• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

JULLY nıcklı bır hatun vardı.İZMİRDENDI sanırım.
bır bot sattı neymıs hammerjack mı oyle markalı megersem mılattan önceden kalma heryerı yırtık.
fotoda yırtık değildi büzüştürüp yollamış cok eskı olunca dışı he kavlamış.
bıde havalı havalı konuşmalar....
elbıse yolladı ıkı beden kucuk
haram olsun ona...50-60 tl için bunu duymak ne kadar feci ama hatun kabullenmiş yapcak bısey yok...

bıde canan hanm var kayserıden genelde pijama falan satar.onun urunlerı süperdı.teşekkürler.
bit pazarindan mi urun almistin cnm iade etseydin

bende nurlum ve enabeden aldım.ikiside elektronık olmasına ragmen cok saglam geldı ıkısınede tesekkur edrım hedıyelerı ve ılgılerı ıcın.

Sevgi deryası arkadaşımdan elbise aldım ona sonsuz teşekkür ediyorum hem ürünler ,ürünlerin güzelliği ,temizliği ve yeniliği için hem de hediyeler için bir değil bir sürü hediyesi için çokkkkk teşekkür ediyorum arkadaşımdan güvenle alışveriş yapabilirsiniz tekrar tekrar teşekkür ediyorum

bende nurlum ve enabeden aldım.ikiside elektronık olmasına ragmen cok saglam geldı ıkısınede tesekkur edrım hedıyelerı ve ılgılerı ıcın.
Çok teşekkür ederim iyi günlerde , sağlıkla kullan .

image.jpg

Kendisine çok teşekkür ederimmmm... :)
Çok güzel bir alışverişti... :KK66:
Gözü kapalı alışveriş yapabileceğiniz,şüphesiz güven duyabileceğiniz güvenilir altın kalpli üyelerden biri :KK68::KK68::KK68:
Kendisinden aldığım oyıncaklarla çocukluğuma resmen geri döndüm...
:KK46::KK46::KK46::KK48::KK48::KK48:
Sevgili Castefella Castefella Ablacığım...
:KK75::KK75::KK75:

@srpcnrdnz , ilgisi , anlayışı ve hoşgörüsü için çok teşekkür ederim . Güzel bir alışveriş oldu .
Hediye için de ayrıca teşekkürler .

Sürekli takip ettiğim birkaç arkadaşım var ve ben niye yazmayım dedim kendime
evlaefe evlaefe @aselzias Nooption Nooption sürekli takip ediyorum
C chetos aldığım kitaplar tertemiz hiç kullannilmamis gibiler hepinize çok teşekkürler

canım tşk ederim..iyi geldi bu:))
ben burda 3 aya yakın ürün ayırdığımı bilirim.. tanımadan etmeden hakaretvari bir uslupla kişiliğime hatta çocuklarıma kadar dil uzatılması cidden sinirlerimi tepeme çıkardı..

Back