- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ben alinmadim cunku dedigim gibi ciddiye almadim pek.Bu cümle sizin alınacağınız bir cümle olmamalı ben kocamı anlatırken alkolikliğini vurgulamışım bitirirken de tabi alkolikliği ima edip bu denli içenlete hidayet isteyeceğim.
Güzel içebilen karşısınadakine etrafa zarar vermeyen insanlar ne kadar iyi. Ben onlara laf etmiyotum ki alkol alıp da sapıtan gerçek alkolikleri kastediyorum. Şahsi görüşümdür alkolü sevmemem ben nasıl seven insana saygı duyuyprsam sevöiyosam bana da saygı duyulmalı. Kaldıki yorumların hepsini okursnız bir nrbze olsun anlarsınız nedenini. İçkinin de adabı var diye boşuna dememişler. Adabıyla içene ne mutluBen de icerim, guzel de icerim, icmeyi de severim. Hidayet versin laflarinizi cok da ciddiye almıyorum acikcasi.
Ama sarhos adamla ustelik cok sık bunu yapan adamla ugrasmak zordur ve ugrasmak zorunda değilsiniz. Dogru duzgun icmiyorsa hayatiniz boyunca bunu cekmenize gerek yok. Sapitmayacagi kadar icemiyorsa sorun kocanizda. Kimsenin dadisi degilsiniz, cekip çevirmenize gerek olmamali.
Valla ben ictigim halde devamli sarhos olan, eve sarhos gelen adami cekmem.Güzel içebilen karşısınadakine etrafa zarar vermeyen insanlar ne kadar iyi. Ben onlara laf etmiyotum ki alkol alıp da sapıtan gerçek alkolikleri kastediyorum. Şahsi görüşümdür alkolü sevmemem ben nasıl seven insana saygı duyuyprsam sevöiyosam bana da saygı duyulmalı. Kaldıki yorumların hepsini okursnız bir nrbze olsun anlarsınız nedenini. İçkinin de adabı var diye boşuna dememişler. Adabıyla içene ne mutlu
Tabiki demek istediğim bu değildi. Başta eşim olmak üzere eşim gibi alkol içenlere demedim sadece. Çünkü benim asıl amacım derdimi paylaşmak orda detaya takılmadımBen alinmadim cunku dedigim gibi ciddiye almadim pek.
Ama sizin de o cumlenizle burada belirttiginiz gibi sadece esiniz kadar degil, icki icen herkese laf ettiginiz bir gercek. Icen herkese demek icen herkese demektir, genellemedir. Belki demek istediginiz bu degildi ama cikan sonuc bu oluyor, haliyle kendi halinde icki icen insanlari da irrite edebiliyor.
Ben de çekmek istemşyorum. Sadexe harekete geçmke için dopru zamanı bekliyorumValla ben ictigim halde devamli sarhos olan, eve sarhos gelen adami cekmem.
Evet bilmiyorum. Sadece bu konuda yazdigina gore yorum yaptim
Bu adam götüyle içiyor belliki. Götüyle içenle uğraşmakta çok zordur babamdan biliyorum.Ne alakasi var alkolle katil olmanin. Agziyla iciyorsa icsin adami rahat birakin
siniz ben yilda 1 kere icmesine dayanamiyorken siz iyi sabir etmissinzBu aralar çok yazdığım için okuyanlar bilir konuyu özetle eşim ve alkol. Bu hafta 3. Be kendisi hala sokaklarda. Bekleyen mi var uykusuz kalan mı var demeden geldiğinde de bir ton tantana şimdi. Rabbimden sabır değil artık çözüm istiyorum. 26 yaşındayım be 1. 5 yıl önce bunları hayal ederek evlenmemiştim hiç. Balayı son aşkım o son aşkım bu spn aşkım diye diye geçen cicim zamanları seni bırakırım içkiyi bıakmamlara döndü dayanamıyorum. Yaptığı psikolojik şiddete de sarhoşla upraşmaya da dayanamıyorum akıbetimiz belli artık. Şu alkol pisliğinin katilden farkı yoktur gözümde. Rabbim başta kocama sonra içen herkese hidayet versin
Bu aralar çok yazdığım için okuyanlar bilir konuyu özetle eşim ve alkol. Bu hafta 3. Be kendisi hala sokaklarda. Bekleyen mi var uykusuz kalan mı var demeden geldiğinde de bir ton tantana şimdi. Rabbimden sabır değil artık çözüm istiyorum. 26 yaşındayım be 1. 5 yıl önce bunları hayal ederek evlenmemiştim hiç. Balayı son aşkım o son aşkım bu spn aşkım diye diye geçen cicim zamanları seni bırakırım içkiyi bıakmamlara döndü dayanamıyorum. Yaptığı psikolojik şiddete de sarhoşla upraşmaya da dayanamıyorum akıbetimiz belli artık. Şu alkol pisliğinin katilden farkı yoktur gözümde. Rabbim başta kocama sonra içen herkese hidayet versin
Şimdiye kadar düzenli alkol alanların hiç birinde hidayet göremedim..Ara ara içenler yada sosyal içicileri tenzi ediyorum.Kocanız ağzıyla içmesini bilmiyorsa normal içenlerin ya da alkolün ne suçu var ki... Alkolü çoluğundan, çocuğundan öne koyanlara hidayet versin doğru. Evlendikten sonra mı alkolik olduğunu anladınız?
İçen herkese hidayet versin derken? Sanane yani herkes senin kocan gibi sapıtmıyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?