Şu an işim olmadığı için hayır. Ama oraya dönersem hazır işim varDönmeseniz kendinizi idare edebilir misiniz
Oraya dediğiniz yer küçük şehir mi dönün ailenize gitmeyinŞu an işim olmadığı için hayır. Ama oraya dönersem hazır işim var
Evet küçük bir yer ama maleef pahalı ve ilk etapta ailemin yanına dönmezsem hayatımı idare ettirememOraya dediğiniz yer küçük şehir mi dönün ailenize gitmeyin
Şehir belirtmeniz mümkün mü ?Evet küçük bir yer ama maleef pahalı ve ilk etapta ailemin yanına dönmezsem hayatımı idare ettiremem
Belirtmek istemiyorum.Şehir belirtmeniz mümkün mü ?
26 yasında gencecik kadınsın.Bana göre alkolik yanında psikolojik sorunları var ve bu tarz insanlar alkolik olduğunı kabul etmiyo ki tedaviyi kabul etsin. Haftada minimum üç maksimum beş afedersin tuvalleyte sızana kadar içmek bana göre alkoliklik
Bende senin durumundayım kardeşim varmı bir düzelmeBu aralar çok yazdığım için okuyanlar bilir konuyu özetle eşim ve alkol. Bu hafta 3. Be kendisi hala sokaklarda. Bekleyen mi var uykusuz kalan mı var demeden geldiğinde de bir ton tantana şimdi. Rabbimden sabır değil artık çözüm istiyorum. 26 yaşındayım be 1. 5 yıl önce bunları hayal ederek evlenmemiştim hiç. Balayı son aşkım o son aşkım bu spn aşkım diye diye geçen cicim zamanları seni bırakırım içkiyi bıakmamlara döndü dayanamıyorum. Yaptığı psikolojik şiddete de sarhoşla upraşmaya da dayanamıyorum akıbetimiz belli artık. Şu alkol pisliğinin katilden farkı yoktur gözümde. Rabbim başta kocama sonra içen herkese hidayet versin
Biraz olay yarwtınca düzeldi bu ara ama biliyorum ki kalıvı değilBende senin durumundayım kardeşim varmı bir düzelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?