- 23 Mart 2011
- 1.080
- 14
bandag nickli arkadaşımdan aldığım projeksiyon gerçekten tertemiz. Hediye için de teşekkürler :)
beğenmene çok sevindim canm tekrar iyi günlerde kullanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bandag nickli arkadaşımdan aldığım projeksiyon gerçekten tertemiz. Hediye için de teşekkürler :)
Frezya_tg
TDS
Alisveriste cok memnun kaldim..tesekkurler..
bende senden memnun kaldım nıcole arkadasım :)
''batuu'' .. kendisinden oto koltuğu aldım. ve bebe bel desteği de yanındaydı. çok sorunsuz ve keyifli bir alışveriş oldu. ilgilenmes, ve özenle hazırladığı paketi çok memnun ediciydi. teşekkürler.
Teşekkür ederim güle güle kullansın bebegınız sağlıkla ınsallahbende adogduyol55 dan yaptğım alışverişten memnun kaldım teşekkür ederim kendisine :)
ben de alpella ve bandag dan kıyafet aldım ikisinden de memnun kaldım ,ilgileri, anlayışları ve hediyeleri için tekrar teşekkür ederim...
Ve tabiki adogruyol55:)
Hepinizi sewiyorum cok yardimci oldunuz....
Benim favori saticilarim hem guvenilir hem de mis gibi gonderiyorlar
anelssa
betty berry
atine
sibel yuce
pilotus
babyoverlock
nicole78
Jaspe
aslinda birkac kisi daha wardi niclerini unuttum tuh
Bu arkadslar cok tatlilar cok memnun kaldim
Benim favori saticilarim hem guvenilir hem de mis gibi gonderiyorlar
anelssa
betty berry
atine
sibel yuce
pilotus
babyoverlock
nicole78
Jaspe
aslinda birkac kisi daha wardi niclerini unuttum tuh
Bu arkadslar cok tatlilar cok memnun kaldim
Nutellam34 seni tanidigima cok sevindim canim..daha telefonda sesinden isinmistim sana.kendinde inanilmaz guleryuzlu ve anlayislisin..aldigim kiyafetlere ise diyecek soz yok..mis gibi utulu tertemiz..cok memnun kaldim arkadasim..herkese gozu kapali tavsiye ederim..hediye icinde ayrica tesekkur ederim..tekrar gorusuruz insallah...
canım benimmm...duygularımız karşılıklı inanki..aynı şekilde sende çok içten ve güleryüzlüydün,bende seni tanıdığıma çok mutluyum,dilerim ufak bi alışverişle başlayan arkadaşlığımız,dostluga doğru ilerler..
kuzucuğun iyi günlerde giysin inşallah cicilerini..kocaman öp benim yerime onu