Evlilik içinde alkol!

Alkol almasının dışında daha büyük sorun,bu adamın cahil ve size herturlu iftira atabilecek bir karakterde olması.. üstelik evini bile sizden esirgemiş sözleşme yapmış, zaten evlilik öncesinde alınmış ise onun..siz ona 2 evlat vermişsiniz,kadınlık ediyorsunuz ama o sözleşmeyle evini garantiye almış..aman ne kıymetliymiş evi öyle..hani dersin ki adam içki içiyor ama bana değer veriyor, maddi olarak da birşey esirgemiyor...bu da yokmuş..adam sizi herturlu çaresiz bırakmış..bi çözüm bulana kadar bari ayrı uyuyun,uykusuz bir anne çocuklara bakarken de zorlanır, bari uykunuzu kurtarın..aile çok önemli, burada ailenizin duruma el koyması ,kızımızı böyle bir adama göndermeyiz, ya tedavi olsun ya da kızımızı alırız demeleri lazım..kadını kimsesiz sahipsiz görünce herturlu eziy

Çok teşekkür ederim... İlk etapta ev tutup eşya alacak kadar birim yaptım... Babam da desteğini çekmedi onlarıda yastık altı yaptım hep. Çalışmama tabi ki izin vermez. Çocuklarımla yeni bi hayata başlarsam çalisabilirim

Umarım dilediğiniz gibi olur her şey, dikkatli olun kendinizi koruyun olur mu :dua:

Alkol almasının dışında daha büyük sorun,bu adamın cahil ve size herturlu iftira atabilecek bir karakterde olması.. üstelik evini bile sizden esirgemiş sözleşme yapmış, zaten evlilik öncesinde alınmış ise onun..siz ona 2 evlat vermişsiniz,kadınlık ediyorsunuz ama o sözleşmeyle evini garantiye almış..aman ne kıymetliymiş evi öyle..hani dersin ki adam içki içiyor ama bana değer veriyor, maddi olarak da birşey esirgemiyor...bu da yokmuş..adam sizi herturlu çaresiz bırakmış..bi çözüm bulana kadar bari ayrı uyuyun,uykusuz bir anne çocuklara bakarken de zorlanır, bari uykunuzu kurtarın..aile çok önemli, burada ailenizin duruma el koyması ,kızımızı böyle bir adama göndermeyiz, ya tedavi olsun ya da kızımızı alırız demeleri lazım..kadını kimsesiz sahipsiz görünce herturlu eziyeti yapıyorlar..
Son cümleniz o kadar gerçekki.... Benim arkamda kimse yoktu. O bağırınca alkollü diye bende sesimi çıkartamıyorum . Ama babama söyledim . Ve kızımın basımin üstünde yeri var v. S. Bişiler dedi. Çok hoşuma gitti. Artık bende konısıyorum. Bu seferde Ezgi bagırıyor, sesi çıkıyor dıyorlar.... Çok çok teşekkür ediyorum gerçekten hepinize.. Bu destek benim için çok önemli idi... Bı yasıma kadar hep yalnız mücadele ettim. Ama bu konuda adım atmak beni yoruyor

Beni anladığınız için ve böyle nazıkce yazdıgınız için teşekkür ederim. Evet dediginiz gibi gelişti. Ve evet çocuklarım için kalsam diye düsünmek yerine yine onlar için gitmek en saglıklısı olacak... Çok duygulandım çok saolun... Bende herseyın farkındaydım ama insanın cıkıs yolu olarak gördüğü hayat iyice cıkılmaza sokuyormuş meğer. Ananemden sonra annem istemedi. Babam istese bile eş sıkıntısı oldu. Kendimi göz göre göre yaktım.

Bira onun için cıtor çerez misali. Hergün alır neredeyse. İşten gelir biraz tv izler sonra terasa çıkar gece 2..3 e kadar içer. Rakı içer. Viski içer. Hafta da iki, üç defa içer bunları da. Ama tartışması çok korkutuyor. İki defa tv kırdı. Telefonumu kırdı.

Çok teşekkür ederim...kendisi esnaf. Çalısacaksan burda calıs diyor. Çocukların okuluna bile biraz sık gideyim hemen noluyo der. Benim birşey yapacagımı düsünüyor. Bi yere de gitmem öyle gezmem yoktur . Hep bel altı konusu yapar.

Aslında ben sadece yerimden kaldıracak birkaç cümle duymak istemiştim. Onu o anlamda da görmek istemiyorum. Babam ile annem şiddetli gecımsizlıktrn ayrıldı. Evin içi kavga kıyamet olurdu. Ben babama benzeyen birini bulmusum. Acık olmak gerekırse, evet bu yasanılanlar normal degıl. Ama aile de annemın birşey yokmıscasına yasadıgını gördügüm için sankı ben de böyle oluyor demekki diyorum. Anlatabılıyor mıyum? Bazen silkeleniyorum. Cocıklarımın akıl saglıgı herseyı deler geçer. İnsan bi ses arıyor kalk kızım diye. Arkadasım yok. Kimseyle konusamıyorum bu durumları...
Sağlıklı bir ailede mutlu bir anne babayla çocukluk geçirseydiniz yine de bu adamla evlenseydiniz dahi anne babanız elinizden tutar sizi bu berbat evlilikten çekip çıkarırdı ama çocuk yaşta anne baba varken öksüz yetim bırakılmışsınız, tekrar özür dileyerek yazıyorum ama ikisi de kendi keyfine düşmüş, biri annenizden önceki kadını getirmiş, biri başka bir adamın 2. eşi olmuş ikisi de sizi düşünmemiş, onların düşüncesizce yaşadıkları hayat sizin doğru yanlış kavramlarınızı alt üst etmiş, evlilik böyle bir şey diye düşündünüz belki de, bir noktadan sonra da olması gereken nedir diye sorgulamaya başladınız bilemiyorum 🤷‍♀️

Sizin çocukluğunuzun sorunlu geçmesi boşanmaları yüzünden değil, size ebeveynlik yapmadıkları için, boşanmış anne babanın çocuğuyum çocuklarımda aynı kaderi yaşamasın diye düşünüyorsunuz muhtemelen, oysa kötü bir evlilikte büyümekte sorunlu çocuk olmaya nedendir, eşler karı-koca olmaktan vazgeçer ebeveyn olmaktan değil, eşinizi bilemem de siz ebeveyn olmaktan vazgeçmediğiniz sürece boşanmış bir kadın olsanız da çocuklarınız yanınızda huzurla büyür endişe etmeyin😌

Kendi çocukluğunuzu düşünün, şu an aynısını çocuklarınız yaşamak üzere, evli kalmanız çocuklarınızı sağlıklı bir psikolojide tutmaz aksine sağlıksız büyürler, sağlıksız büyüyorlar babaları içince kendisini kontrol edemeyen bir adam çünkü, televizyon kırıyor telefon kırıyor geceleri annelerini uyandırıyor, ki sarhoş adam sus’tan anlamaz bağırır çağırır, çocuklarınız hepsine şahit, uykuda sandığınız o çocuklar her şeyi duyuyor yorgan altına saklanıyorlar korkudan, büyüdükçe korkuları nefrete dönecek, ondan nefret etmeleri neyse de kendileri için harakete geçmediniz diye sizden de nefret etmelerini, ergenliğe geldiklerinde elinizden kayıp gitmelerini istemiyorsanız toparlanıp bir yol haritası çizin, belki her şey hemen olmaz ama sabırla ilmek ilmek işleyerek bu evlilikten kurtuluş planı yapıp uygulamalısınız.

Diğer mesajımda da demiştim bu adamın yaş farkı zaten kompleksi takıntısı, alkolün dozu miktarı artıyor karıştırarak da içiyor bu da çok fena zira yaşı içtiği içkiyi kaldırmayacak kısa bir süre sonra, sadece tv telefonla kalmaz eşyalardan sonra size de zarar vermeye başlar kafada kuruyor kurduklarını büyütüyor alkol alınca cesaret gelip üzerinize yürüyor, olmayan adamlar uydurmaya başlayacak sizi ahlakınızdan sadakatinizden vuracak sözleri şiddete dönecek, ben burada bir ailede yıllarca gördüm bu durumu, eşinizin kadın versiyonuydu, çocuklar küçükken korkudan bayılıyorlardı büyüyünce isyan etmeye başladılar, kızları o kadar güzel ve zeki bir kızdı ki alkol kavga şiddet yüzünden eğitim hayatı dahi sona erdi, en son annesiyle küfürleşiyorlardı bir adam geldi alıp gitti kızı, şimdi nerede kimlerle bilinmiyor, oğlu da yok ortalıkta.

Umarım en kısa zamanda çocuklarınız da siz de kurtulursunuz 🙏

Sağlıklı bir ailede mutlu bir anne babayla çocukluk geçirseydiniz yine de bu adamla evlenseydiniz dahi anne babanız elinizden tutar sizi bu berbat evlilikten çekip çıkarırdı ama çocuk yaşta anne baba varken öksüz yetim bırakılmışsınız, tekrar özür dileyerek yazıyorum ama ikisi de kendi keyfine düşmüş, biri annenizden önceki kadını getirmiş, biri başka bir adamın 2. eşi olmuş ikisi de sizi düşünmemiş, onların düşüncesizce yaşadıkları hayat sizin doğru yanlış kavramlarınızı alt üst etmiş, evlilik böyle bir şey diye düşündünüz belki de, bir noktadan sonra da olması gereken nedir diye sorgulamaya başladınız bilemiyorum 🤷‍♀️

Sizin çocukluğunuzun sorunlu geçmesi boşanmaları yüzünden değil, size ebeveynlik yapmadıkları için, boşanmış anne babanın çocuğuyum çocuklarımda aynı kaderi yaşamasın diye düşünüyorsunuz muhtemelen, oysa kötü bir evlilikte büyümekte sorunlu çocuk olmaya nedendir, eşler karı-koca olmaktan vazgeçer ebeveyn olmaktan değil, eşinizi bilemem de siz ebeveyn olmaktan vazgeçmediğiniz sürece boşanmış bir kadın olsanız da çocuklarınız yanınızda huzurla büyür endişe etmeyin😌

Kendi çocukluğunuzu düşünün, şu an aynısını çocuklarınız yaşamak üzere, evli kalmanız çocuklarınızı sağlıklı bir psikolojide tutmaz aksine sağlıksız büyürler, sağlıksız büyüyorlar babaları içince kendisini kontrol edemeyen bir adam çünkü, televizyon kırıyor telefon kırıyor geceleri annelerini uyandırıyor, ki sarhoş adam sus’tan anlamaz bağırır çağırır, çocuklarınız hepsine şahit, uykuda sandığınız o çocuklar her şeyi duyuyor yorgan altına saklanıyorlar korkudan, büyüdükçe korkuları nefrete dönecek, ondan nefret etmeleri neyse de kendileri için harakete geçmediniz diye sizden de nefret etmelerini, ergenliğe geldiklerinde elinizden kayıp gitmelerini istemiyorsanız toparlanıp bir yol haritası çizin, belki her şey hemen olmaz ama sabırla ilmek ilmek işleyerek bu evlilikten kurtuluş planı yapıp uygulamalısınız.

Diğer mesajımda da demiştim bu adamın yaş farkı zaten kompleksi takıntısı, alkolün dozu miktarı artıyor karıştırarak da içiyor bu da çok fena zira yaşı içtiği içkiyi kaldırmayacak kısa bir süre sonra, sadece tv telefonla kalmaz eşyalardan sonra size de zarar vermeye başlar kafada kuruyor kurduklarını büyütüyor alkol alınca cesaret gelip üzerinize yürüyor, olmayan adamlar uydurmaya başlayacak sizi ahlakınızdan sadakatinizden vuracak sözleri şiddete dönecek, ben burada bir ailede yıllarca gördüm bu durumu, eşinizin kadın versiyonuydu, çocuklar küçükken korkudan bayılıyorlardı büyüyünce isyan etmeye başladılar, kızları o kadar güzel ve zeki bir kızdı ki alkol kavga şiddet yüzünden eğitim hayatı dahi sona erdi, en son annesiyle küfürleşiyorlardı bir adam geldi alıp gitti kızı, şimdi nerede kimlerle bilinmiyor, oğlu da yok ortalıkta.

Umarım en kısa zamanda çocuklarınız da siz de kurtulursunuz 🙏
Çok saolun... O kadar güzel anlatmışsınız ki evet evet diyerek okudum. Umarım... Bunun için çabalayacagım. Belki birgün yine yazarım başardım
diye 😊

Çok saolun... O kadar güzel anlatmışsınız ki evet evet diyerek okudum. Umarım... Bunun için çabalayacagım. Belki birgün yine yazarım başardım
diye 😊
İnşallah, başarmanızı kendinizi ve çocuklarınızı bu adamdan kurtarmanızı çok isterim ve dilerim başardığınızı okuruz🙏

Allah yolunuzu açık etsin, en doğru adımları atmanız için güç ve cesaret versin inşallah🙏

Herkese selam...eşimin alkol kullandığını bilerek evlendim. Ki ben de onun kadar hergün olmasa da arkadaş olmak adına bir tane içerdim. İki yavrum var 5,8 yaşlarında... Tartışmışsak ve akşamında alkol alıyorsa gece 2 de 3 te bagırarak beni uyandırıp konuyu acıyor. Başlarda bosanalım falan derdi. Bosanmıs bir ailenin cocugu oldugım için korkunç birşeymiş gibi gelirdi bana. Artık dememesi gerektiğini ögrendi.Çok konuşuyor saatlerce anlatıyor bagırıyor. Bi ara içmedi ama yine başladı. Psikilojık şiddeti çok fazla. Bazen korkarak uyuyorum yine uyandıracak diye. Saçma sapan kıskanmaları var. Aramızda 9 yaş var. Bu kadarıyla ne anlasılır bilmiyorum. Ama yalnızım ve bi yorum bi akıl almak istiyorum.ben eğlenceli biriydim neşeli güler yüzlü . Ama artık gözümde o ışık yok . Teşekkür ederim vaktinizi ayırıp okuduğunuz için. Sevgiler.
ya tedavi olamlı ya da sizi gözden çıkarmalı başka secenek bırakmamış sıze

Herkese selam...eşimin alkol kullandığını bilerek evlendim. Ki ben de onun kadar hergün olmasa da arkadaş olmak adına bir tane içerdim. İki yavrum var 5,8 yaşlarında... Tartışmışsak ve akşamında alkol alıyorsa gece 2 de 3 te bagırarak beni uyandırıp konuyu acıyor. Başlarda bosanalım falan derdi. Bosanmıs bir ailenin cocugu oldugım için korkunç birşeymiş gibi gelirdi bana. Artık dememesi gerektiğini ögrendi.Çok konuşuyor saatlerce anlatıyor bagırıyor. Bi ara içmedi ama yine başladı. Psikilojık şiddeti çok fazla. Bazen korkarak uyuyorum yine uyandıracak diye. Saçma sapan kıskanmaları var. Aramızda 9 yaş var. Bu kadarıyla ne anlasılır bilmiyorum. Ama yalnızım ve bi yorum bi akıl almak istiyorum.ben eğlenceli biriydim neşeli güler yüzlü . Ama artık gözümde o ışık yok . Teşekkür ederim vaktinizi ayırıp okuduğunuz için. Sevgiler.
Ayrıl kurtul bence. Mutsuz bir evliliktense çok daha iyi böylesi

Böyle giderse bir babaları olucak ama anneleri olmayacak(manevi anlamda)mutsuzsunuz belli öyle bir evde mi çocuk büyütmek istiyorsunuz çocuklarınız sizi öyle mi görsün? Anne babanız kapıyı açıyormuş size zaten gayette gider paşa paşa büyütürsünüz emin olun güleryüzlü anne daha hoşlarına gidicek çocukların

Böyle giderse bir babaları olucak ama anneleri olmayacak(manevi anlamda)mutsuzsunuz belli öyle bir evde mi çocuk büyütmek istiyorsunuz çocuklarınız sizi öyle mi görsün? Anne babanız kapıyı açıyormuş size zaten gayette gider paşa paşa büyütürsünüz emin olun güleryüzlü anne daha hoşlarına gidicek çocukların
Evet.. Aslında babaları olmadan biz üçümüz çok eğlenceli oluyoruz.

X