- 20 Nisan 2013
- 1.963
- 101
BRAVE CAPRİCOİN dan erkek kabanı aldım ürün tertemiz ve sıfır gibiydi özenle paketlenmiş mis kokular içinde gerçekten süperdi kendiside çok anlayışlı ,sabırlı ,yardımcı olmayı seven biri sıfır gibi kaban,seçtiğimiz hediyeler ve uygun kargo için çooooook teşekkür ederiz bizi çok mutlu ettin eğer sizde mutlu ve güvenilir bir alışveriş yapmak istiyorsanız adresin adı belli
BRAVE CAPRİCOİN
Çok rica ederimENABE 'den aldığım ürünler tertemiz,ütülü üstüne üstlük kargosu da çok hızlıydı.hediyeleri,özeni ve iyiniyeti için teşekkür ederim.
Valla sizle alışveriş şahane çünkü herşey gayet seri ve sorunsuz yol alıyor. Ben de sizi herkese tavsiye ederimesmetime arkadaşımdan 3. alışverişimdi. Yine sorunsuz ve keyifli bir alışveriş :) Ürünlerin hepsi yeniydi. Önceki aldıklarım da ya yeni ya da tertemizdi. Ve çok çok yardımcı oluyor. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim ve teşekkür ederim :)
Bil Mukabele cnm tekrar görüşmek üzereAyakkabı satmanin dışında sizin gibi hoş bir insanla tanışmak ayrı bir güzellik oldu.yuppe
Cok tesekkur ederim .. Saglikli gunlerde giysin kuzunuz... Sevgilerr..Dtaser16 'den kızıma kıyafet aldım.gerek ilgisi, gerek gönderdiklerinin temizliği gerekse hediyeleri için çok çok teşekkür ederim.hem çok kibar hem de güvenerek alış veriş yapılabilecek bir arkadaş edindim.