- Konu Sahibi PembeBeyaz
icerim hem de seve seve :içelim:tabikii hergun degil ama balik rakisiz olmuyor degil mi a.s beyaz saraba da hayir diyemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içmedim....merak ediyorum ama haram ağzıma koymam.....
Birazdan malum (!) şahıs gelir, "alkol haramdır" der ve çeker gider. tatlicadiarzu
şekerim hemen merakını gidereyim
sanırım mmmmm 6-7 yaslarında iken komsumuzun ewınde su sısesı sanıp yanlıslıkla içmiştim
samımı bır komsumuzdu, kızıyla iyi arkadastık, dolaplarını acıp rahatlıkla su icebilirdim
neyse nasıl susamısım nasıl susamısım bardaga doldurdum bir dikişte içmek için hazırlıyorum kendımı:roflol:
kocaman bir yudum almamla cıkarmam bir oldu, acayıp acı birseydı, rakı diye tahmın edıyorum ben, hatta sasırmıstım neden ıcıyorlar bu kadar acı birseyı dıye
agzımdan kokusu zor gectı ve sankı gogsumu yakmıs gibiydi, öyle hatırlıyorum
yanı o kadar merak edılecek birsey değil, dunyada harıka tatlar varken neden içerler anlamam
NOT: Kımseyi kınamak, garıpsemek değil amacım yanlıs anlasılmasın, kımsenın damak tadı da benı ılgılendırmez zatentatlicadiarzu
Birazdan malum (!) şahıs gelir, "alkol haramdır" der ve çeker gider. tatlicadiarzu
Alkol haramdır benden mi bahsettin acaba?:enbuyukkk: