• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Alkollü içecekler içermisiniz?

Alkollü içecekler içermisiniz?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
arada sırada yazları antalyada yaşadığım için sahilde şöyle güneşlenirken buz gibi bira iyi oluyor yanına da kızarmış patates yine ara da bir, 1 kadeh kırmızı şarap ve gouda peyniri....

Son düzenleyen: Moderatör:
içerim özellikle de bol limon sıkılmış bir şaraba asla hayır demem:içelim:

ozel gunlerde icerim o da cok asiriya kacmadan..en fazla 1-2 kadeh..hicbir zaman sarhos gibi hissetmedim, o duruma gelenleri de iradesiz buluyorum acikcasi..

rakı & balık, kırmızı şarap, tuz+limon+tekila, muz likörü + süt, say say bitmez. hepsinin yeri ayrı. bu arada portakal+tarçın+tekila (ama yıllanmış olmeca olucak, sarı renkli olanından) süper olur, seven arkadaşlar bi de böyle denesin.

dinimizdeki yasağın anlamını tam idrak edene ve bedene verdiği zararları öğrenene kadar çok kısa süre içtim
ama herkes sadece günah ve zararlı diyordu açıklama yapan olmayınca doğruymuş gibi geliyordu
ama artık içmediğime çok seviniyorum
birde sigarayı bırakabilsem tam olacak

Sakın yorumum ile polemiğe girmeyin ama şunu çözemedim ;

Alkollü içecekler içermisiniz?
Evet içerim
Hayır içmem

Şeklinde soru ve cevaplar.

Cevaplarda
Hayır içmem çünkü ........... den dolayı veya
Evet içerim çünkü ....... den dolayı
gibi olsaydı kabul ama soru çok açık ve net; İçermisin içmezmisin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
arada içerim ama ailemin haberi olmaz.. kendini kaybetmedğin sürecede içkiye karşı değilim..

Bünyede bağımlılık yapma ihtimali olan herşeyden uzak dururum.(Kadınlar Kulübü hariç.:1rolleyes:)
Sadece bir kere arkadaşlarla okey oynarken denemek için kırmızı şarap içmiştim.Bana göre tadı iğrençti.
Dahası caanım okeyi arkadaşa vermiştim kuzu kuzu.:roflol:
Sonra her fırsatta yüzüme vuruldu bu hadise.:mymeka:
Sanırım beni çok çabuk çarpıyor..
Evet,çok uzattım..
Cevabım: içmem..

nefret ederım ıckıden hele kı bıra rakı ıcenlerın kokusundan bıle
hem dınım ıcın hemde bedenım ıcın ıckıye hayır

Back