- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.321
1 saate dönerimNe yiyeceksin? Hepsini yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saate dönerimNe yiyeceksin? Hepsini yaz
Yemeden önce yazzz. Yeme sakın zararlı şeyler. Yumurta haşla1 saate dönerim
2 dilim ekmekYemeden önce yazzz. Yeme sakın zararlı şeyler. Yumurta haşla
Güzel. Ekmekler beyaz mıydı?2 dilim ekmek
2 dilim salam
2 dilim peynir
2 dilim domates
2 bardak çay
4 yeşil zeytin bide
2 dilim ekmek
2 dilim salam
2 dilim peynir
2 dilim domates
2 bardak çay
4 yeşil zeytin bide
Hızımı alamadım bütün kurslara bakıyorum bu hafta:)Geliştir kendini çık karşısına tektaşımı yapmaya geldim beni hatırladın mı fakir ama gururlu kursiyer dersin
Arazi filan noluyor:) ne is yapiyorsun.bugün gene çok yoğunum işim nedeniyle araziye gidiyorum birazdan çıkacağım
Kesin :)Güzel. Ekmekler beyaz mıydı?
Tam buğdayGüzel. Ekmekler beyaz mıydı?
Hergün menü bildirirsem nice olur benim halimArtik her hafta birini masaya yatırıyoruz :)
Bunu demişken bu haftanın şanslısı sensin. Her gün menu spor bildirimi yapmak zorundasin. Taslayin kizlar. :)
Iki gun yapmadın zaten bes gunun kaldi:)Hergün menü bildirirsem nice olur benim halim
Menü paylaşımı yapması gereken en yanlış kişiyimIki gun yapmadın zaten bes gunun kaldi:)
Sen paylaşımı yaparsın biz yorumu. :) senden sonraki kisi krizantem3Menü paylaşımı yapması gereken en yanlış kişiyim
Hiç birşey yemiyor içmiyor Fatmakrizantem3 canım yoldaşım hafif hafif yormuyorum kendimi şu geziyi atlatayım tam gaz devam inşallah
A AklinYolu1 herşeyden bulunsun diyorsun yani çeşitlilik iyidir
M e g g kız seni etiketlemek çok zor ekmek 1 dilim ye 2 çok olmuş yada gün içinde başka yeme özellikle akşam
_Makaron_ iş yerinde acil durum kiti bulundur diyoruz sana dimi
N nscckts canım çok çok geçmiş olsun ayran sirke özellikle ev yapımı ise ğrobiyotik açıdan destekler ve bağırsak florasını iyi yönde etkiler mümkünse kefir de içir prensese... en kısa zamanda toparlar inşallah
Kim kaldı kim kaldı yazmadığım
uff, çok sinir bozucuuuu !! Nasıl anladınız suyunuzun kirlendiğini? Geçmiş olsun.Yanimizda yapılan inşaat firması kazı yaparken kanalizasyon borusunu delmis oda bizim sitenin suyuna karışmış 1 haftadır mikroplu su iciyormusuz
Tüm site hastanelik oldu
Bizim hafif atlatmamizin nedeni ariticimizin olması ve çok sirke ve ayran tüketiyor olmamız
Bütün çocuklarda ve yaşlılarda daha ağır şekilde ishal kusma ateş var
Ahsen hala iyileşmedi
Çok canım sıkıldı
Eşim dün gece sitenin suyunu kapattı bugün boşaltılıp kuyu depo gibi yerler de ilaclanarak arındırılacak