• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol belası bitmeyen ve bitmeyecek olan alkol ve eş

Seni secmis fakat suan alkol aliyor. Yani seni secmis olmuyor vazgecmis. Sevgim kalmadi diyorsun isin daha da kolay o zaman. Neden bekliyorsun ki ikinci evliligin diye o adami cekmek zorunda degilsin. Bence babana da anlat olanlari. Sanslisin ki baban ve annen var.
Secmez etmez olsunda son ettigi olsun bana kalsa dakika durmuycam 2 ay ince bitmişti herşey zaten aileler yalvar yakar oldu son şans ver dediler bende dedim tmm büyüklerimsiniz sizi dinliyorum ama yine olacak yine olacak sen şimdi bizi dinle o zaman biz seni dinleyelim dediler ama şimdi yine benim dediğime gelecekler değişmez bu adam dedim size polyannayi oynuyor dedim onlarda tmm dediler izleyelim gözlemleyelim dedi

Bir adamın ikici iseniz şöyle elinizi çenenizin altına koyup nasıl düşünmezsiniz
Neden ikinciyim?
Cikamazin icindeyim sadece mutlu olmaktı istediğim sadece mutluluk onu dusndum çok düşündüm ama ayrılık sebepleri farklı anlatıldı

Canım vazgeçmez o pislikten hiç umut besleme. Eski eşim de çok bırakıyodu hala içiyormuş şimdi oğlum onun yanında yaz tatilinde anne babam içiyor dedi nefret ediyorum hala çocuğum görüyo diye

Cikamazin icindeyim sadece mutlu olmaktı istediğim sadece mutluluk onu dusndum çok düşündüm ama ayrılık sebepleri farklı anlatıldı
İkinci olsun nolcak ki. Millet ne der diye eziyet çekme canım bi anlık şey çocuğun falan olur daha zor bence ailenle yaşa bi süre düzeltmeden gelme yoksa ayrılıcam de

İkinci olsun nolcak ki. Millet ne der diye eziyet çekme canım bi anlık şey çocuğun falan olur daha zor bence ailenle yaşa bi süre düzeltmeden gelme yoksa ayrılıcam de
Düzelmez gidince bitecek geri aynı ateşe atmam kendimi yine yalvaracak yine ağlayacak yine aynı olacak yeterki bi gideyim

Bir adamın ikici iseniz şöyle elinizi çenenizin altına koyup nasıl düşünmezsiniz
Neden ikinciyim?

Şu yorumu hiç doğru bulmuyorum.
Bir kadına söyleseniz bunu çok çirkin ve bence bir erkeğe söylemekte çirkin.
İnsanlar sadece kötü oldukları için boşanmıyor.
Bazen anlaşamıyor, sevgi bitiyor, istekler değişiyor...
boşanan her kadın/adam kötüdür diyemeyiz.

Canim ister iki olsun ister 3 illegal bir durum yok sonucta evlenmisin ve bosanmak ta gayet dogal uzulecekler diye kendini daha da mahvetme anladigim kadariyla icmeyince kotu bir adam degil alkolun etkisiyle yapiyor. Fakat bagimli olmus birakmasi cok zor

Şimdi ben ilk evliliğim diye koni açsam amenna fakat sebep nedir
Yazmayacaktim ama yazayim, merakiniz gitsin, bana saldirmak yerine siz de konunuza odaklanin..
Sordum, cunku daha once ne gibi zorluklar yasadiginizi merak ettim, ayrica adiniza uzuldum, bilirim o surecleri, ben de bosanmis bi insanim..
Sordum, cunku yasadiginiz sorunlu evlilikten bosanma cesaretini gosterebilmissiniz, belki de ikinci evliliginize ve sorunlariniza bu dogrultuda yorum yapacaktim..
Sordum, cunku ilkinde de benzer seyler yasamis iseniz, sizin bi sucunuz olmadigina ve kimsenin sizi suclamaya hakki olmayacagina(zaten sebep ne olursa olsun kimseyi ilgilendirmez) deginip sizi rahatlatacaktim belki de..
Ama soruş tarziniz oyle sevimsiz ki.. Korkmayın, derdim size satasip, ozelinizi deşip rezillik cikarmak degildi.. Nedir bu diken ustu haliniz, bi sakin olun.. Cevabını aldiniz sorunuzun bence, artik beni alintilamayin ve konunuza yogunlasin en iyisi, kargaşada konunuz güme gitmesin..
Iyi geceler..

Son düzenleme:
Tadi kacti bosver gitti zaten
Oncelikle haddinizi bilin, neyin derdindesiniz cok pardon? Ikinci sorum da şu "size ne?" size mi danisacagim konuya yorum yaparken veya daha iyi yardimci olabilmek icin sorular sorarken?? Daha ne niyetle sordugumu bile bilmeden haddinizi aşarak kavgaya gelmissiniz.. "Bosver gitti zaten" diyerek de sanki benim derdim kotu bi sey yapmakmis ama bozulup gitmisim gibi konu sahibini teselli ediyosunuz:KK53: komik olmayin, bi sakin olun, hukum vermeden once anlamaya calisin insanlari..
Ve lutfen artik uzatmayin, gidin kendi yorumlariniza bakin..

Oncelikle haddinizi bilin, neyin derdindesiniz cok pardon? Ikinci sorum da şu "size ne?" size mi danisacagim konuya yorum yaparken veya daha iyi yardimci olabilmek icin sorular sorarken?? Daha ne niyetle sordugumu bile bilmeden haddinizi aşarak kavgaya gelmissiniz.. "Bosver gitti zaten" diyerek de sanki benim derdim kotu bi sey yapmakmis ama bozulup gitmisim gibi konu sahibini teselli ediyosunuz:KK53: komik olmayin, bi sakin olun, hukum vermeden anlamaya calisin insanlari..
Ve lutfen artik uzatmayin, gidin kendi yorumlariniza bakin..
Sizin sorus tarziniz aciklamadaki gibi olsaydi ala diycektim fakat bir merakla sordugunuz asikardi bn sevmiyorum boyle seyleri ornek vermem getekirse bir uye soruyor esim cocuklarimi gostermiyor diyor orada akliselim insanlardan hukuki yardim destegi istiyor bazi uyelerde doyorki neden ayrildiniz cok buyuk hataniz olmaliki cocuklari gostermiyor baba diyor. Buradaki maksat mesela yardim degil tm olarak ne oldugunuda anlamadim valla bn tepki gosteriyorum boyle yazilara haddimi bilemicm ..

Sizin sorus tarziniz aciklamadaki gibi olsaydi ala diycektim fakat bir merakla sordugunuz asikardi bn sevmiyorum boyle seyleri ornek vermem getekirse bir uye soruyor esim cocuklarimi gostermiyor diyor orada akliselim insanlardan hukuki yardim destegi istiyor bazi uyelerde doyorki neden ayrildiniz cok buyuk hataniz olmaliki cocuklari gostermiyor baba diyor. Buradaki maksat mesela yardim degil tm olarak ne oldugunuda anlamadim valla bn tepki gosteriyorum boyle yazilara haddimi bilemicm ..
Yine pesin hukumler..:KK51: huyunuz bu anlasilan.. Ya yine soruyorum, size ne? Haddinizi bilin bi ya.. Belki de yardimci olmak niyetiyle soruyolar alakasiz sorular soranlar, kurtarilacak bi tarafi varsa onu ogrenmek istiyorlar?? Ayrica "demek buyuk hataniz oldu" diyenler de aynenn sizin kafadan, o apayri mevzu elbette.. Nedir bu insanlarin niyetini okuma, hemen hukmunu verme kafasi?
Gerçi "haddimi bilemiycem" demissiniz, ben neyi anlatmaya calisiyorum ki size..

Back