beslenme olarak düşünüyorum. Diyet diye düşünürsem motivasyonum düşüyor ve daha sonra o yiyecekleri kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.
Asitli yiyecekleri
Aburcuburlari hayatımdan çıkarttım aşırı derecede canım istediğinde asitli yiyecekler yerine soda aburcuburlar yerine de sağlıklı tarifler arıyorum netten ve yapıyorum.
Meyvelerde de artık eskisi gibi degil. katkı maddesi çok olduğu için neredeyse yemiyorum. Yiyeceğim vakitte sabah veya öğlen oluyor.
Bu kilolar sirnakin eseri ve bunları burada bırakıp gideceğim
Limonlu su içiyorum hatta içine nane yaprağı atıyorum şahane oluyorSen yeterince aktif ol. Menulerini eksiksiz yaz , 68 in de altina dusersin. Yapilmayacak diye bi sey yok ama bir haftada iki haftada bir mucize bekleme. Haftalik bir -bir bucuk kilo verebilirsin.
Gerisi senin kararliligina bagli.
Limonlu suyu oneriyorum sana da . Ekmek yerine badem kullanmani.
Yaptigin kucuk kucuk degisiklikler sana arti olarak donecek, kilo acisindan eksi olacak tabi ki.
+zerdecalli yogurt yatmadan once naz.
İnşallah canım olacakWuhuu valla bayrama herkese -2 hedef koydum gerçekleştirmeye çalış kelebeğim
Evet evet doğru duydun canım
Bugün eşim cips aldı geldi eve ayyhhh nasıl canım çekti nasıl burnuma koktu resmen ama naptim yemedim
Of benim için çok zor bi sınav olurduAyy benimkide utanmadan nagnum dondurma almış yermiyim tabiki yemem
Çok ayıp aaaa enişteye -5 puanAyy benimkide utanmadan nagnum dondurma almış yermiyim tabiki yemem
Sondan basliyorum naz.Yemegi az yiyorsun, cubuk krakeri tercih etme . Form morm hikaye onlar :) Seni aciktirir. Ulker in kepekli grissinileri var bir de. Dayanamiyorsan onlari tercih et canim.Selam kızlar ben geldim amma çok yazmışsınız anca okudum hemen menümü yazayım
@fatma7454
Kahvaltı
1yumurta
1hsşlanmış patates
Domates salatalık
Peynir 2zeytin
İki lokma ekmek çay
Ara kahve
Öğlen
1bardak kefir
1paket form çubuk kraker
Ara yeşil çay
Akşam
1tabak taze fasülye
2kaşık bulgur pilavı
Salata 2kaşık koyun yoğurdu
Bugün yürüyüş yapmadım ama biraz pilates topuyla hareket ederim
Yarim lokma al bari yaa canin cok cekiyosaİyi akşamlar kızlar çok kosusturmacali bir gündü
Sabah 5 gibi ilaç almam gerekti o yüzden biraz karpuz 2 lokma ekmek yedim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 8 zeytin
1 Kb peynir
3 halka sucuk 2 dilim ekmek
Rezene
Ara
1 dilim karpuz
Öğlen
1 kase tel şehriye çorbası
Ara
3 kuru kayısı
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
Yarım dilim karpuz
Akşam da 1 bardak tarçınlı süt içerim
Ş
Su 2 lt
Hasta olduğum içn spor yok
Esim baklava getirmiş canım cooook çekiyor direniyorummm
Tebrik ediyorum kuzu zaten bu zamana kadar yedik ne oldu ,tadını biliyoruz nasılsaBugün eşim cips aldı geldi eve ayyhhh nasıl canım çekti nasıl burnuma koktu resmen ama naptim yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?