- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
Geçmiş olsun canım aman dikkatÇok rahatsızım bugün
Kaç gündür misafirlikte, balkonda, bahçede oturunca alerjim çok feci bir hale geldi. Akşam rüzgar rahatsız ediyor, şu an grip gibi bi halim var. Gözlerim çok kaşınıyor ooof of..
Sağol canımGeçmiş olsun canım aman dikkat
Benim menü burda canımSlm kızlar
28 temmuz menüsüMuttapa7555
Sabah;
1 yumurta
Domate salatalik
Aci yeşil biber
Badem findik kabak çekirdeği
Peynir ve çay
Akşam; meyve
Az önce çok acıkmıştım peynirle başlayıp meyveyle devam ettim. Çocuklara diye koymuştum ama maalesef bende yedim. Akşam yemeğini de onlara hazırlarım artik. Benim için yemek faslı meyve ile kapandi. Şimdiden sonra sıvılarla devam...
Aksam üstü yazmıştımKızlar ben mi kaçırdım yoksa sena kokulu sabun ebrar amelie cizenbayan ve naz menüleriniz bugün için eksik mi
Tulipa canım 1 gün eksiğin var yani kupa gitti menüden.
Kızlar umarım gözümden kaçmamıştır haksızlık olsun istemem
Bu kadar meyve seni aciktirmiyor mu?öğlen aşçımız yok diye herkes kokoreç söyledi ben direndim meyve yedim sadece , eve geldim bu saatte evdekiler kokoreç yiyor #direncizenbayan direniyorum ve yemicem
Tamam canım çok sağol kaçırmışım demek ki kusura bakma :)Benim menü burda canımMuttapa7555
Yok acıktırmıyor tam tersine bastırıyor yazın meyve yemeyi çok seviyorum yemekten daha iyi geliyor banaBu kadar meyve seni aciktirmiyor mu?
Bir de aksam cok az yemissin. Baslangicta bu kadar az yemek sonra saldirmana neden olmasin.
Ben aksam yemek yemedigim zaman yatamiyorum da.
Sabah kahvalti yaptim yula ezmesiyle badem ve kabak cekirdegi ile gayet doyurucuydubişey soracağım sabah ve sadece akşam yemek yiyen arkadaşlar saat kaçta kahvaltı yapıyorsunuz akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz. ben o kadar yesem 2. günde bayılırım herhalde o kadar az yemek sıkıntılı değil mi kafamda deli sorular
Ben o kadar meyve yesem 24 saat yemek yiyesim gelir.Yok acıktırmıyor tam tersine bastırıyor yazın meyve yemeyi çok seviyorum yemekten daha iyi geliyor bana
Sabah kahvalti yaptim yula ezmesiyle badem ve kabak cekirdegi ile gayet doyurucuydu
Ogleni ayranla gecistirdim.
Aksam koca bi tabak patates ve beyaz peynirli kabak yedim.
ve tokum su an.
Ben o kadar meyve yesem 24 saat yemek yiyesim gelir.
Hem aciktiriyor hem de insulin direncimi oynatiyor.
Iste surekli onu diyorum. Kendinizi iyi taniyin. Burada papatya basladiginda onerilerimi dikkate aldi cok memnun.her bünye de farklılık gösteriyor demekki sen kendini daha iyi tanırsın bu konuda , bende size göre çok yiyorum bunları azaltmam lazım
Bu oneri çok iyi oldu teşekkürlerGünaydın iyi pazarlar kizlar.
Pazar günü ben yine erken kalktım ama erken kalkan yol alır demişler:)
Bugunku tarti rakamı önemli. Söyle önemli.Haftayi ikiye bölün pazar ve çarşamba. Eğer bugünkü rakamdan memnun değilseniz üç gün sivi ağırlıklı beslenin. Corba ayran sut maden suyu limonlu su yoğurt gibi...
Eger memnunsaniz, eski beslenme stilinizle devam edin.
Bu tablo da ben yokum ama sonra mi eklenecegim. Birde bu tabla çok güzel olmuş ellerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?