Alkol bağımlılığı

pskljkwomen

angel
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
13
1
3
Merhaba ben yeni üyeyim doğru yeremi yazıyorum konuyu henüz bilmiyorum ? Alkol bağımlısı bir eşim var onu nasıl tiksindiririm acaba yardım eden varmı ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asma yaprağı kürü Alkolizm tedavisinde, alkolün zararlarını azaltıcı, alkolü terk ettirici olarak etkilidir, aynı zamanda Akciğer Kanserine karşı da faydalıdır.

Alkolü bırakmak isteyenler için asma yaprağı kürü :
10-12 adet taze asma yaprağını 1 Su bardağı kaynar suya koyarak 6-7 Dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın.Ilıkken süzerek için.(her Gün taze olarak hazırlanmalıdır) Bu uygulamayı haftada 2-3 kez yapın.
Bu kür uygulayan kişide alkole karşı tiksinti oluşturacak ve kişinin alkolü kolay bırakmasına yardımcı olacaktır.

Cnm slm işin çok zorr alkol bağımlısı ancak güzel bi tedavi görmeli bence

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke konuyu bir derdim var bölümüne yazsaydın, orası çok daha aktif daha fazla kişi yardımcı olabilirdi.

Benim dedem de alkolikti ancak bıraktı. Daha sonra öğrendim, anneannem yemeğinin içine artık ilaç karıştırmış. Sonra bırakmıştı dedem. Alkolün fazlası hem insanın kendisine hem çevresine kötü açıdan yansıyor. Rehabiltasyon merkezleri ya da bir doktor da olabilir, ama onu eşiniz kabul eder mi?? Umarım hallolur. Allah yardım etsin.

Ben yeni katildim canım henüz bu siteyi kullanmayı bilmiyorum :/

Çok tesekkur ederim iyi dileklerini için :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…