Alkali yaşam tarzı ve diyetle, 1 ayda 10 kilo verdim!

Merhaba,

Dr Ayşegül hanımın sosyal medya da, kendi ağzından paylaşımlarından alıntıladığım bu bilgileri ara ara hatırlatma amacı ile paylaşıyorum. Yeni başlayanlar okusun lütfen.

Lütfen dikkat! Önemli olan karbonatlı su içmek değil bir şekilde pH'ı yüksek alkali su içmektir ve alkali beslenmektir!

Alıntıdır; ***Alkali suyun herhangi bir besin değeri veya tıbbi değeri yoktur. Sadece vücuttaki fazla asitleri nötralize ederek etkisiz hale getirir, kanın kıvamını inceltir, kan akışını kolaylaştırarak birçok hastalığın önüne geçilmesine ve kendimizi daha iyi hissetmemize katkı sağlar.

*DrAysegul Coruhlu;Tansiyon probleminiz varsa elma sirkeli veya limonlu su icin karbonatli icmeyin.

*DrAysegul Coruhlu; abartarak cok fazla koyuyor insanlar. zannediyorlar karbonat zayiflatir.

*Dr.Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu
Gunluk karbonat miktariniz bir cay kasigini gecmesin. Ve bunu azar azar suya koyun. Bir tutam tuz kadar 1 lt suya koymak yeterli.ABARTMAYIN

Limon elma sirkesi seceneklerini kullanin eger hafif de olsa Şişmeniz olursa!

Karbonati a-zal-tin.

Sadece satilan en yuksek ph sulardan da icebilirsiniz.

*Karbonatli suyun faydalari:

Asitlerin oluştuktan hemen sonra nötralize edilmesi, kandaki asit dengeleyici bikarbonatların yüksek tutulması ile mümkün olur. Bunun en temiz ve en etkili yolu ise alkali su tüketmektir.

Alkalilik, yağ asitlerini yakmaz onları çözer, nötralize eder ve sıvılaştırarak böbreklerden güvenli şekilde atılmasını sağlar.

Çiğ et veya tavuğa dokunduğumuzda ellerimiz yağdan kaygan ve yapışkan olur. Ellerimizi sadece su ile yıkamak sorunu çözmez, ancak sabunla yıkandığı zaman ellerimiz normal duruma döner. Bunun en basit açıklaması; yağın asit, sabunun ise alkali olmasıdır.

Alıntıdır;
Karbonatli Su tek basina zayiflatmiyor ,mucizevi birsey degil yani.
Diyetteyseniz, diyetin vucudunuza zarar vermemesini ve erittiginiz yaglarin daha cabuk vucudunuzdan atilmasini sagliyor sadece...

merhaba hoşgeldiniz:)))))))alkali su için limonu okumuştum uyguluyorumda karbonatta biraz ısrar edişim kolumda ne olduğunu bilmediğim yara gibi birşey çıkmıştı doktora gittim birkaç çeşit merhem verdi faydası olmadı..daha sonra aslında kilo amaçlı araştırırken kemal milar isimli birinin sayfasına denk geldim karbonatın faydalarını saymakla bitiremiyordu ilaveten kullanan kişilerde birsürü yorum yapmışlardı..bende karbonatı sabahları bir bardak suya yarım çay kaşığı karıştırarak içmeye başladım..çok az suyla lapa gibi yapıp yaranın üzerine sürdüm inanılmaz ama yara geçti biraz kalıntıları var ama merhemlerle kıyaslanamaz bile...bundan etkilenerek içtiğim karbonatı gün içine yaymaya karar verdim yaklaşık birbuçuk litre suya yarım çay kaşığı..içerken hiç zorlanmıyorum ama şişliklerede takılmıyor değilim..yani ben daha çok şifa amaçlı içiyordum...kafam karmakarışık:)))sevgiyle

Hoş bulduk, evet o kişiyi ve sayfasını biliyorum. Karbonatın lapa şeklinde direk uygulamada uçuklara, basur çıkıntılarına, ayak mantarlarına, ağız içine, bazı yaralara vb. şeylere iyi geldiğini de biliyorum. Ama içmek konusunda, karbonat içmemizi öneren kişi olan Dr A. Çoruhlu yine kendisi uyarıyor; "*Limon, elma sirkesi seçeneklerini kullanın eğer hafif de olsa Şişmeniz olursa! Dr.Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu " Demek ki yan etki yapabiliyor bazı kişilerde.

Son düzenleme:

evet parmak uçlarım acımaya başladı bugün öğleden sonra içmedim karbonatlı su..birkaç gün içmeyim bakalım sebep sumu..

Son durum nedir?

hiçbirşeysiz sadece su içiyorum..ciddi bir ödem sorunum var bugün doktora gittim sanırım dolaşım bozukluğuyla alakalı...ödem söktürücü kan inceltici ilaçlar verdi...şişlik olmasına rağmen parmak uçlarımdaki ağrı azaldı karbonatı bıraktıktan sonra...sizin nasıl gidiyor

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm yaaa üzüldüm sana,sen d limonlu su denesen... bn limonlu suya tekrar başlıcam bakalım o kadar yedigim halde 1 haftadır kilom 58 civarı ama yarın tam başlarım limonlu suya hedef 55-56 kg...

Son düzenleme:
karbonatın şişkinlik yarattığı arkadaşlar oldu mu acaba?
son zamanlar çok şişkinliğim var ve ben karbonata bağladım :18:

ÇOK basit bir konu AMA o kadar önemli ve tehlikeli bir konu ... SU .... Su içmeyen bir ülke ... Çay ve kahveyi su yerine tüketen bir toplum ....
Vücudumuz un % 66 sı su ... Kanımızın % 83 , Kas % 76 si vs ....
Unutmayın ki bir bardak ÇAY veya 1 bardak kahve 1 bardak SU ÇALAR ....
Yorgunluk = Susuz Vücut
Kabızlık = Susuz Vücut
Böbrek Problemleri = Susuz Vücut
Asidik Vücut = Susuz Vücut

Karen HILL

Evet biliyorum ÜZECEK ama....
EKMEK YEMEMEK için 5 NEDEN (Özellikle KEPEKLİ)
1.. TAM TAIL EKMEK Kan şekerinizi GOFRET yemiş kadar yükseltir ..
Tam Tahıllı ekmek aslında tam tahıl barındırmaz . Tahıl un haline getirilene kadar parçalanır ve un(TOZ şekli) haline getirildiği için vücut tarafından hızla kana karışır . Yani kimyası değiştirilmiştir . Ve bu da yağ üreten hormone INSULİNİ yükseltir .
Şeker çabuk yükselir ve o kadarda çabuk düşer ve ACIKIR İNSAN . Ve bu in çık döngüsüne girersiniz .
2. Ekmek GLUTENLİDİR ..
Gluten "UHU" karakterine sahiptir .. Yapışkan ve esneyen ..
Ödem , Şişkinlik , Bağırsak problemleri , Yorgunluk vs yaratır
Aynı anda araştırmalar Şizofreni ile glüten in bağlantılı olduğunu tespit etmiştir (((
3. Ekmekte "BAŞKA" zararlı maddeler vardır .
Bir Paket ekmekte ayrıtten şeker ve mısır şurubu bulunur . Ve bunlar pankreansı delirtir .
4. Ekmek te TEMEL BESİN ÖGELERİ bulunmaz ..
Hem besinler eksiktir hemde başka besinlerin vücut tarafından çekimini engeller .
Ekmekte bulunan "PHYTİC ACİD" demir, çinko ve kalsyum emilini durudurur.
Ayrıyetten glüten bağırsak duvarını zedelediği için vitaminleri engeller .
VE Tahıllarda İnsan vücudu için gerekli AMİNO ASİTLER bulunmaz .
5. Kepekli veya Tam tahıl ekmek KOLESTEROLÜ YÜKSELTİR
Araştırmalar gösteriyor ki ekmek LDL i %60 yükseltiyor.

Karen HILL

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…