Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

''batuu'' .. kendisinden oto koltuğu aldım. ve bebe bel desteği de yanındaydı. çok sorunsuz ve keyifli bir alışveriş oldu. ilgilenmes, ve özenle hazırladığı paketi çok memnun ediciydi. teşekkürler.

Ben de alpella ve BANDAG dan kıyafet aldım ikisinden de memnun kaldım ,ilgileri, anlayışları ve hediyeleri için tekrar teşekkür ederim...

''batuu'' .. kendisinden oto koltuğu aldım. ve bebe bel desteği de yanındaydı. çok sorunsuz ve keyifli bir alışveriş oldu. ilgilenmes, ve özenle hazırladığı paketi çok memnun ediciydi. teşekkürler.

çok mutlu oldum iyi günlerde kullansın bebiş, sizinle alışveriş te keyifliydi, nezaketinizden dolayı ben teşekkür ederim, tekrar görüşmek dileğiyle.

sibelyüce arkadaşımdan bebek kıyafeti aldım. hepsi tertemiz, ütülü, sıfır gibi geldi. teşekkür ederim.

Benim favori saticilarim hem guvenilir hem de mis gibi gonderiyorlar
anelssa
betty berry
atine
sibel yuce
pilotus
babyoverlock
nicole78
Jaspe
aslinda birkac kisi daha wardi niclerini unuttum tuh
Bu arkadslar cok tatlilar cok memnun kaldim

anelssa
betty berry
atine
sibel yuce
pilotus
babyoverlock
nicole78
Jaspe

Sende cok tatlisin hepsini gule gule giy canim

babyovelock tertemiz mis kokulu ve inanılmaz intizam ve düzenle göndermiş
teşekürler arkadaşım

anelssa
betty berry
atine
sibel yuce
pilotus
babyoverlock
nicole78
Jaspe

Memnun kalmana cok sevindim arkadasim..sende cok tatlisin,seninle alisveris de cok sorunsuzdu..iyigunlerde giysin prenses..

Nutellam34 seni tanidigima cok sevindim canim..daha telefonda sesinden isinmistim sana.kendinde inanilmaz guleryuzlu ve anlayislisin..aldigim kiyafetlere ise diyecek soz yok..mis gibi utulu tertemiz..cok memnun kaldim arkadasim..herkese gozu kapali tavsiye ederim..hediye icinde ayrica tesekkur ederim..tekrar gorusuruz insallah...

canım benimmm...duygularımız karşılıklı inanki..aynı şekilde sende çok içten ve güleryüzlüydün,bende seni tanıdığıma çok mutluyum,dilerim ufak bi alışverişle başlayan arkadaşlığımız,dostluga doğru ilerler..
kuzucuğun iyi günlerde giysin inşallah cicilerini..kocaman öp benim yerime onu

Son düzenleme:

:) elbette canim senin gibi bi arkadasim olmasini cok isterim..sende op prensesini bizim icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…