- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
merhaba ben de bu konuyu yeni gördüm yazdığınız uzun yazının tamamını okudum ilgimi çekti..ben 1.55 boyundayım 51 kiloyum evlenince aldım 5 kilo onu tekrar vermek istiyorum.yazdıklarınızı uygulamayı istiyorum. inşallah başarabilirim. alkali su aldım bugün ph 8.22 yazıyor sizce bu yeterli mi yoksa illa karbonatlı olmasını mı tavsiye ediyorsunuz.
bir de kitabın adını yazar mısınız..
merhaba...bende bir iki gün oldu bunu okuyalı güzel gibi görünüyor..siz denedinizmi denediyseniz maydonoz ıspanak gibi yeşil yapraklıların suyu katı meyve sıkacağında çıkarılabiliyormu yada başka bir formülü varmı...sevgiyleMucize Yeşil İçecek
3 Salatalık (kabuğu ile)
6-8 Yaprak Ispanak
2 Yaprak Pazı
2 Adet Kereviz Sapı
3 Çiçek Brokoli
1 Avuç Dolusu Semizotu
1 Limon
½ Elma
Kaliteli bir sebze/meyve suyu sıkacağında çiğ olarak sıkılıp taze olarak içiliyor.
Ek olarak istenirse biraz taze zencefil, himlaya tuzu, ¼ kırmızı pancar, her türlü taze kırmızı, yeşil biber, maydanoz, taze nane vs eklenebilir
Her sabah aç karnına büyük bir bardak (330cc) içilecek. Zayıflama ve sağlıklı yaşam kürlerinin baş tacı
Gül kaynak
merhaba...bende bir iki gün oldu bunu okuyalı güzel gibi görünüyor..siz denedinizmi denediyseniz maydonoz ıspanak gibi yeşil yapraklıların suyu katı meyve sıkacağında çıkarılabiliyormu yada başka bir formülü varmı...sevgiyle
[COLOR="#EE82EE"]Arkadaşlar mrb 12 gün önce başladım bu diyete günde 3 lt su içerek fakat fazla karbonatlı değil 1.61 boyunda 60.8 kiloyla başladım şimdi 59.2 kiloyum haftaiçi de günde yarım saat yürüyorz.
fakat yanımdaki dr hanımlardan ve bazı ark.lardan karbonatlı suyun bırakıldıktan sonra midede ülser(yara) yaptığı,kemik erimesi kalp yetmezliği gibi zararlı etkileri olduğunu duydum ..
artık normal suyla yoluma devam etmeyi düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyo sunuz?
bu arada hedef 56 kg günlük kilomu sizle paylaşırım umarım bu sefer başarırım...
hoşça kalın...:)[/COLOR]
:80: Merhaba, o tip yan etkileri var mı bilmiyorum ama bu beslenme şeklinde karbonat dayatması yok zaten. Önemli olan pH ı yükseltmek bunun için limon ya da organik elma sirkesi de kullanabilirsiniz. Menülerinizi ara ara paylaşırsanız diğer arkadaşlara da fikir olur. Sonuçları bekliyoruz. Kolay gelsin. :126:[/
teşekkr edrm ark.ım bilgi verdğn için...
bu arada ark.alar sabah 58.7 yi gördüm mutluyum....
:80: Merhaba, o tip yan etkileri var mı bilmiyorum ama bu beslenme şeklinde karbonat dayatması yok zaten. Önemli olan pH ı yükseltmek bunun için limon ya da organik elma sirkesi de kullanabilirsiniz. Menülerinizi ara ara paylaşırsanız diğer arkadaşlara da fikir olur. Sonuçları bekliyoruz. Kolay gelsin. :126:[/
teşekkr edrm ark.ım bilgi verdğn için...
bu arada ark.alar sabah 58.7 yi gördüm mutluyum....
Rica ederim, tebrikler. :13:
Selamlar arkadasim.alkali yasam tarzi dikkatimi cekti ve once sudan baslamak istedim.ph damlasi almadan once su limonla suyun alkalisi kaca cikar suyum 8.22 alkalisi malum marka.karbonati kullanmak istemiyorum tadindan hoslanmadim.cevabini merakla bekliyorum.internette yeteri bilgi bulamadim simdilik.
Merhaba, öncelikle su ve limonla da aynı etkiyi yaratırsın, suyunun alkali düzeyi ise 9-9-5 a çıkacak. Bunun dışında merak ettim karbonattan ne kadar kullandın?
1,5 litre suya üstü silme 1 çay kaşığı kullanmıştım...
gün içerisinde 1 çay kaşıgını geçirmedim...
[COLOR="#EE82EE"]Arkadaşlar mrb 12 gün önce başladım bu diyete günde 3 lt su içerek fakat fazla karbonatlı değil 1.61 boyunda 60.8 kiloyla başladım şimdi 59.2 kiloyum haftaiçi de günde yarım saat yürüyorz.
fakat yanımdaki dr hanımlardan ve bazı ark.lardan karbonatlı suyun bırakıldıktan sonra midede ülser(yara) yaptığı,kemik erimesi kalp yetmezliği gibi zararlı etkileri olduğunu duydum ..
artık normal suyla yoluma devam etmeyi düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyo sunuz?
bu arada hedef 56 kg günlük kilomu sizle paylaşırım umarım bu sefer başarırım...
hoşça kalın...:)[/COLOR]
merhaba...diyetiniz ne durumda suyu sademi karbonatlımı devam ediyorsunuz...karbonatla ilgili öyle güzel şeyler okudumki işe yaramadığı hastalık hemen hemen yok günde 2,5 -3 gibi....ama doktor arkadaşlarınızın söyledikleri çelişkiye düşürdü acaba bahsettikleri rahatsızlıklara yol açıyormu gerçekten kesin öğrenebildinizmi...sevgiler..
evet ark.ım karbonatın ayarını çk iyi beliklemek gerekiyomuş yoksa bırakıldığında kötü etkileri olabilirmiş bn o yüzden limonlu su içiyorum ya da normal su,günde 2,5-3 lt ve haftaiçi yürüyorm ...
bu arada 20 gün oldu başlayalı şu an 58.4 kg yim. ama sanırım şişlik var çünkü regli dönemim başladı.bakalım 4-5 gün sonra asıl kilom çıkar meydana...
sizi kutluyorum 58 benim hayallerime bile fazla...limonlu su bende içiyorum sıcak suya biraz sıkıyorum ayrıca bir dilimde içine atıyorum güzel kokusu için...yaz geldi artık sıcak içmemeyi düşünüyorum siz nasıl tüketiyorsunuz...aslında karbonatlıda tüketebiliyorum ama şişlik oluşuyor özellikle yüzümde bırakmayı düşünüyorum ama bir sayfada bazı hastalıklara iyi geldiğini okudum yorumlarda karar veremiyorum...
sağolun teşekkr edrm 2 gündür yapmıyorum hemen 59 olmuşum yarın tekrardan devam etcem ama limonlu suyla bakalım inşll 57 i görürüm...
sanki karbonat bnm yüzüme de şişlik yapmış gbydi...yüzde şişlik yapyomuymuş ark.ım?
sebebi karbonatmı bilmiyorum ama evet sadece yüzüm değil her tarafım şiş..özellikle ellerim..ama araştırıyorum herkes ödem söküyor yorumunu yapmış anlayamadım...limonu oda sıcaklığındaki suya ne ölçüde kullanıyorsunuz ...bu arada diğer arkadaşlar yoklar canlandırmak gerek biraz bence...derindenizlerden nilüfer nerelerdesiniz:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?