- 1 Temmuz 2013
- 637
- 28
Alelade
adogruyol55
MamasLiebling
dorukk
bulut1berrak
tirtilkurabiye
Atine
Optimum_e
JASPE
Saruboceq
Hepsinden cok memnun kaldim..sorunsuz alisveris yaptik..hepinize cok tesekkurler..
Umarim unttugum arkadas kalmamistir alisveris yaptigim..
Alelade
adogruyol55
MamasLiebling
dorukk
bulut1berrak
tirtilkurabiye
Atine
Optimum_e
JASPE
Saruboceq
Hepsinden cok memnun kaldim..sorunsuz alisveris yaptik..hepinize cok tesekkurler..
Umarim unttugum arkadas kalmamistir alisveris yaptigim..
Emin olun simdi okadar mutluyum ki jaspe arkadaşımın yolladığı urunler geldi birbirinden guzel kızıma hediyesi bile Birand'ı guzel nezaketi icin cok tesekkur ediyorum iste boyle urunleri görünce verdigin para zerre kadar zoruna gitmiyor insanın ve iyiki alisveris yapmisim fiyorsun boyle sarubocuk ,Vaveyla -esk,rudi arkadaslarımın urunleri de cok güzeldi JASPE arkadasıma tesekkur ediyorum defalarcaaaaaaaa
pptpapatya, brctlp sohbetleri güzel, kendileri güzel, sözlerinin eri, pırıl pırıl insanlar. Aldıklarım da aynı şekilde tertemiz mis gibi geldi. Her şey için tekrar teşekkürler :)
Ben de Alpella ve adoğruyol' a ürün sattım. Aynı zamanda arkadaş da oldum. İkisinden de çok memnunum, güvenle alış veriş yapabilirsiniz.
SİNERAS dan kıyafet aldım fotoğraftakiler gibi geldi ürünler.çok memnun kaldım alışverişten.paketimize hediye de koymuş mutlu olduk.kendisine tekrar teşekkür ederim.
UTOPYA06 dan bebek kıyafetleri aldım.kıyafetler beklediğim gibi geldi,sorunsuz bir alışverişti,güvenle alışveriş yapabilirsiniz.hediyeleri için de ayrıca teşekkür ederim.
ADOĞRUYOL55 den oyuncaklar aldım birçok kişiyi mutlu ettiği gibi biz de mutlu olduk kendisine teşekkür ederim.
hepsi birbirinden iilgili ve güvenilir .. Vaveyla ve Carpelumina ile 2 şer alışverşimiz oldu ikisindede çok memnun kaldım ..
Saruboceq, nicole78, ggulom, guler123 urun aldigim arkadaslar. Sorunsuz alisverislerdi. Hepsine tesekkurler..
tşk ederimm tatlimm opucuk....hepsi birbirinden iilgili ve güvenilir .. Vaveyla ve Carpelumina ile 2 şer alışverşimiz oldu ikisindede çok memnun kaldım ..
Teşekkürler
hepsi birbirinden iilgili ve güvenilir .. Vaveyla ve Carpelumina ile 2 şer alışverşimiz oldu ikisindede çok memnun kaldım ..
Teşekkürler
güle güle kullanınUTOPYA06 dan bebek kıyafetleri aldım.kıyafetler beklediğim gibi geldi,sorunsuz bir alışverişti,güvenle alışveriş yapabilirsiniz.hediyeleri için de ayrıca teşekkür ederim.
ADOĞRUYOL55 den oyuncaklar aldım birçok kişiyi mutlu ettiği gibi biz de mutlu olduk kendisine teşekkür ederim.