• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol gözümde katilden farksız

Bana göre alkolik yanında psikolojik sorunları var ve bu tarz insanlar alkolik olduğunı kabul etmiyo ki tedaviyi kabul etsin. Haftada minimum üç maksimum beş afedersin tuvalleyte sızana kadar içmek bana göre alkoliklik
26 yasında gencecik kadınsın.
Ömrünü gençliğini en güzel yıllarını Alkolü sana tercih eden bir adamla Geçirme.
Ayrıl Kurtul.

Bu aralar çok yazdığım için okuyanlar bilir konuyu özetle eşim ve alkol. Bu hafta 3. Be kendisi hala sokaklarda. Bekleyen mi var uykusuz kalan mı var demeden geldiğinde de bir ton tantana şimdi. Rabbimden sabır değil artık çözüm istiyorum. 26 yaşındayım be 1. 5 yıl önce bunları hayal ederek evlenmemiştim hiç. Balayı son aşkım o son aşkım bu spn aşkım diye diye geçen cicim zamanları seni bırakırım içkiyi bıakmamlara döndü dayanamıyorum. Yaptığı psikolojik şiddete de sarhoşla upraşmaya da dayanamıyorum akıbetimiz belli artık. Şu alkol pisliğinin katilden farkı yoktur gözümde. Rabbim başta kocama sonra içen herkese hidayet versin
Bende senin durumundayım kardeşim varmı bir düzelme

Alkol katil değil.
Çünkü eşiniz alkolü bir araç olarak kullanıyor. Alkolün ne suçu var? Alkolik olan kocanız, ayrıca onun isteyerek tedavi olması lazım. Bugün bıraktım, yarın bırakıyorum ha bıraktım bırakıcam diyerek alkolik bir insan alkolü bırakmaz, sadece karşısındakini oyalar.

Back