madem öyle neyi, neden bekliyorsunuz?akıbetimiz belli artık.
Kocanız ağzıyla içmesini bilmiyorsa normal içenlerin ya da alkolün ne suçu var ki... Alkolü çoluğundan, çocuğundan öne koyanlara hidayet versin doğru. Evlendikten sonra mı alkolik olduğunu anladınız?
madem öyle neyi, neden bekliyorsunuz?
Tam anlamadım, eşiniz alkolik mi yoksa sadece siz içmesini istemiyorsunuz ve buna mı sinirleniyorsunuz?
Eğer alkolikse "bırakacağım, bu son" demekle bırakamaz zaten. Gidip tedavi olması lazım.
Alkolikse ve tedaviye yanaşmıyorsa ömrünüzü heba etmeyin bence.
Evlenmeden önce 2 3 ayda bir biliyordum o da benim için tölere edilebilirdi uzaktık zatenn ya o zaman bana yalan söylüyprdu bu kadar içtiğini bilsem kesinlikle ayrılırdım çünkü. İçenlere konumda hiçbir laf etmedim saygım vardır. Ben kocamın alkol bağımlılığı yüzünden alkolü sevmediğimi söyledim yanlış anlamayın.
Etmiyor malesef saat kaç oldu bekliyorum hala yuva dağıttığı için katil dedim yaAlkol yuva dağıtıyor arkadaşım.Arada bir içilen alkol sorun olmasa bile alkolik eş başlıca sorun.Kişinin sorununu bilmesi gerekiyor eşiniz kabul ediyor mu durumu yaşınız da çok gençmiş.
İkna etmeyede upraşmıcam artık olmuyor ya ben ya içki dediğimde kalkıp gidip şarap şişesini alıp gelmil bir adam beni bu denli kaybetmekten korkmayan adam için ben de uğraşmıcam kaç olmuş saat hala yolunu gözletiyorBu şekilde içen bir insanın tedavi olmadan içkiyi birakmasi çoook zor kuzenimden biliyorum, aşırı alkol tüketiyor karısı bunu bile bile bile düzelir diye evlendi düzelir diye 3 çocuk yaptı şimdi perişan bir aile ilişkileri var kocası şurekli dışarda ve her gece içiyor, size tek tavsiyem kocanız tedavi olmadan çocuk yapmayın alkolik bir babasi olmasin her şey çok daha kötu olur, çünkü gidişat bunu gösteriyor...
Evlenir duzelir, çocuk olsub duzelir mantığında çook insan var dünyadaki en cahilce düşünce, sizin yapmanız gereken tek şey kocanizi tedaviye ikna etmek
Ailrmle aynı şehirlerde değiliz ameliyat için burda gün kondu bunca zaman koşturdğum ni ameliyat az daha sabreder öyle yoluma bakarımBosanmak icin neden ameliyat olmayi bekliyorsun ki? O mu bakacak sanki sana
YokÇocuğunuz var mi acaba
O zaman size denecek tek şey ayrılmaniz bu saatten sonra iyi bir ilişkiniz olmaz zaten bitmiş artikİkna etmeyede upraşmıcam artık olmuyor ya ben ya içki dediğimde kalkıp gidip şarap şişesini alıp gelmil bir adam beni bu denli kaybetmekten korkmayan adam için ben de uğraşmıcam kaç olmuş saat hala yolunu gözletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?