• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Esasında ben de sevdiğim şeylerden abartmadan yiyyorum ama makarna ve cipsle bambaşka, tutkulu bir ilişkimiz var. Kiloyu bu ikisi sebebiyle aldım. Şimdi bir tutam makarna yesem büyük aşk sonrası arkadaş kalmaya çalışmak gibi olacak. Acıtacak veya ilişkiye yeni bir şans daha verilecek. Neden böyle romantikleştiysem...:KK70:
Biraz da makarnayi cipsi nasil hazirladigina bagli. Yagsiz , az yagli yapip yogurtla yiyebilirsin mesela. Cips de ayni sekilde kendin kesip firina atabilirsin. Bu bi beslenme sekli olmali artik , yoksa kilo aliyoruz salinger.

Simdi kendimi biliyorum profiterole , patlamis misira baslasam arkasi gelecek. Eee o zaman neden baslayayim ki. Arada mocha , latte idare ediyorum.

Asitli icecekler, kola yazin daha cok istenebiliyor. Ayrani sodali yapiyorum , oldu sana asitli ayran gibi ...

Kilo almasaydik rahat yerdik. O potansiyel var bizde. :KK70:

Yok ben salçalı sosta peynirle döndürüp, cipsi de her çeşitten alıp dev salata kasesinde karıştırarak tükettiğimden dolayı , ucundan kenarından tatmamam gerekiyor :KK70: bunları gece 2 de yapınca bi de 737383 kg oldum haliyle. ‘Ağır yaşamlar salingerin hikayesi’ne doğru gidiyordum

@fatma7454 29 Temmuz Pazar menüm
Sabah: 2 adet hindi füme, 1 tatlı kaşığı lor, 2 küçük dilim urfa peyniri, 1 salatalık, çeyrek domates
Öğlen: Yarım kase haşlanmış elma püresi, üzerine 1 tatlı kaşığı pekmez
Akşam: Bir tabak un çorbası, bir servis kaşığı yeşil fasulye

Simdi arkadaslar senayla soyle dusunduk. Takim icinde gruplara ayrilalim kizlar. Hem menu icin hem spor icin extra destek saglayalim. O yuzden arkadasimiz burada olmadigi zaman extra durtelim. Kacamak yaptigi zaman extra uyaralim.

Mavi grup

A AklinYolu1 [COLOR=#0080ff]@Sarellam[/COLOR] K Kimmik [COLOR=#0080ff]@beyaz lotus[/COLOR] LolaLuna LolaLuna

Yesil grup

[COLOR=#00b300]@fatma7454[/COLOR] tulipa tulipa [COLOR=#00b300]@Papatya gelini[/COLOR]

Pembe grup

[COLOR=#ff00ff]@Amelie23[/COLOR] [COLOR=#ff00ff]@IRMAKK70[/COLOR] AdaisyLove AdaisyLove [COLOR=#ff00ff]@kokulusabun[/COLOR] [COLOR=#ff00ff]@ebrar1980[/COLOR] Sena616 Sena616

...

Eki Görüntüle 2173735

Çok güzel bir fikir olmuş. Bu arada benim hedef kilo kismim bos kalmis, 50 kilo diyelim mi?

Kahvalti:
2 bardak şekersiz çay
1/3 yufkadan sucuklu peynirli gozleme
Domates
Salatalik
Beyaz peynir
3 ev yapimi siyah zeytin
Yarım simit

Ogle:
1 muz
1 avuç üzüm

Aksam: (piknikte mangal)
2 dilim dana antrikot
5 köfte
2 dilim sucuk
Közlenmiş biber

Ara:
3 dilim pişmaniye
2 bardak şekersiz cay

Yazmasam daha mi iyiydi acaba? Ne bicim diyetteyim anlamadim :KK43: Gözlemeler, simitler, pismaniyeler... of of of... bayağı fena kaçtı bugün. Tam da birbirimizi motive etmemiz adina güzel bir fikrin akabinde bu yapilan hic hos bir sey degil farkindayim. Ozur dilerim. Telafi edecegim insaallah.

Gecmis olsun canim. Hastayken fazla zorlama kendini, meyve sebze bol bol yiyince hem fazla kalori almazsin hem sifa olur. Insallah cabucak iyilesirsin.
Normalde ben ara ogun yemiyorum. Fazla acikmiyorum yemek saatine kadar. Bugunde acikmamistim esim sutlu neskafe icince benim de canim cekti, 1 bardak tarcinli sut ictim ikindin. Onu icince acikmadim, ac olsaydim planim oglenki menunun aynisiydi mecburen yemekler tukensin diye:))
Teşekkür ederrim cnm dün gece acile gittim daha da kötüleştm ilaca rağmen ateşim 40 i buldu
İyi yapmışsın o zaman afiyet olsun:)
:KK70::KK70::sampiyon::confused:

Sinameki hakkinda iyi seyler demiyorlar pg. Bagirsaklari tembellestiriyormus.

Gecmis olsun ada. Papatya cayi var mi evde.

Seni listeye ekledim takima hosgeldin.
Yok Ama alırım
Teşekkür ederim :)

benim adam yarın öğlen götürsün diye makarna yaptım :'( en sevdiği yemek makarna olan kankilerden psikolojik destek bekliyorum :mad:
Mkarna benim baş yemeğimdi abartısız söylüyorum bir paket çubuk makarnayı tek başıma yer kalkardım bukadar net.
Amaaaaaa bir aydır ağzıma sürmüyorummm

Kahvalti:
2 bardak şekersiz çay
1/3 yufkadan sucuklu peynirli gozleme
Domates
Salatalik
Beyaz peynir
3 ev yapimi siyah zeytin
Yarım simit

Ogle:
1 muz
1 avuç üzüm

Aksam: (piknikte mangal)
2 dilim dana antrikot
5 köfte
2 dilim sucuk
Közlenmiş biber

Ara:
3 dilim pişmaniye
2 bardak şekersiz cay

Yazmasam daha mi iyiydi acaba? Ne bicim diyetteyim anlamadim :KK43: Gözlemeler, simitler, pismaniyeler... of of of... bayağı fena kaçtı bugün. Tam da birbirimizi motive etmemiz adina güzel bir fikrin akabinde bu yapilan hic hos bir sey degil farkindayim. Ozur dilerim. Telafi edecegim insaallah.
Kimmik canım en başa tarih yaz bide etiket yapmazsan menüyü mesajların arasında bulamazlar ;)

Yok ben salçalı sosta peynirle döndürüp, cipsi de her çeşitten alıp dev salata kasesinde karıştırarak tükettiğimden dolayı , ucundan kenarından tatmamam gerekiyor :KK70: bunları gece 2 de yapınca bi de 737383 kg oldum haliyle. ‘Ağır yaşamlar salingerin hikayesi’ne doğru gidiyordum
Aaa soslu olmaz oyle. Sade yiyeceksin salin. :dondurma:

Listede neden yokum :110:
Yasini hedefini kilosunu boyunu yazan herkesi ekliyorum lola. Ozel olarak etiketlemedim sizleri.:KK53:

Çok güzel bir fikir olmuş. Bu arada benim hedef kilo kismim bos kalmis, 50 kilo diyelim mi?

Isteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu. :cool::confused:50 diyelim. :KK19:

Back