Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Ayte1325 dan oğluma ilk adım ayakkabısı aldım yanında bir çok hediye :) çok teşekkür ederim ayakkabı ve hediyelerin için.. kk bana bir dost daha kazandırdı. Tekrar görüşmek üzere
Rica ederim canim. Iyi gunlerde giydirmen dileğiyle. Seni tanıdığıma çok sevindim. Alışverişin ötesinde hakikaten de kk bana da bir dost kazandırdı. Teşekkür ederim

Yaaa rica ederimmm,çok mutlu oldum, çok Teşekkür ederim, güle gülü kullanın

T tntoluen 'den kızım için oyuncak aldım.özellikle çok fonksiyonlu olan oyuncaktan çok memnun kaldım.kızım bayıldı resmen.oyuncaklar tertemizdi.elden teslim konusunda da çok yardımcı oldu.teşekkür ederim arkadaşım.

denizz03 icin cok bisey yazmama gerek yok resime bakin yetercok tesekkurler paketleme icin not icin baska bir alisveriste gorusmek dilegiyle elinize saglik

Eklentiler

• 20151030_140455.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 100
adba hanımdan yaptığım alışverişten gerçekten memnun kaldım, zaten sitede tanınan güvenilir insanlardan biri... Ayrıca farkında olmadan parayı geciktirmiş olmama rağmen, bunu önemsemeyip kargonun gelip gelmediğini soracak kadar anlayışlı bir insan, bu davranışı çok hoşuma gitti ve çok mahçup oldum... Sizlere de tavsiyem adba hanıma uğramadan, tanışmadan geçmeyin :)

ne istediğini bilen ,yormayan ve sorunsuz bir alıcı..sanırım kişiliği gereği...mutlaka tanışmalı alışveriş yapılmalı...yeni eviniz hayırlı ve uğurlu gelir inş...görüşmek üzere

serda83 Canım benım sana o temız urunler ıcın ve o muhtesem kolye için ne kadar tesekkur etsem azdır bundan sonra alısverıste onerecegım o guzel ınsanlardan bırı de sensın
dogrulugun,durustlugun ve samımıyetın ıcın de sonsuz tesekkurler hediyene de bayıldım tam benim tarzım
yıne goruselım :)

Alsveıste Samimiyet,İlgi.dürüstlük arıyorsanız adres serda83

Cok tsk ederim ... sorunsuz ve cok uyumlusun..... yagmurgozlum54 le alisveris yapmanizi tavsiye ederim ....

Uzun zaman once yazmam gereken ama her defasında unuttugum S stalkers17 ogluma yenıden farksız cıcıler aldık ve hala severek kullanıyoruz kendısıne tekrar tesekkur edıyorum ınsallah yenıden gorusecegız sevgıler

Ben çok teşekkür ederim. Beni hiç yormadin. Ne istediğini bilen bir alıcıydın. Güle güle giysin prenses Zeymer1980
mrb acaba satıs ve odeme nasıl yapılıyor?yanı acemıyım ben de burada cocuk kıyafetlerımızı satmak ıstıyorum ama nasıl olacak?yanı odeme nasıl elıme gececek?elıme gecmeden ucret nasıl guvenıp de gonderebılecm?tesekkur ederım ılgınıze

İlk alışverişimi Dtaser16 dan yaptım. Kargom bugün geldi hepsi çok güzel çok memnun kaldım. Hediyeleri içinde teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…