• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Alkollü içecekler içermisiniz?

Alkollü içecekler içermisiniz?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
yaz geliyor tatil zamanı
uzanmışsın kumsala buz gibi bir biraaaaaaa ohhhh
evlilik yıldönümü kırmızı şarapppppp
ani küçük süpriz tolantılar davetler içerim a.s
bunlar haricinde içmem :1rolleyes:

içerim ama alkolik değilim bgenelde bira içerimm..
ama en son şarap içtim ve duydumki şarap içen dinden çıkarmış kuran'da özellikle şarap geçiyormuş warmı böyle birşey arkdaşlar yaa?????????

ama en son şarap içtim ve duydumki şarap içen dinden çıkarmış kuran'da özellikle şarap geçiyormuş warmı böyle birşey arkdaşlar yaa?????????

karıştırma oraları konu uzar içiyosun iç işteeee :roflol:

Hayatımda hiç kullanmadım diyemem ;İçkinin tadını ve sarhoşluğun anlamını bilecek kadar içmişliğim vardır (2 kez )kafamçokkarıştı

Ama alkol kullanmıyorum diyebilirim,üçüncü kez olmadı olacağınıda sanmıyorum:1ninca:

haramdir Içki.asla Içmedim.içmemde,içtirmemde........
Peygamber Efendimizin şöyle Bir Hadisi Var
Sarhoşluk Eden Herşey Haramdir........

karıştırma oraları konu uzar içiyosun iç işteeee :roflol:

Çok hoş ya koptum vallaha lillyum dedi iç işte :içelim:
Bende içerim koçişle rakı ve beyaz şarap :içelim:

İçerim, severim de..
Kendine ve çevrene zarar vermeyecek kadar içtikten sonra sorun yok bence. Doktorlar bile günde bir kadeh şarap kalp damar hastalıklarını önlüyor diyor. Bira böbrek taşı düşürmede kullanılıyor. Ailesinin rızkını içkiye yatıranlara, içkili araba kullananlara, kör kütük sarhoş olup kendine ve çevresine zarar verenlere yazıklar olsun. Kul hakkı yiyorlar çünkü. Bunlar benim fikirlerim herkesinkine de saygı duyarım. a.s.

ben de icerim :D

yazın kuzenlerle sahilde toplandığımızda ve gitarlar şarkılar eşliğinde birer bira icmek güzel oluyor :)

Back