- 18 Ağustos 2009
- 371
- 3
- 39
- Konu Sahibi gossipgirl_
....................................................................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Eğer hoşlandığınız insanın bu durumu, sizin doğrularınıza tersse ilişkiyi çok da ilerletmemeniz taraftarıyım.
Çünkü bu şartlarda onunla bir birlikteliğe adım atarsanız, onu bu şekilde kabul etmişsiniz demektir.
İlerde aranızda bu durum sorun olmaya başladığında, kat ettiğiniz yoldan ve paylaştıklarınızdan ötürü tamiri daha zor şeylere sebep olabilirsiniz çünkü.
Elbette ki hepimiz herkesin fikirlerine saygı duymalıyız, hepimizin farklı çevrelerden inançlara sahip arkadaşları mevcut.
Ancak bu arkadaşlıktan öte bi durum.
Birliktelik ve hatta belki evlilik.
Bence "zaten sosyal içiciymiş, benim için bırakır" diye bi hesap yapmak yerine; "alkol almaya devam ederse ilerde bu adamla evlendiğimde aramızda sorun olur mu?" diye düşünerek verin kararınızı.
haklısınız ama belki de kurallarım yüzünden ilerde mutsuz olmaktan korkuyorum, kendimle bi çekişme içindeyim...
Bu neden istemediğinizle ilgili.
Inanç meselesi diyorsanız yaklaşmayın. Ben olsam bu nedenle kaldıramam, 10 yılda bir içse bile fark etmez.
alkol o kadar iğrenç bişeydir ki herşeyi mahfeder....
benim eşimde sevgiliyken içki içtiğini biliyordum ama içmez bırakır fln diye düşündüm..
evlendikten sonra ne rezaletler yaşadım onun içkisi yüzünden...
evde ayrı içer sapıtır dışarıda ayrı içer...
bide alkollü insanla uğraşmak çok çok zordur...
ben pişmanım alkol kullanan biriyle evlendiğim için...
sende iyi düşün canım...
anlatmakla olmaz ama her türlü iğrençliği yaptı eşim...
Ahanda işte benim konum.
Canım benim 3 yıllık ilişkim srf bu yüzden bitti.Alkol ...
Bu pis meret her şeyi mahvediyor inanki.Benim eski sevgilim istedim diye bunu bıraktı aylarca hiç içmedi sözler de verdi, ama sonra tekrar içmeye başladı.
Bırakmasını istediğimde de onu oldugu gibi kabul etmemi söyledi ben de kabul edemedim ve bitti.
3 yıl boşu boşuna böylece geçti, yedim bitirdim kendimi.
Bence senin inançlarına tersse hiç başlama hiç bağlanma o çocuğa derim.
Yoksa kendine yazık edersin.Bırakmasını bekleme.En iyisi onu kendi haline bırak, yaşasın bildiği gibi.
Ben öyle yaptım, yapmak zorunda kaldım ne kadar sevsem de ..
Bu her iki acı yorumu beğenmek istemezdim ama o kadar haklılar ki...
Ben de hayatımda alkol kullanan bir erkek istemiyorum.
Zaten araç kullandığım için ben de içmiyorum o da kola içsin bir zahmet!
sürekli dışarıda vakit geçiriyorsa hergün kullanıyor demektir hergün 1-2 kadeh falan yada kutu kupa vs.Sarhoş olacak kadar içmiyorsa çok iyi alkol bağımlısı değilsede çok iyi bence ama bağımlı olmasıda an meselesi alkolü seven erkek keyfi de içer üzüldükçede sen onunla ilerde ortamlara girdiğinde icmeyeceksen alıskanlığın yoksa adayın adına biraz daha düsün bence :S bende sürekli icen biriyle yapamazdım herhalde büyük konusmimde babam alkolik cünkü...kızlar büyük konuştuğum herşey başıma geliyo bi aydır tanıştığım biri var ortada resmi bi durum yok hatta sevgili bile diiliz...ama benimle ilgileniyo bende onu beğeniyorum...sorun şu ki facebook fotoğrafları içinde içki içerken bi sürü resmi var...ona uygun bi diille sordum alkolik diilim içmiyorum nadir olarak sosyal ortamlarda dedi....ama abisi ve yengesininin resimlerini de gördüm aile kültürlerinde bu var sanırım....
ben herkese saygılı bi insanım içki içen arkadaşlarım olabilir var da...ama bizim ailemizde evimize şu yaşıma kadar içki girmedi....biraz da inançları gereği korkarak yaşayan bi insanım...onun dışında teyzemin eşi alkol bağımlısı onu yıllardır bildiğim için ne kadar bana ters bi durum olduğunun daha da farkındayım....
siz olsanız böyle bi nedenden en başta kestirip atarmıydınız? başıma ilk defa gelen bi durum çünkü kafam çok karışık:18:
kızlar büyük konuştuğum herşey başıma geliyo bi aydır tanıştığım biri var ortada resmi bi durum yok hatta sevgili bile diiliz...ama benimle ilgileniyo bende onu beğeniyorum...sorun şu ki facebook fotoğrafları içinde içki içerken bi sürü resmi var...ona uygun bi diille sordum alkolik diilim içmiyorum nadir olarak sosyal ortamlarda dedi....ama abisi ve yengesininin resimlerini de gördüm aile kültürlerinde bu var sanırım....
ben herkese saygılı bi insanım içki içen arkadaşlarım olabilir var da...ama bizim ailemizde evimize şu yaşıma kadar içki girmedi....biraz da inançları gereği korkarak yaşayan bi insanım...onun dışında teyzemin eşi alkol bağımlısı onu yıllardır bildiğim için ne kadar bana ters bi durum olduğunun daha da farkındayım....
siz olsanız böyle bi nedenden en başta kestirip atarmıydınız? başıma ilk defa gelen bi durum çünkü kafam çok karışık:18: