Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1483569
Kendisine çok teşekkür ederimmmm... :)
Çok güzel bir alışverişti...
Gözü kapalı alışveriş yapabileceğiniz,şüphesiz güven duyabileceğiniz güvenilir altın kalpli üyelerden biri
Kendisinden aldığım oyıncaklarla çocukluğuma resmen geri döndüm...
Sevgili Castefella Ablacığım...
Sedalein arkadasimizdan almis oldugum oyuncak ve kitaplardan cok memnun kaldim.. Kizim cok sevdi :) Ilgisi ve anlayisi herseyden onemliydi benim icin.. Nadir rastladigim guzel insanlardan.. Kendisine buradan da tesekkur etmek istedim.. Hediyeleri icin de ayrica tesekkurler..
bende nurlum ve enabeden aldım.ikiside elektronık olmasına ragmen cok saglam geldı ıkısınede tesekkur edrım hedıyelerı ve ılgılerı ıcın.
)))))))Hayırlı Akşamlar
Sütlü Tatlılar -Oylamasına Katılmak ister misiniz?
Ben de teşekkür ederim canım çok kibar anlayışlı birisin kıyafetler de oyuncaklar da hepsi güzel ve tertemiz görüşmek üzere#adba ile 2dir takas yapıyorum ben memnun kaldım insallah oda memnun kalmıstır.
#pery86 ile takasımda hilfiger canta geldi saolsun içine küçük hediyelerde koymus. umarım oda memnun kalmıstır. bende ona hediye göndermiştim.
#kukla_ipi yenidogan kıyafetlerimi begenip aldıgı için tesekkürler. saglıkla kucagına alır ınsallah bebegını.
#mavili88 tesekkürler benden alısveriş yaptıgın için
#mstshn tesekkürler benden alışveriş yaptıgın için
mavi degrade bir gömlek aldım nick unuttum tesekkurler hediyesi için.
mügecim nick unuttum cocuk kıyafetleri ile takas yapmıstık gönderdiklerin ben dahil eşim bayıldı:)
tesekkür etmediğim kalmadı galiba:)
Sagol guzel anne tesekkur ederim.O senin iyiligin.Ben herzaman yaziyrum.Alisveris yaptigim arkadaslarim arjadas listemdedir.Cok sukur hic sorun yasamadm kimseyle.Allahim hepinizi iyj insanlarla karsilastirsin.