Amin canım doğru bütün ev sana bakıyor.Sağol canım..
Dinlenme kısmı bende biraz zor, 3 çocukla 5 kişiyiz, günlük çamaşırı bulaşığı bile yoruyor insanı, birde misafir ekleniyor, yazları daha yoğun, nerde kaldı dinlenme :)))
Aman çocuklar hasta olmasın da ben bi şekilde ayakta atlatırım, Allah onlara sağlık sıhhat versin..
En kisa zamanda denemek istiyorum aklimda.Ben bir dönem esmer şeker kullandım ama pirinci denemedim canım..
Ben sitem ettim kuzu ,pc var mı evde oradan girsen benim de tel ısınıyor oradan giriyorum ara sıra.Selam arkadaslar. Mesajlari yeni okudum, bayagi bir sitem gelmis biz yenilere:)) Benim tel ariza veriyor bu aralar nete girince isiniyor. Net iyi cekmiyor ayrica, resmen mesajlari okumam iki saat surdu. Insallah bir an once sorununu halledebilirsem daha sik girmeye calisirim.
Sitem demeyelim de, gercekten aktif olan arkadaslar daha cok kilo veriyor. Ilk sayfadan sayisiz ornek verebilirim.Selam arkadaslar. Mesajlari yeni okudum, bayagi bir sitem gelmis biz yenilere:)) Benim tel ariza veriyor bu aralar nete girince isiniyor. Net iyi cekmiyor ayrica, resmen mesajlari okumam iki saat surdu. Insallah bir an once sorununu halledebilirsem daha sik girmeye calisirim.
Ben yaptım müşterimÇok güzel görünüyor sen mi yaptin. O makyajı olan senmisin birçok soru sordumbiraz ruj rengini begenmedim ama tercih meselesi
Pc var ama net baglantisi yok ayri. Telin netinde. pcye baglaninca neti cok cabuk bitiriyor neden bilmiyorum. Ama daha onceki telimde ayni sekilde bozulmustu. Buna da aynisi olmaya basladi ya tamir edilirse ettiricem ya da teli degistirecegim artik.Ben sitem ettim kuzu ,pc var mı evde oradan girsen benim de tel ısınıyor oradan giriyorum ara sıra.
Sanada geçmiş olsun canım.Bu arada hasta arkadaslara gecmis olsun.Sena616 dogum gunun kutlu olsun. kokulusabun ayni durum bende de var. Benim kasintinin yaninda kizariklik da oluyor. Damla kullandigim an rahatlar gibi oluyor, sonra tekrar basliyor (
Çok sağol canım .Sana da geçmiş olsunBu arada hasta arkadaslara gecmis olsun.Sena616 dogum gunun kutlu olsun. kokulusabun ayni durum bende de var. Benim kasintinin yaninda kizariklik da oluyor. Damla kullandigim an rahatlar gibi oluyor, sonra tekrar basliyor (
Aminn. Benim de ilk lise yillarimda baslamisti. Kac doktora gittim gecmiyor. Kokulara da alerjim var benim de cicek bile koklayamiyorum. Esime hep parfum icin takiyorum, sunu kullanma bunu kullanma bezdi artik adam:))Sanada geçmiş olsun canım.
Ben yıllardır uğraşıyorum alerjiyle, ayrıca alerjik faranjit de var, kimyasala da alerjim var, deterjanlarımın tamamı bitkisel.
Defalarca ilaç değiştirdim, düzenli kullanmazsam sıkıntıya giriyor, ilaçlarda bir süre rahatlatıyor, Allah hepimize şifa versin..
Ellerine sağlık harika olmuşBen yaptım müşterim
Başladım canım yine onları içmeye ilerlemeden toparlarsam şahane olacak yeniden iğne olmak istemiyorum hiçCok gecmis olsun. Ne guzel iyilesmistin bir ara.
Her sey geldi mi ust uste gelir zaten. Sirayla gelseler olmaz.
Ekinezyayi biliyorsun canim zaten papatya ile destekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?