ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben o dönemde kilo vermeyi düşünmemiştim ama bilmeden galiba iyi beslendim sonradan farkettim baya kilo gitmiş nasil beslendigimi anlatayım eve 88 ile gelmiştim yakın surede 75 inmistim..bu süre zarfında beslenmem su şekildeydi..

Aşırı derece terliyordum ve sıcaktı bu nedenle en az sadece su olarak 5 litre içiyordum birde sütüm artsın diye iciyordum..istahim ilk zamanlarda yoktu sırf sut olsun diye bir şeyler yiyordum ..yeşilçay bir kupa günde veya gün aşırı mutlaka tukettim..emziren anne içeceği var kahvesi Maltaydi galiba teneke kutu günde 1 tane ondan içiyordum ..bir tenecer normal bir çorba yapıyordum ve o bir tencereyi sadece ben bitiriyordum 1 gün de ...yoğurtlu çorba..şehriye çorbası..erişte vs..
Hiç şeker atmadan 1 tencere hoşaf kaunatiyordum ve 2 günde o bir tencereyi bitiriyordum.... bebeğimi saat başı veya 2 saatte bir emziriyordum ya her emzirme sonrasi işte mutlaka bu sayfiklarimdan yiyordum ..mesela emzirdikten bebeği hemen mutfaga koşup 500 litre su içip ardından 1 kase çorba icerdim gecede dahil ..ve hoşaf yada diğerleri işte....katı besin olarak kahvaltıda normal kahvaltı yapıyordum 1 dilim ekmek en fazla yediğim oydu canım istemiyordu hatta annemin ısrarıyla kahvaltıda salatalık ve maydonoz mutlaka tüketiyor dum..ve kahvaltıya çok fazla ağır yapmıyordum domates salatalık peynir zeytin maydonoz bazen yumurta bu kadar... Bol bol WC ye cikiyordum kısa süre sonra tartıya çıktığımda 75 kilo olduğumu görmüştüm ...bu arada sütüm Allah'ın izniyle çok iyi geldi kızım 2 buçuk yaşına kadar ek gıda bile almadı yani zorladim ama almadı ve oldukça tombiş maşallah :)

Belki size fikir verir diye tecrübemi paylaştım bebisiniz hayırlı olsun :)

Benim eşimde öyle ne zaman diyete girsem diyetimi baltalıyor şimdi allahtan birlikte girdik diyete
yaaa ama çok sinir bozucu sabah börek alıyor sana da alayım mı diyor doğruycam o olacak neyse uymadım tabiki hayır dedim. Aslında oda başlamak istiyor ama şuan iştahı el vermiyor ama yakındır

ne güzel yapmışsın canım tebrik ediyorum seni
Ah ahhhh o dönemde ben stres sıkıntı yavrumun hastalığı ile hastaneler de yedim de yedimmm malesef ve bu sebepten bu kilodayım... erken doğum oldu 24 haftalık doğum öncesi 62, doğum sonrası 65 falandım sanırım, üzüntüden kilo düşünmüyor insan
şuan 2 yaşında ve halen emziriyorum çünkü 7 ay ememedi o süreci hep sağdım hastanede verildi sonda ile.
en az 3 yaşına kadar emzircem kendi de isterse tabi gerçi ona kalsa 5 yaşına kadar emebilir

İstediğim ve hayalimdeki kadar fit ve zayıf değilim..yani zayiflamanin son demleri daha zor oluyor ya yeniden kilo alırsınız yada o kiloda sabitlenirsiniz
Ama kilonuz cok iyi bence sporla desteklerseniz gic bi sikinti kalmaz bolgesel calisin

Canim cok tesekkur ederim paylaşımın için..
Ben de ilk gebelikte 30 kg aldım 10 kilosu doğumda gitti bana 20 kilo kaldı 6.ay diyete başladım 4 5 ay gibi bir sürede burda verdim 20 kiloyu
Ben de dediğin gibi kızımı 2 yıl emzirdm çok şükür çok da saglikliydi ama zor verdim kiloları çok sıkı diyet yapmıştım
Şimdi de 12 kg aldım doğumdan 1 hafta sonra 7 buçuk kg gitti ondan sonra gram gitmedi hatta dün tarrildigimda üstüne 1 kg eklenmişti kiloların malesef
Su an havalar çok sıcak çorba yi bir tek akşam tuketebilrm sanırım
Su da 2 buçuk 3 lt içiyorum canım
Her gün mutlaka 2 kupa rezene kimyon çayı
1 kupa kayısı çayı (kabızlık sorunu yaşıyorum ) içiyorum
Ama yeşil çayı da alırım
Ekmeği uzun süredir hayatımdan cikarmism bir tek kahvaltıda yiyorum o da 2 dilim tam buğday ekmeği..
Malesef dondurma yi çok seviyorum onu çok tuketiyirdum kestim
Tatlı yiyordm canım çok çekiyordu onu da kestim
Su an 75 76 kg arası gidip geliyorum ilk hedefim 65 .4aylik olana kadar vermek istiyorum 10 kiloyu ikinci hedefim de 60
65 ten sonra zor gidiyor bende oyüzden spora başlarım
Evimin altında zaten spor salonu

yaaa ama çok sinir bozucu sabah börek alıyor sana da alayım mı diyor doğruycam o olacak neyse uymadım tabiki hayır dedim. Aslında oda başlamak istiyor ama şuan iştahı el vermiyor ama yakındır
Ohh yaşasıııın böreği reddetmişsin kocaman tebrikler maşallah

Canım tatlı krizin için önerim 1 adet muz, yada 2 adet gün kurusu dilimle üzerine toz tarçın serpiştir beni kesiyor.

Yasini yazarsan senin BMI ini hesaplayabilirim.

Aslinda bu kilonun bana yetmesi gerekiyor ama bolgesel olarak sorunum var. Son uc kilomu kalca ve gobegimden vermeye valisiyorum.
Yaşım 27. Aslında boyuma gore ideal kilodayım galiba, ama benim de basen ve göbek bölgemde yaglanma var. Saglikli ama zayıfa yakin bir kiloda olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…