Saç Rengi ve Saç Boyama alix natura ve neva color hakkında sorum var arkadaşlarrrr

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
arkadaşlar bugün alix natura diye bir boya aldım.daha önce hiç kullanmadığım bir marka bu boya hakkında ve neva color nasıl yorumlarınızı bekliyorum konulara bakamadım aynı konu varmı diye yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

valla memnun olanı çok duydum ama ben neva colorun karamelini almıştım mavi siyah oldum kel alaka ayrıca çok aktı ve sertleştirdi.bidaha almam

Dün akşam renklerini görünce hoşuma gitti. Aldığım yerde ki satış personeli bir kaç markayı önerdi. Loreal hangi seriyi aldıysam bende saç dökülmesini arttırdı. uygularken ciddi kaşıntı yaptı, koleston denememiştim, burada ki yorumlardan ve mağazada ki görevliden çok koyu çıktığını öğrendim. Palette renklerinde tam istediğimi bulamıyorum. Saçımın kendi rengi koyu kestane ve boya var. 6.65 boyadığımda tam istediğim gibi olmuyordu. Bu markayıda hiç duymadım bilgimde yoktu. Bir cesaret denedim. Uygulaması çok kolay değil. Diğer bilindik markalarda kullanım kolaylığı için çıkan şişe yer almıyor. 2 rengi karıştırdım. 630 Canlı kahve ile 6.52 Çikolata Kahvesini. Renk fena olmadı. Beyaz olmadığı için kapatıcılık konusunda bir şey diyemiyorum. Yumaşaklık ve parlaklık anlamında gayet iyi.

Back