Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

adogruyol55 canım güle güle kullanın memnun kaldığına çok sevindim:)) tekrar görüşmek üzere.

evlaefe arkadaşımızdan oyuncak aldım yeniden farksızdı.üstelik bir ayakkabı ayırttım istanbula geldiğimden elden alıcam sağolsun benim için bekletiyor:) çok güvenilir biri tekrar teşekkür ediyorum....

Alışveriş yapıp memnun kaldıklarıma bir yenisi eklendi atine gönderdiği ürünler yeni geçti elime hepsi çok temiz teşekkür ediyorum kendisine.

adogruyol55 evvlaefe eylülüm jaspe ve atine adlı arkadaşlardan alışverişim oldu hepsinin ürünleri çok temiz ve mis gibiydi onlarla alışveriş yapmaktan büyük bir keyif aldığımı belirterek onlara çok çok teşekkür ederim...

Atine canım gönderdiğin ürünler gerçekten çok temiz vede yeni gibiydiler hem çocukları hemde beni çok mutlu ettin teşekkür ediyorum sevgiler...

Canim benim bunlari duymak gercekten cok guzel. Biz satiyoruz ama alanlarin da memnun kalmasi cok onemli bence. Tekrar gorusmek uzere.

batuu ve serjant isimli üyelerden alışveriş yaptım. İkisinden de çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

pptpapatya, brctlp sohbetleri güzel, kendileri güzel, sözlerinin eri, pırıl pırıl insanlar. Aldıklarım da aynı şekilde tertemiz mis gibi geldi. Her şey için tekrar teşekkürler :)

yakın zamanda emoş378 den kıyafet ve ayakkabı aldım.güzel bir alışveriş oldu teşekkürler.Adoğruyol55 kargom geldi.ponyler için çok sevindim kızımın çok isteiği şeylerdi.

pptpapatya, brctlp sohbetleri güzel, kendileri güzel, sözlerinin eri, pırıl pırıl insanlar. Aldıklarım da aynı şekilde tertemiz mis gibi geldi. Her şey için tekrar teşekkürler :)

ne kadar mutlu oluyor insan boyle guzel seyler duyunca :) ben de cok sevindim sizi tanidigima. mutlulukla saglikla gelsin, mutlu gunlerde kullansin miniginiz :)

Frezya_tg
TDS
Alisveriste cok memnun kaldim..tesekkurler..

Alelade
adogruyol55
MamasLiebling
dorukk
bulut1berrak
tirtilkurabiye
Atine
Optimum_e
JASPE
Saruboceq
Hepsinden cok memnun kaldim..sorunsuz alisveris yaptik..hepinize cok tesekkurler..
Umarim unttugum arkadas kalmamistir alisveris yaptigim..

X