Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

BRAVE CAPRİCOİN dan erkek kabanı aldım ürün tertemiz ve sıfır gibiydi özenle paketlenmiş mis kokular içinde gerçekten süperdi kendiside çok anlayışlı ,sabırlı ,yardımcı olmayı seven biri sıfır gibi kaban,seçtiğimiz hediyeler ve uygun kargo için çooooook teşekkür ederiz bizi çok mutlu ettin eğer sizde mutlu ve güvenilir bir alışveriş yapmak istiyorsanız adresin adı belli
BRAVE CAPRİCOİN

Canım memnun kalmanıza çok sevindim.
Dediğim gibi burada amacım para kazanmak değil sonuçta ticaretini yapmıyoruz.
Değerlendiriyoruz, dolabımızı rahatlatıyoruz. Uygun fiyata ihtiyaclar karşılanıyor. Ne mutlu
Güle güle kullanın canım hayırlı olsun..

esmetime arkadaşımdan 3. alışverişimdi. Yine sorunsuz ve keyifli bir alışveriş :) Ürünlerin hepsi yeniydi. Önceki aldıklarım da ya yeni ya da tertemizdi. Ve çok çok yardımcı oluyor. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim ve teşekkür ederim :)

Valla sizle alışveriş şahane çünkü herşey gayet seri ve sorunsuz yol alıyor. Ben de sizi herkese tavsiye ederim

serda83 ten ayakkabı aldım çocuğuma. Çok güzel çok memnun kaldım kendisiyle yüz yüze tanışma imkanımız oldu çok güler yüzlü birisi. Tavsiye ederim

alik ten oğluma ilk adım ayakkabısı aldım dediği gibi tertemiz. Hemen kargoladı.
Çok teşekkür ederim.

@calebaski dan oğluma ilk adım ayakkabısı aldım yanında bir çok hediye :) çok teşekkür ederim ayakkabı ve hediyelerin için.. kk bana bir dost daha kazandırdı. Tekrar görüşmek üzere

Dtaser16 'den kızıma kıyafet aldım.gerek ilgisi, gerek gönderdiklerinin temizliği gerekse hediyeleri için çok çok teşekkür ederim.hem çok kibar hem de güvenerek alış veriş yapılabilecek bir arkadaş edindim.

Burdan alışveriş yapacak olan arkadaşlarıma şunu demek istiyorum
Başlıklara aldanmayın. Ben çocuklarımın ayakkabı ihtiyacını 1 haftada karşıladım
( aylarca arıyorum diyenlere zaten şaşırırım)
konu içlerine girip ürünlere tek tek bakın arkadaşlar. Ben hem ortopedik hemde sağlam ayakkabılar edindim.darısı tüm arayip ta bulamayanlara.

Cok tesekkur ederim .. Saglikli gunlerde giysin kuzunuz... Sevgilerr..

@ftmsgsk dan aldığım urun tertemizdi çok güzel paketlenmiş ve kısa zamanda elime ulaşmıştı çocuktan fırsat bulup yazamadım gerçekten çok memnun kaldım sağ olasın cnm hediyelerini de kullanıyoruz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…