Alkolik eş

Benim iki amcam da alkolikdi . Uzun yillar hem eslerine hem cocuklarina fiziksel ve psikolojik gosterdiler. Biri bosandi cocugunu aldi gitti kurtuldu. Digeri seker hastaligi ve alkol yuzunden bacagini kaybetti simdi o siddet gosterdigi ailesine muhtac kaldi.

Hic kimsenin iyi guzel anilari yok ailecek , siz daha yolun basindayken kendinizi kurtarin.
Bagimlilik oyle kolay atlatilmiyor , tedavi olduktan sinra surekli diken ustunde onu kontrol ederek gecicek hayatiniz. Ne gerek var ?

benim eşimde alkolu seviyor hemen her gün içiyor çocuklardan uyuduktan sonra içiyor ne kadar kavga ne kadar konussan da nafile tek tesellim bana ve çocuklara kötü davranmıyor gidip yatıyor ama bu demek değil ki hep böyle geçer yolun daha başındasınız tedavi olduğunda bir şans daha verebilirsiniz çocuk yapmadan.

Öncelikle düzeleceğini sanmıyorum. Bağımlılıktan kurtulmak herkesin harcı değil.
Başkasının sefa süreceğine olan inancınız nereden geliyor onu anlamış değilim.
Mesela normalde mükemmel midir eşiniz?

Bence sorunlu insanları düzeltmeye çalışmayın.bu tiplerle uğraşmaya bile.değmez, zamanına yazık.kazık kadar adamı ana, babası adam edememiş, sen mi edeceksin? Kendi hayatına sahip çıkamayan beceriksizleri kendi kaderine terke edin.haa boşanırken de anasını ağlatmaya çalışın.bıktık be her tarafı dökülen, neresinden tutsan elinde kalan kalitesiz erkeklerden, erkek ailelerinden.

Oooo lafa bak ya.bu nasıl bir mantıktır yobaz nineler devrinden kalma.valla kim başına ne geliyorsa hakediyor inanın ki.

Bu devirde nasıl para yetiştirebiliyor. 2 bira içse 100 lira.nasıl oluyor ?

iNS dönmemıssınızdır konu sahıbı.

5 aylık emek vermiş 5 aya ömrünü ortaya koyacak.
Muhtemelen flort zamanini filanda soyluyordur.. gencken insan herseyi cekebilirim omrumce saniyor ama bardagida son bir damla tasiriyor.. devam etsin konu sahibi emek verdigi kisinin sefasini baskasi surmesin aman diyelim

dönme aileni dinle.onlar hiç bir zaman boşa konuşmaz. yarın öbür gün kesinlikle fiziksel şiddet de başlayacak. adım gibi eminim. sırayla böyle gidiyor bu işler.

Düzelmez o adam içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…