- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
- Konu Sahibi derindenizlerden
Alkali beslenme topikleri aracılığı ile başlamış dostluklarımızın
ve sohbetlerimizin devamı için buradayız.Yeni yerimize hoş geldiniz... :13:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alkali beslenme topikleri aracılığı ile başlamış dostluklarımızınve sohbetlerimizin devamı için buradayız.Yeni yerimize hoş geldiniz... :13:
ah canıııımmm,çok sevindim valla.iyi oldu böyleegörüşürüüüüzzz
![]()
![]()
Görüşmek üzere tatlım.![]()
ben de ,nasıl yapayım ,nerde topik açayım,diye düşünürken mesajın geldi.iyi oldu.çünkü ben pek hakim değilim kk ya.![]()
Düşünmene gerek kalmadı ben hallettim cnm. Bizim pc. nin müşterisi çok bu ara kardeşlerim yüksek lisans yapıyorlar sınav ,ödev,sunum zamanları ,hastalık filan da derken pek giremiyordum nete.Toparlandım son 2 gündür çok şükür. Bu perşembe yine dr. a randevum var. Ultrason ve Tahlil sonuçlarımı göstereceğim, bu ara hastaneyi yol yaptık bakalım.Allah sonumuzu hayra çıkara.
ah iyi çok sevindim.şu sonuçların da iyi çıkar inşallah..:44:
hayatımdaki birkaç pişmanlıktan biri master yapmamak.keşke okulu bitirir bitirme yapsaydım.şimdi çok eriniyorum.hem çocukla zorlanırım..bak pişmanlıklarımı aklıma getirdin öhö öhö![]()
şu ara işime yaramıcak ama yapsaydım artısı da çok olurdu mutlaka.neyse..Sağol cnm,Kan değerlerim pek öyle göstermiyor ama inşallah iyi olurum. Şu ara işine yaramayacaksa boşver hiç üzülme yüksek lisans yapamadığın için, çok daha büyük bir sorumluluk almışsın sonuçta.Dünyaya bir can getirmek, adam gibi evlat yetiştirmek kolaymı? Bence milyon kere düşünülmeli. İllaki olsun diye isteğin varsa da, yavrun biraz daha büyüyünce düşünebilirsin yine.Okumanın yaşı da, sınırı da yok sonuçta.![]()
şu ara işime yaramıcak ama yapsaydım artısı da çok olurdu mutlaka.neyse..
diyet falan yapıyor musun?ben de bir ara çok hırslıydm.dukan yaptm.iki kilo vermiştm.sonra durdu.duruş o duruş.sabır sabır.bıraktım sonra.sinir oldum.verdiğimi almasam olmazdı,aldım oldu![]()
Slm canım, sağlık problemlerim yüzünden diyetime ara vermem salık verilmişti dr. tarafından ama ben yine de dikkat ediyordum tam uyamasamda. Bir kaç yüz Gr. yukarı aşağı oynaması dışında kilomda bir değişiklilk yoktu.Son gittiğim muayenede Hipotiroid teşhisi konuldu. Artık her gün sabahları ( hormon) ilaç alıyorum.
![]()
slm canm.ben de bu sıralar çok yoğunum.pek giremiyorum internete.hormon ilcı kullnmana çok üzüldüm yaao zaman senn kilo almamak için beslenmene çok dikkat etmen gerekiyor canım.ama tabi en önemlisi sağlık.aldığın ilaçların etkisini kaybettirecek birşeyler yapmamalısın.
![]()
![]()
ama sen böyle kodlama beynini ki öyle olmasın.dikkat etmeye devam et canım..Sağol cnm. Dikkat etmeye çalışıyorum zaten. Sanırım yeni bir beslenme düzeni gerekli, guatorejen olmayan besinleri seçerek beslenmeye çalışmak lazım ki bu gıdalarda tam diyetlerde kullanılan faydalı gıdalar o açıdan zor. Zira hipotiroid hastaları çok yemeseler bile kilo artışı oluyor ve kilo vermeleri çok çok zor oluyormuş.
ama sen böyle kodlama beynini ki öyle olmasın.dikkat etmeye devam et canım..![]()
Tımam cnm,bir hipotiroid hastası olarak çok sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam edeceğim. Hatta hastalığım bile bitçek gitçek ,çokkk sağlıklı ve mutlu olcam.
![]()
inşallah cicimmm
bu arada 2.sayfaya geçmişiz,yi huuuyalnız senden ve benden başka konuşan yok.arkadaşların varsa gelebilirler.benim yok arkadaşım senden başkaa
![]()
naber canım,neler yapıyorsun bu aralar?ben de bu sıralar aldığım kiloların depresyonunu yaşıyorum.sonunda eşimi ikna ettim beraber diyet yapmaya.ortaya da bir iddia koyduk.bir ayda en çok kilo verene tablet bilgisayar veya samsung note 2.bu hırs beni tetikler,alır götürür!!!!
sanırım ptesi başlarız.çünkü yoğun bu sıralar.bu çok iyi oldu vallaa.ihtiyacım vardı ciddi bir rakibee
yoksa yaza kadar dev anasına dönüşecektim vallaa
![]()
Slm canım ,ben masal karakterlerini severim ama sen dev anası olma yine de.
Senin ve eşin adına da sevindim. Beraber başlama kararınız iyi olmuş, ailecek daha kolay olur bu iş. Haydi vira Bismillah,demir alın bakalım.
Ben de ilaçlarımı içiyorum ve diyetimi yapıyorum 700gr daha vermişim. Şu salgın gribe aile fertlerim sayesinde ben de yakalandım. Günlerdir savaşıyorum hala iyileşemedim,çok ağır gidiyor.
Ne menem bir şeyse bu bir türlü bitmiyor ve birçok yerden vuruyor. Ne güzel grip,faranjit vb. olmuyorum diye seviniyordum ki bana da bulaştı. Laboratuvarlarda üretip üretip salıyorlar halkın içine virüsleri kahrola...
![]()
ay çok hoşsun şekerimçok güldüm valla
kış ayları böyle geçiyor,napıcan yapcak çok bişey yok.hatta senede birkaç kez grip olmak iyi bile bence.vücudun direnci artar.allahtan izmirde yaşıyoruz.kar,fırtınanın olduğu bir yerde yaşasaydık mazallah perişan olurmuşuz
700 gr mı verdin neeeeeeeeeeee!!!! duymamış olayııııımmmmm çok kıskandııııııımmmm!!!!yok mu senle ilgilenen bir kimse,neden seni başıboş bırakıyorlar böyleeee? veren var veremeyen var o gramlarııı!!! oldu mu şimddiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
izmirle ilgili tespitlerin de doğru haniKız öyle karlı kışta mikroplar çok çoşamaz.İzmir'in de dezavantajı içlere kar yağar ayazını biz yeriz. Canım Annem sağ olsun hiç bir işe el vurdurmuyor daha napsın.![]()
Maşallah
nazar etme ne olur çalış seninde olur.
![]()
Bu arada siz hangi diyeti uygulayacaksınız eşinle ve öncesinde kan ve hormon değerlerinize baktırırsanız iyi olur cnm.
![]()