Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

arkadaşlar ben hiç 2. el ürün almadım ama çarşamba günü doğum yapıcam ve acil oto koltuğuna ihtiyacım var yardımcı olursanız çoook sevinirim

Konunun sabitlenmesi çok başarılı olmuş. anelssa dan kıyafet, teratoriden kıyafet ve oyuncak aldım. Ürünlerin hepsi, sorunsuz ve çok düzgün geldi, ikisine de sevgiler...

Ben ilkdefa alışveriş yaptım Rudi.den çok temiz kullanmıştı konuşmaları ses tonu çok güvenilirdi ayrıca hediyemde vardı tekrardan burdanda ona çok teşekkür ediyorum..

Alatibe'den ikinci siparisim de bugun geldi, gecen seferki gibi tertemiz, pırıl pırıl urunler; hizli kargo.. guvenle alısveris yapabilirsiniz....

GizliÖzne arkadaşımla bir alışverişimiz oldu. çok tatlı ve güvenilir birisi.. tavsiye ederim kesinlikle.. siparişleri bugün eline ulaşır.. beni üzen bir nokta oldu. 39. haftalık hali ile yanlış anlaşılma sebebi ile iki kere postaneye benim paramı yatırmaya gitti. çok üzüldüm..

adoğruyol dan oyuncaklar almıştım şimdi geldi hepsi çok temizler ve kaç parçada hediye ürün koymuş teşekkür derim kendisine güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Astranot tulum aldım kendisinden şimdi elime ulaştı çok temiz yeni gibi teşekkür ediyorum
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

oyuncak almıştım şimdi geldi çok temizler yeni gibi güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Birçok alışverişim oldu ürünleri çok temiz yeni gibi güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

EYLULÜM ve dnkelifimden kıyafet alışverişi yaptık ürünler tertemizdi.EYLULÜM HEDİYELER İÇİN TEŞEKKÜRLER.dnk elifime de teşekkürler.

adogruyol55 ..arkaşadımız dan ürün aldım.. aynen ürün dediği gibi valla.. çok güzel ve temizdi teşekkür ederiz güvenle alışveriş yapabileğiniz birisi

adogruyol55 ..arkaşadımız dan ürün aldım.. aynen ürün dediği gibi valla.. çok güzel ve temizdi teşekkür ederiz güvenle alışveriş yapabileğiniz birisi

Güle güle kullanın halınızı canim bana bebeğinin resmini yollaman cok mutlu etti beni cok sevindim koklayin ve op meleğini benim icin

Ben de Nazenden hanımdan alışveriş yaptım,sadece bir kaç ürün küçük geldi oğluma onun dışında çok memnun kaldım,teşekkür ederim

hasretimsi arkadasimdan alidigimiz urun simdi elime ulasti, ayni fotograftaki gibi, tertemiz kullanilmis. tesekkur ederim.

Bandag nickli arkadaşımdan aldığım projeksiyon gerçekten tertemiz. Hediye için de teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…