Siizi takdir ediyorum şans
Öncelikle düzeleceğini sanmıyorum. Bağımlılıktan kurtulmak herkesin harcı değil.Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.
Bence sorunlu insanları düzeltmeye çalışmayın.bu tiplerle uğraşmaya bile.değmez, zamanına yazık.kazık kadar adamı ana, babası adam edememiş, sen mi edeceksin? Kendi hayatına sahip çıkamayan beceriksizleri kendi kaderine terke edin.haa boşanırken de anasını ağlatmaya çalışın.bıktık be her tarafı dökülen, neresinden tutsan elinde kalan kalitesiz erkeklerden, erkek ailelerinden.Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.
Oooo lafa bak ya.bu nasıl bir mantıktır yobaz nineler devrinden kalma.valla kim başına ne geliyorsa hakediyor inanın ki.Öncelikle düzeleceğini sanmıyorum. Bağımlılıktan kurtulmak herkesin harcı değil.
Başkasının sefa süreceğine olan inancınız nereden geliyor onu anlamış değilim.
Mesela normalde mükemmel midir eşiniz?
Bu devirde nasıl para yetiştirebiliyor. 2 bira içse 100 lira.nasıl oluyor ?benim eşimde alkolu seviyor hemen her gün içiyor çocuklardan uyuduktan sonra içiyor ne kadar kavga ne kadar konussan da nafile tek tesellim bana ve çocuklara kötü davranmıyor gidip yatıyorama bu demek değil ki hep böyle geçer yolun daha başındasınız tedavi olduğunda bir şans daha verebilirsiniz çocuk yapmadan.
iNS dönmemıssınızdır konu sahıbı.Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.
5 aylık emek vermişSanki emzirdin besigini salladinemek vermek derken..
Anneni dinle
Muhtemelen flort zamanini filanda soyluyordur.. gencken insan herseyi cekebilirim omrumce saniyor ama bardagida son bir damla tasiriyor.. devam etsin konu sahibi emek verdigi kisinin sefasini baskasi surmesin aman diyelim5 aylık emek vermiş5 aya ömrünü ortaya koyacak.
dönme aileni dinle.onlar hiç bir zaman boşa konuşmaz. yarın öbür gün kesinlikle fiziksel şiddet de başlayacak. adım gibi eminim. sırayla böyle gidiyor bu işler.Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.
Düzelmez o adam içiniz rahat olsun.Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?