- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Kolay gelsinGunaydin kizlar,
Haftasonunuz guzel gecsin.
Benim bugun temizlik gunum cok guzel gececegini sanmiyorum.
Günaydın canolar iyi sohpet yapmışsınız hepsini tek tek okudum gayet faydalı bilgiler bende hayatımdan tamamen ekmek,gazlı içicekler,nescafe,kızartma,gerekli gereksiz saatlerde meyve tüketimi,geniş yemek porsiyonları nı çıkardım hala her yemeği yiyorum bunun yanında bol su limonlu su bitki çayları içiyorum tatlılara şimdilik ara verdim tabiki tamamen değil ama sadece tadına bakarak yahut küçük porsiyonlarla onunda üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum bu yolda bana yardımcı olan beslenme şeklimi değiştiren A AklinYolu1 çok teşekkür ederim önce sağlığım için sonrada fit olmasada bana yeticek kadar zayıf bi görüntü için başladım ve üç haftaya göre iyi ilerlediğimi düşünüyorum saatlerimide düzene soktummu hedefime ve sabit bir kg ulaşıcağımı düşünüyorum hedefim 55 şuan için uzak gelmiyo ama tabiki biliyorum sıkılıcam 60 ı gördüğümde hatta 57-58 i vaz geçicem belki nefsim beni zorlucak ama eminim burdaki tümm arkadaşlarım beni destekleyip bırakmama engel olucak ben burda az yiyerekte doyulduğunu öğrendim benim asıl kg alma sebebim iki kişilik porsiyonlar tüketmem benim bütün gün yediğim yemekle iki kişi doyardı ama şimdi az ve sık yiyorum bazen menülerimin dışına çıkmak zorunda kalıyorum çevresel faktörlerden ötürü anne, kv, misafir yada işyerinde olduğum için tedarik edemediğimden falan ama yinede sınırlarımı geçmiyorum ben kendime bi çember çizdim ve ben izin vermedikçe o kaloriler ordan içeri giremicek çok uzun oldu beeeee
Seni listeye ekledim ameliecim. Eski yarismaci oldugun icin yani kilo vermeye yeni baslamadigin icin daha az kirpiyorum.Güncel kilom
bugün kayısı ve badem alıcam öğünlerime dahiö edicemBademin yag yagma/yaktirma ozelligi var vitamin E , b12 iceriyor, kabak cekirdegi de cinko ve omega 3 iceriyor canim. Ayrica gormek beni ayri sevindirdi.
Mukemmel degisiklikbugün kayısı ve badem alıcam öğünlerime dahiö edicem
Boyun kac kimmik .Aç karna bu sabah kilom
Yok daha üstüne basamıyorumböyle takılıyorumMukemmel degisiklikKuru kayisi da olabilir. Fruktozun etkisini azaltmak icin yogurtla karistir bence.
Ayagin nasil yuruyebiliyor musun?
163 cmBoyun kac kimmik .
Gecmis olsun. Bir iki gune daha iyi hissedersin.Yok daha üstüne basamıyorumböyle takılıyorum
Yasini yazarsan senin BMI ini hesaplayabilirim.163 cm
Günaydın canım bende sporumu yaptım geldimBen hala yerimde sayıyorum nedeeennn
Günaydın canım bende sporumu yaptım geldim
3 gün önce bu hafta kilo veremicem diyordum ama 3 gün yemeğime et ilave ettim 3 gün sebze 3 gün et 3 gün karbonhidrat çokdeğil ama geçen gün bi diyetisyen in sayfasında okudum duraklama dönemine girdiğinde bu şekilde vücudu şaşırtıp daha etkili kilo verebilir siniz diye yazıyordu
Ben faydasını gördüm bugün hatta 68 li rakamı gördüm canım
Benimki sadece ni öneri
Günaydın canım kolay gelsin ben de ablama geldim günü en zararsız şekilde atlatırsam çok iyi olucak kahvaltıda yok yok gibi börekler acılı çörek ler yoğurtlu semizotu Yapalım mı dedim şimdi onu yapıyoruz benim için azcık ucunda bakacağım diğerlerinindeGunaydin kizlar,
Haftasonunuz guzel gecsin.
Benim bugun temizlik gunum cok guzel gececegini sanmiyorum.
Teşekkür ederim canımBen konusmayayim emojiler konussun.
Iyi yapiyorsun. Main menun yogurtlu semizotu olsun. Otekilerinde azicik tadina bakarsin. Onemli olan uygun miktarlarda kacamaklar.Günaydın canım kolay gelsin ben de ablama geldim günü en zararsız şekilde atlatırsam çok iyi olucak kahvaltıda yok yok gibi börekler acılı çörek ler yoğurtlu semizotu Yapalım mı dedim şimdi onu yapıyoruz benim için azcık ucunda bakacağım diğerlerininde
Merhaba ,tarti resmini yuklersen katilabilirsin.Merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?