ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Rica ederim ne demek. Menulerinden guzel yol katettigini goruyoruz pg.

Bademin yag yagma/yaktirma ozelligi var vitamin E , b12 iceriyor, kabak cekirdegi de cinko ve omega 3 iceriyor canim. Ayrica gormek beni ayri sevindirdi.

Seni listeye ekledim ameliecim. Eski yarismaci oldugun icin yani kilo vermeye yeni baslamadigin icin daha az kirpiyorum.

Son düzenleme:
Ben hala yerimde sayıyorum nedeeennn
Günaydın canım bende sporumu yaptım geldim
3 gün önce bu hafta kilo veremicem diyordum ama 3 gün yemeğime et ilave ettim 3 gün sebze 3 gün et 3 gün karbonhidrat çokdeğil ama geçen gün bi diyetisyen in sayfasında okudum duraklama dönemine girdiğinde bu şekilde vücudu şaşırtıp daha etkili kilo verebilir siniz diye yazıyordu
Ben faydasını gördüm bugün hatta 68 li rakamı gördüm canım
Benimki sadece ni öneri

Ben konusmayayim emojiler konussun.

Gunaydin kizlar,

Haftasonunuz guzel gecsin.

Benim bugun temizlik gunum cok guzel gececegini sanmiyorum.
Günaydın canım kolay gelsin ben de ablama geldim günü en zararsız şekilde atlatırsam çok iyi olucak kahvaltıda yok yok gibi börekler acılı çörek ler yoğurtlu semizotu Yapalım mı dedim şimdi onu yapıyoruz benim için azcık ucunda bakacağım diğerlerininde

Iyi yapiyorsun. Main menun yogurtlu semizotu olsun. Otekilerinde azicik tadina bakarsin. Onemli olan uygun miktarlarda kacamaklar.

Hayatimizin her alaninda karsimiza kekler , borekler , diyetimizi bozmak isteyenler cikacaktir. Onemli olan makul miktarlari ayarlamak ve diyeti bozmamak.

Gecmis sayfalarda neler yedigimi nelerde degistirdigimi o yuzden anlattim.

Herkes kendisini iyi tanimali ve zaaflarini bilmeli. Gerekirse alternatiflerle degistirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…