- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Ben hemen ac oldugumda yemiyorum , bir yarim saat beklerim gercek aclik mi , duygusal aclik mi diye. Duygusal aclikta doymazsiniz zaten, insulin direnci acliginda da doymazsiniz.Az önce koca bi fincan bitki çayımı içtim suyumda yanımda şişeyi gördükçe yudum yudum içiyorum göz önünde olması önemli şişede olması dahada önemli çünkü nekadar su tükettiğini biliyorsun birazdan yoğurdumu yicem biraz geciktim ama olsun yeni yeni açlık hissediyorum benim formülüm açlık hisseme göre biraz açlık hissettimmi bişeyler yiyorum programıma göre kiii öğünlerde açlıktan gözüm dönmesin sonra açlıkla başa çıkmak zor oluyo hem böylece metabolizmada sürekli çalışıyoA AklinYolu1 yanlışsam düzelt kaptan
Ee tabi ki ilgi istiyor normal. Senin arkadasin buralardaydi.
Senin cezani pembe takim versin. IcindeSena616 var.
fatmmaaa ozledik kiz seni ama biliyorum yogunsun. Isine bak canim ya. Veda etme arada sohbete gel...
Cocuklugunuza inelim.Aktif olun hislerinizi yaşadığınız zorlanmaları anlatın diyetle ilgili kiii beraber atlatalım krizleri
Tarti rakami olsun yeter ki biz tarti otekilestirmiyoruz.A AklinYolu1 canim daha dün babam yazlığa da tartı getirdi ama benimkiyle kilo farkı var mi arada onu bilemiyorum
Her halükarda yüklerim
Ben herşeyi yiyorum ve aynen açlık hissettiğimde çayımı içiyorum ve biraz sonra ara öğünümü yiyorum ve yazılan hiç bir diyet bana göre değil ben kendi programımı kendim yapıyorum sınırlarımı kendim belirliyorum tabiki sayende öğrendimBen hemen ac oldugumda yemiyorum , bir yarim saat beklerim gercek aclik mi , duygusal aclik mi diye. Duygusal aclikta doymazsiniz zaten, insulin direnci acliginda da doymazsiniz.
Onun disinda bir bitki cayi bile calistirabilir metabolizmayi ama yeterli gida almiyorsan vucut kitlik surecine ve her yedigini depolamaya baslar. Kilo veremezsiniz o zaman.
O yuzden hep ac kalmayin diyorum. Tatliya sekere ihtiyaciniz yok ama yemeginizi normal yeyin kizlar.
Veee o detox listeleri de isvec diyeti, cart curt diyeti gibi sacma diyetleri de uygulamayin.
1 kilo =7000 kalori ise, 3 gunde 21000 kalori vermek gibi bir sacmalik var mi? Super calisan atletik bir vucudunuz yoksa tabi ki...3 gunde 3 kilo verip seviniyorsunuz , sonra aldiginiz 6 kilo.
Senin menulerini bosuna begenmiyorum zaten.Ben herşeyi yiyorum ve aynen açlık hissettiğimde çayımı içiyorum ve biraz sonra ara öğünümü yiyorum ve yazılan hiç bir diyet bana göre değil ben kendi programımı kendim yapıyorum sınırlarımı kendim belirliyorum tabiki sayende öğrendim
Kiyar kiyar onun civili sopasii var.Aynen öyle bir pazarımız var teyzeleri
takımımı seveyim yaaaapembiş pembişşşş
Sena616 kıyamaz bana kuzum biliyorum
C cizen_bayan ben yokken buraları boş bırakmamışsın afferimmm sana arkidişimmm
oda zamanla daha aktif olacak eminimBaldır balll gerçi ben görmeyeli daha bal olmuş 7 yi severim ama kilo başında olunca hiç güzel değil 6 lara gelelim kuzummm
Afiyet olsun. Karpuz seni daha cok aciktirmiyor mu.Bu arada kahvaltimi 3 kasik menemen, bir dilim ekmek, bir dilim karpiz ve 1 fincan sekersiz cay esliginde yaptim. Simdi ogle yemegini yiyecegim.
Çok ümitsiz olma canım elinden geleni yap şimdiki halinden iyi olacaksın eminimBayrama 20 gün var 69 u görmek istiyorum o zaman kadar ama zor gibi çünkü 4.7 kg var
Evet yeniyim 33yaşındayım 1.68boy 85kilom evli iki çocuk annesiyim terazi burcuyum hedefim 68 ve inşallah olacak evet seni tanıyalım84.4 um
Hadi tanisalim
Kaç yaşındasın
Yeni misin burda benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?