Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

bende ilk defa nicole78
sibelyüce den alışveriş yaptım her ikisininde ürünleri çok temiz geldi teşekkür ederim

Bende birçok kişiden alışveriş yaptım hatırladıklarım ve memnun kaldıklarım evlaefe,sibelyüce,ggulom,hasretimsi,utopya hepsinin ürünleri çok temiz ve sorunsuzdu.

Ben henüz sadece lovely17 ile alışveriş yaptım. Harika bir insan olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Anelssa, adogruyol55, lovely17, sibelyuce, mrlzhl, nichole78, pptpapatya arkadaslarimin hepsinden menmun kaldim hepinize tesekkurler :)

ggulom ve pmaynadan alısveriş yaptım. aldıklarım da kişiler de cok iyiydi. guvenle alıs veris yapabilirsiniz

Ben de annemirac ve adogruyol55 hanımlarla alışveriş yaptım. Ürünlerim sorunsuz elime ulaştı. Herkese tavsiye ederim.

Cok teşekkür ederim bende sizinle mesajlasip konuşmaktan cok keyif aldım güle güle kullanin

Ben de ilk kez lovely17 hanımdan alışveriş yaptım. Gerçekten çok memnun kaldım. Gönderdiği ürünler yeni alınmış gibiydi.Teşekkür ediyorum bu hassasiyeti için.

Teşekkür ederim arkadaşlar , duymak beni çok mutlu etti.anelssa dan çok memnun kaldım.

sibelyuce , Jaspe , lovely arkadaşlarımdan ürünler aldım.. hepsinden de çok memnun kaldım. sorunsuz alışveriş için teşekkürler...

Başlık çok güzel olmuş da alışveriş yapmadan önce bu kadar sayfayı gezip isin aramak hiç de kolay değil. Güvenilir nick leribir lliste yapmanın bir yolu var mı acaba?

Şahsen ben sırf bu güven problemi yüzünden çok defa döndüm alışverişin kıyısından

kahvekokusu adlı arkadaştan alışveriş yaptım benimle çok ilgilendi teşekkür ederim kızım bobuxlarını ayağından hiiç çıkarmıyor bunun için ayrıca teşekkürler:) mrcajans , jaspe ve lovely17 adlı arkadaşlarada kızımın giysilerinden yolladım hepsi çok nazik ve güvenilir bayanlar sizlerle tanışmak güzeldi teşekkür ediyorum:)

evet sizden aldıklarım da çok temizdi teşekkür ederim.

evlaefe ve anelssa dan birden fazla alisveris yaptim, her seferinde ayni yenilikte tertemiz urunler ve hediyeler geldi. alatibe den aldiklarim da cok temizlerdi. tesekkur ederim.

Atineye cok teşekkürler aldığımdan daha cok hediye koymuştu ve hepsi cok güzeldi kendisinin sıcak arkadaşlığına diyecek hiçbir söz bulanıyorum cok cok teşekkürler atine

carpeluminadan alışveriş yaptım, yardımcı tavrı ve inceliğinden dolayı kendisine teşekkür ederim, ayrıca pptpapatya danda bir alışverişim oldu itinayla paketleyip göndermişti hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. rewix,infrared,stop ve emelbaha arkadaşlarada satışım oldu, yaptığım satışlarda mennuniyet içeren mesajları alınca daha çok mutlu oldum, kendileriyle alışveriş yapmak keyifliydi, umarım arkadaşlarda mennun kalmışlardır. kendilerine teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…