Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Alelade
adogruyol55
MamasLiebling
dorukk
bulut1berrak
tirtilkurabiye
Atine
Optimum_e
JASPE
Saruboceq
Hepsinden cok memnun kaldim..sorunsuz alisveris yaptik..hepinize cok tesekkurler..
Umarim unttugum arkadas kalmamistir alisveris yaptigim..

Bende seninle alışveriş yapmaktan çok memnun oldum..ben teşekkür ederim ..iyi günlerde kullanın ..

Alelade
adogruyol55
MamasLiebling
dorukk
bulut1berrak
tirtilkurabiye
Atine
Optimum_e
JASPE
Saruboceq
Hepsinden cok memnun kaldim..sorunsuz alisveris yaptik..hepinize cok tesekkurler..
Umarim unttugum arkadas kalmamistir alisveris yaptigim..

bende tesk ederim canım görüşmek üzere yakınmısızda görüşrüz inşallah

SİNERAS dan kıyafet aldım fotoğraftakiler gibi geldi ürünler.çok memnun kaldım alışverişten.paketimize hediye de koymuş mutlu olduk.kendisine tekrar teşekkür ederim.

Emin olun simdi okadar mutluyum ki jaspe arkadaşımın yolladığı urunler geldi birbirinden guzel kızıma hediyesi bile Birand'ı guzel nezaketi icin cok tesekkur ediyorum iste boyle urunleri görünce verdigin para zerre kadar zoruna gitmiyor insanın ve iyiki alisveris yapmisim fiyorsun boyle sarubocuk ,Vaveyla -esk,rudi arkadaslarımın urunleri de cok güzeldi JASPE arkadasıma tesekkur ediyorum defalarcaaaaaaaa:KK9:

Emin olun simdi okadar mutluyum ki jaspe arkadaşımın yolladığı urunler geldi birbirinden guzel kızıma hediyesi bile Birand'ı guzel nezaketi icin cok tesekkur ediyorum iste boyle urunleri görünce verdigin para zerre kadar zoruna gitmiyor insanın ve iyiki alisveris yapmisim fiyorsun boyle sarubocuk ,Vaveyla -esk,rudi arkadaslarımın urunleri de cok güzeldi JASPE arkadasıma tesekkur ediyorum defalarcaaaaaaaa:KK9:

rica ederim, bunları duymak da çook güzel inan.. :KK16: güle güle kullansın prenses..

pptpapatya, brctlp sohbetleri güzel, kendileri güzel, sözlerinin eri, pırıl pırıl insanlar. Aldıklarım da aynı şekilde tertemiz mis gibi geldi. Her şey için tekrar teşekkürler :)

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum:) sizinle alışvriş yapmak çok keyifliydi..az önce arkadaşta olduk zaten:) sizi tanıdığıma çok memnun oldum:))

Merhaba ben de AralikAnnesi ile yaptığım alışverişlerden çok memnun kaldım oğlumun 2-3 sen sonra giyeceği kıyafetleri bile alıyorum ondan temiZliğine ve kalitesine güvendiğim için teşekkür ederim kendisine daimi müşterisiyim:)

Ben de Alpella ve adoğruyol' a ürün sattım. Aynı zamanda arkadaş da oldum. İkisinden de çok memnunum, güvenle alış veriş yapabilirsiniz.

Ben de Alpella ve adoğruyol' a ürün sattım. Aynı zamanda arkadaş da oldum. İkisinden de çok memnunum, güvenle alış veriş yapabilirsiniz.

Aralıkannesinden sayısız urun aldım hepsi tertemiz ve utulenmisti sıfır gibilerdi korkmadan alisveris yapabilirsiniz kesinlikle öneririm

SİNERAS dan kıyafet aldım fotoğraftakiler gibi geldi ürünler.çok memnun kaldım alışverişten.paketimize hediye de koymuş mutlu olduk.kendisine tekrar teşekkür ederim.

:nazar: ben de çok teşekkür ederim ecem0655 güzel düşünce ve yorumların için... seni tanımak da çok güzeldi.... tekrar görüşürüz inşallah...

UTOPYA06 dan bebek kıyafetleri aldım.kıyafetler beklediğim gibi geldi,sorunsuz bir alışverişti,güvenle alışveriş yapabilirsiniz.hediyeleri için de ayrıca teşekkür ederim.
ADOĞRUYOL55 den oyuncaklar aldım birçok kişiyi mutlu ettiği gibi biz de mutlu olduk kendisine teşekkür ederim.

UTOPYA06 dan bebek kıyafetleri aldım.kıyafetler beklediğim gibi geldi,sorunsuz bir alışverişti,güvenle alışveriş yapabilirsiniz.hediyeleri için de ayrıca teşekkür ederim.
ADOĞRUYOL55 den oyuncaklar aldım birçok kişiyi mutlu ettiği gibi biz de mutlu olduk kendisine teşekkür ederim.

Canim arkadasım ben teşekkür ederim samimiyetin duruslugun ve güzel sözlerin icin cok teşekkürler güzel bebeğim güle güle kullansin

Saruboceq, nicole78, ggulom, guler123 urun aldigim arkadaslar. Sorunsuz alisverislerdi. Hepsine tesekkurler..

güle güle kullanın
benim için de sorunsuz ve güzel bir alışverişti
bu arada hazır bulmuşken yazayım özel msjına cvp veremedim çünkü msj kutun doluydu :) bilgin olsun

Jaspe arkadaştan oyuncak aldım oyuncaklar sorunsuz ve temiz bir şekilde geldi özellikle ev çok şirin ve tatlıydı kendisine çok çok teşekkür ediyorum ev aldım kiradan kurtuldum seninle alışveriş yapmak güzeldi canım tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler...

X