- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.961
Cok fazla gulustuk hannaz ama gulusmenin de , dalganin da , kibirin de bir siniri var.Valla bir mesaj yazdım , onu da sadece birinci olan arkadaşımızın yerine neden geçtiğimi öğrenmek için yazdım , sorgusuz cevapsız " aaa ne güzel ben birinci olmuşum " diyemezdim , demedim de zaten . Ben gerçekten Nisaya haksızlık yaptığını düşünüyorum . Kaldıki şaka mahiyetinde söylemiş olduğu sözleri sen ciddiye almışsın . Ben de dedim " bütün kupalar benim , hepsini ben alcam bu hafta " diyodum . Mesajları okudum Lucy , cidden haksızlık bu Nisaya . Bence bu duruma gelmemeliydi Lucy .
Ben bu tartışmaya sebebiyet verdiğimi düşünüyorum ve suçluymuşum gibi hissediyorum . Hepinizden özür diliyorum . Keşke bu kadar büyümeseydi .
Hakaretin en buyugunu sen bana ettin mac. Seni Allah'a havale ettim o lafindan dolayi.Ya burasi alt tarafı diyet topigi değil miydi? Neyi paylasamiyor neyi bölemiyorsunuz? Ya benim arkamdan ne konuşabilir ki insanlar? En fazla diyet mevzusudur. Diyet konusunu da ciddiye almıyorum. Kisiligim hakkında bir şey var ise de önemli değil. Sonuçta kimse kimseyle aynı sofrada oturup yemeğini bolusmuyor. Ya lutfen benim reelde de stres dolu bir işim var üstüne de burda sürekli gerilim var diye ayrıldım. Ozelime gelinip hakaret edildi uzatmadim ama hala ucundan kıyısından bulastiriliyorum. Ya burası diyet topigi. Diğeri daha hırslı olsa ne olur, digerlerini kucumsese ne olur? Kilo veren kendine verir. Kupayi almışsın almamissin 1. Olmuşsun olmamışsin kime ne katkısı var? Mahalle karısı gibi car car car yeter ya reelde hayatınız yok mu bir normale donun. Beni bulastirmayin rica ediyorum. Haydin selametle
Kooç valla bizim takım en iyisiydi , keşke bu kadar uzatmasaydınız , ben yine de sarılın barışın diyorum . Ölümlü dünyadayız tutki yarın Allah korusun yarın birimizden biri öldü . Kız değer mi bu kadar büyütmeye ..
@nscctks Nisa
Ya ne komut alayım? Bildirim geliyor adım geçene kadar da cevap vermedim. Ben komutla calismam Fatma gibi yancı karakter değilim. Ben kimsenin özeline gidilip hakaret ederek cümleye baslamadim. Allah'a daha buyuk meseleleri havale et, sıradan internet sitesindeki diyet arkadaşlarını degil. Strese girmen için sebep yok, burayı onemseme sadece. Bilgisayarı kapattığın anda burdakiler ile bağın yok dolayısı ile kendini bu kadar negatif kaptırmanin da sana zararı var. Hoşçakal.Hakaretin en buyugunu sen bana ettin mac. Seni Allah'a havale ettim o lafindan dolayi.
Asil siz neyi paylasamiyorsunuz . Aksine siz benim hayatima extra stress kattiniz. Gittiginiz cok iyi oldu. Boylece kim gercek arkadas, kim degil cok iyi gormus oldum.
Haddini bil, kisi kendinden bilir isi. Buraya nasil isik hiziyla geldigini de kimlerden komut aldigini da cok iyi biliyorum.
Valla silmişsin , gözardı sanki et tam olsun . Hele şu düştüğümüz hâllere Allahım Allahım . Lucy valla diyecek söz bulamıyorum sana . Hoşçakal Lucy İnşAllah 10 kilo birden alırsınHannaz seni arkadasliktan silecegim. Simdilik goz ardi etmiyorum.
Bir zamanlar o kadar etiketledigim halde gormeyen ve topige gelmeyen insan simdi etiketlenmedigi halde topige geliyor. Hissedilen bildirim. Komik:)Ya ne komut alayım? Bildirim geliyor adım geçene kadar da cevap vermedim. Ben komutla calismam Fatma gibi yancı karakter değilim. Ben kimsenin özeline gidilip hakaret ederek cümleye baslamadim. Allah'a daha buyuk meseleleri havale et, sıradan internet sitesindeki diyet arkadaşlarını degil. Strese girmen için sebep yok, burayı onemseme sadece. Bilgisayarı kapattığın anda burdakiler ile bağın yok dolayısı ile kendini bu kadar negatif kaptırmanin da sana zararı var. Hoşçakal.
Ya ne komut alayım? Bildirim geliyor adım geçene kadar da cevap vermedim. Ben komutla calismam Fatma gibi yancı karakter değilim. Ben kimsenin özeline gidilip hakaret ederek cümleye baslamadim. Allah'a daha buyuk meseleleri havale et, sıradan internet sitesindeki diyet arkadaşlarını degil. Strese girmen için sebep yok, burayı onemseme sadece. Bilgisayarı kapattığın anda burdakiler ile bağın yok dolayısı ile kendini bu kadar negatif kaptırmanin da sana zararı var. Hoşçakal.
Bosver canim seni bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir . Dinime kufur eden musluman olsa... Bknz: Mahalle agziyla konusmak..Ayyy hakaret bilmeyen şahane tip yancılığın ne olduğunu biliyorsun ki tanımlayabiliyorsun.
Bak bakalım hakaret eden kim bu nedir ya hakaret edip edip biz hakarete uğradık diyorlar...
Yancının kiralasın sen.... çok mu dert oldu içine ayyy yazık size ya nasılda hakarete uğruyorsunuz tüh tüh napsak ki
Tek bir kelime hakaret yazmamışım maaşallah adımı anan hakaret ediyor ilginç yani napcan canım olur öyle...Bosver canim seni bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir . Dinime kufur eden musluman olsa... Bknz: Mahalle agziyla konusmak..
Tek bir kelime hakaret yazmamışım maaşallah adımı anan hakaret ediyor ilginç yani napcan canım olur öyle...
Hahaha yancılık maaşı isterim senden atamamı yaptılar
Yalnız kendi fikirleri olmayıp başkasının ağzı ile konuşanlar bana yancı diyor çok ilginç
Bildirimi alan geliyor hadi hayırlısıIki kisi surekli ayni dusunuyorsa biri dusunmuyor demektir. Gerci burada o 2 sayisi cogaldi , 4 oldu
6. 7. 8. yok yok 9. his.Bildirimi alan geliyor hadi hayırlısı
Hangi yalanım mesela? Tarzın berbat tam sokak kızı Irma.Ayyy hakaret bilmeyen şahane tip yancılığın ne olduğunu biliyorsun ki tanımlayabiliyorsun.
Bak bakalım hakaret eden kim bu nedir ya hakaret edip edip biz hakarete uğradık diyorlar...
Yancının kralasın sen.... çok mu dert oldu içine ayyy yazık size ya nasılda hakarete uğruyorsunuz tüh tüh napsak ki
hannazcım
aklınyolu1 bana
kılo verdın kocaman bır kibirin oldu
havalara gırdın
20 kılo verdım dıye ortalarda gezıyorsun
basımıza beslenme uzmanı kesıldın
20 kg verdım derken bıle bana laf sokuyorsun
ınsulın dırencın var dıyerek bana belden asagı vurdun senınle arkadas olunmaz sır verılmez sana
ozelden mıllet bana nasıl kılo verdıgımı soruyor deyıp duruyorsun
senın gercek yuzunu gordum dedı :)
gruptan cıktıgımda soranlara da aynen bana boyle dedı dedım ortamı germek ıstemedıgımden cıktıgımı aramızda boyle dıyaloglar gectıgını soyledım soran ınsanlara da . ben cıktım benım meselem bıttı ama kendısının bellı kı meselesı hala bıtmemıs ustunden kac ay gecmıs gerıye takılmıs
kupaları aldım dıye kucuk dagları yaratmısım gıbı gezıyormusum ben oyle dıyor hanfendılerkucuk dagları yaratanlara yakısmayacak bır tevazu ıle saygı duyuyorum
Yalan derken iyi oku da sonra yaz hadi bakim önden önden sokaktan sen mi topladın beni... şirin ev kızı bak işine hala hakaret eden sen yağ gibi üste çıkan sen sevsinler cici kızHangi yalanım mesela? Tarzın berbat tam sokak kızı Irma.
Hangi tarzi , sokak kizi... Emin ol hicbir sokak tarzi destekledigin arkadasininkinden fazla degildir.Hangi yalanım mesela? Tarzın berbat tam sokak kızı Irma.