- 18 Ağustos 2009
- 371
- 3
- 39
- Konu Sahibi gossipgirl_
konuyu tekrar açtım kafama takılıyo en son ne zaman içtin dedim ramazandan önceydi ama hatırlamıyorum gününü...asla sarhoş olmadım bu güne kadar içtiğimde de en fazla iki kadeh dedi...kafana takılanları açık net sorman daha iyi gizli saklı bişeylerin üzerine sağlam bi temel atamam dedi...
kendince haklı sorduklarıma açıkça cevap veriyo bende samimiyetine inanıyorum....
çok üstüne gidip itici olmakta istemiyorum, kestirip atmakta..:26:
yorum yapan herkese teşekkür ederim...benim çevremde de alkolik tanıklarım var...nasıl kötü bi durum olduğunu biliyorum çok zor etrafındakiler içinde...ama tam tersi akıllı uslu içen bağımlılık boyutunda olmayanlar da var....benim hassasiyetim biraz dini yönden aslında, o açıdan bakarsam hemen bu konuyu kapatmam lazım malesef azı da çoğuda bir çünkü..
kendince haklı sorduklarıma açıkça cevap veriyo bende samimiyetine inanıyorum....
çok üstüne gidip itici olmakta istemiyorum, kestirip atmakta..:26:
yorum yapan herkese teşekkür ederim...benim çevremde de alkolik tanıklarım var...nasıl kötü bi durum olduğunu biliyorum çok zor etrafındakiler içinde...ama tam tersi akıllı uslu içen bağımlılık boyutunda olmayanlar da var....benim hassasiyetim biraz dini yönden aslında, o açıdan bakarsam hemen bu konuyu kapatmam lazım malesef azı da çoğuda bir çünkü..