Anket Alkollü içecekler içermisiniz?

Alkollü içecekler içermisiniz?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
tatlicadiarzuhayır içmem agzıma bıle almıs degılım tadını bılmem hıcte merakte etmedeım nasıldır dıye haramdır dıye içmıyorum içmemde kokularında mıdem bulanıyor

gerçi bende çok nadir içerim bazen eşim bira alır 1 şişe belki gerçi içmesinide bilmem 1 şişeyle hemen çakır olurum

tadi nasildir nedir bilmem
merakta etmem evimize bile girmis degildir
kolonyo haric:dilcikar:
bu yuzden kendimle onur duyuyorumm

hayir ben icmiyorum
ama kucukken arkadasimin evinde bardagin dibinde vermisti bana kiz o zaman ben 6_7 yaslarindaydim icki oldugunuda bilmiyodum
bi keresindede evlendikten sonra bi fransizin evine gitmistik bize icicek ikram etmisti oda kucuk bi bardagin dibindeydi ben bilmedigim icin sordum bu ickimi diye ailemizde bizim icki kullanmadigimizi biliyolar ikram etmezler demisti ama ben o seyi icemedim minicik bi yudumdu ama asiri derecede keskin bi tadi vardi sonradan gorumceme baktirdim magzada icki reyonundaydi yani ickiydi
sadece iki kere ikiside bilmeden

yyorumlarda geliyor madem bişeyler ilave edeyim dedim...:smiley-cool:
içki içmem,eşimid içmeyenler arasından seçtim.ailemdede içen yok(en azından 1.derece olanlarda)
ama çok yakın arkadaşlarım vardır içen.balığı rakısız yutamayan mesela.aynı masada o rakısını içer ben kolamı.üniversitede en yakın iki arkadaşımda içki içerdi.hemde sarhoş olana kadar.beraber sabahladığımız gecelerde benim görevimonları ayık tutmak olurdutatlicadiarzu
kısacası beniçmem ama içilen ortama girmem,içilenle selamım olmaz durumlarım yok.
her koyun kendi bacağından.
ama şu var.adam gibi içemeyip sapıtanla aynı ortamda bulunmamaya gayret ederim.yasakkelime

içmem...yerimseniben
inancıma ve yaşama tarzma ters duser:1closedeyes:

Ben içki içmeyi çok severim, erkek olsan akşamcı olurdun diyor eşim.
Hamile değilken 2-3 gecede bir ufak kadeh viski koyardım kendime, nasıl rahatlatır nasıl rahatlatır anlatamam.Normalde hep içime atan biriyim sıkarım kendimi.Ama azıcık içince rahatlarım...Asla sarhoş olmam içtiğimi bile kimse anlamaz.

Eşime de içirirdim spermleri acayip hareketlendiriyormuş.Ondanmıdır bilmem o gecelerin birinde hamile kaldım işte...

icki vs hatta sigara dahi kullanmiyorum ..
Dinime kesinlike ters geldigi icinde hemde sagliga zararli oldugundan tüketmeyide dusunmuyorum..
esimde kullanmiyor (Allaha sükür)
Ailemdede yok cok sükür ,ickinin hem ugursuzluk hem bereketsizlik getirdigine inananlardanim şutarafagitti

tadını bile bilmiyorum çooook şükürr hiç içmedim eşimde içmezz
kokusundan bilee nefret ederim bide sarhoş insanlarr çok komik oluyorlarr
insanların bana gülmesinide istemem zatenn
dinimizdede haram kılınmış biişeyy hemde hiç faydalıı değil eğlenmek için bilee içilmesi çok gereksiz

ben bundan 13 yil önce cok kötü bir durumdaydim ve ictim,aslinda sadece ozamanki ( yalanci) arkadaslarima ayak uydurmak nedeniyleydi.....hic de hosuma gitmiyordu............dogrulara yöneldikten sonra hersey degisti...............
o günden buyana tövbekarim.....ama asla birdaha agzima sürmem...hem dinimin yasakladigi icin hemde sagliga zararli oldugu icin........

çok nadir içerim;özel günlerde,ama tadında bırakırım asla abartmam ve kesinlikle eşim olmadan evden başka hiçbir yerde içmem!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…