• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Sürekli takip ettiğim birkaç arkadaşım var ve ben niye yazmayım dedim kendime
evlaefe evlaefe @aselzias @nooption sürekli takip ediyorum
@chetos aldığım kitaplar tertemiz hiç kullannilmamis gibiler hepinize çok teşekkürler
Canım yeni gördüm yazını....Benim de alışveriş yaparken çok memnun kaldığım nadir insanlardansın....Temiz kalpli, art niyet aramayan , pireyi deve yapmayan , samimi bir bayansın...İkizler oynuyorlar mı arabalarla ? Hep böyle kalman dileğiyle...Adım tam olmamış :KK66: (alselsiaz olacaktı) o yüzden bildirim gelmedi , geç yazmamın sebebi bu canım...:KK68:

Son düzenleme:
Canım yeni gördüm yazını....Benim de alışveriş yaparken çok memnun kaldığım nadir insanlardansın....Temiz kalpli, art niyet aramayan , pireyi deve yapmayan , samimi bir bayansın...İkizler oynuyorlar mı arabalarla ? Hep böyle kalman dileğiyle...Adım tam olmamış :KK66: (alselsiaz olacaktı) o yüzden bildirim gelmedi , geç yazmamın sebebi bu canım...:KK68:
Evet bende şimdi farkettim yanlış yazdığımı oynuyorlar ama 5 dakika sadece bizim evde dövüş mek ve ev dağıtmak in oyuncakla oynamak aut bende az oyuncak cikariyorum ozaman severek oynuyorlar özlemiş oluyorlar görüşmek üzere canım

Evet bende şimdi farkettim yanlış yazdığımı oynuyorlar ama 5 dakika sadece bizim evde dövüş mek ve ev dağıtmak in oyuncakla oynamak aut bende az oyuncak cikariyorum ozaman severek oynuyorlar özlemiş oluyorlar
okadar güzel sözler yazmışsın ki teşekkür ederim görüşmek üzere canım :KK54::KK54:

valetta 'ya çok teşekkür ediyorum.çok temiz ürün aldım ve çok hızlıydı...

asagaya teşekkür ediyorum satın aldığım oyuncaklar temiz ve sağlam

Likya ve celinay arkadasima tesekkur ederim tereddüt bile etmeden rahatlikla alisveris yapabilirler

E esmetime kuşkusuz çok tatlı birisin en büyük aşklar Öfkeyle başlar hahaaha seni seviyorum :)))

E esmetime kuşkusuz çok tatlı birisin en büyük aşklar Öfkeyle başlar hahaaha seni seviyorum :)))

Ben de seni seviyorum şeker. Aynı şehirde olsaydık görüşürdük.:KK51:
Bazen dediğim dedikçilik ediyorum farkındayım, eh napalım bu yaşta 39 saat sınava girmek kolay değil :KK17:

Back