Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Eki Görüntüle 1483569
Kendisine çok teşekkür ederimmmm... :)
Çok güzel bir alışverişti... :KK66:
Gözü kapalı alışveriş yapabileceğiniz,şüphesiz güven duyabileceğiniz güvenilir altın kalpli üyelerden biri :KK68::KK68::KK68:
Kendisinden aldığım oyıncaklarla çocukluğuma resmen geri döndüm...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK48::KK48::KK48:
Sevgili Castefella Castefella Ablacığım...
:KK75::KK75::KK75:

Cok tesekkur ederim güzelim tavsiyelerin icin. Mutlu et ki mutlu ol demîsler ne mutlu banaki tanıştık:) Altın kalpli iyi insanlarla karsılasalım hep hayatta insallah, tekrar görüsmek uzere, sevgiler.

#tuana46 İlgili bir satıcısınız. Çok teşekkür ederim size. En ufak detayı bile düşündü kargosunu göndermeden önce. Biz çok memnun kaldık. Ürünlerinizde aynen belirttiğiniz özellikteydi. Başka bir alışverişte görüşmek üzere.
Herkese tavsiye ederim #tuana46

OTE="geometry, post: 40416565, member: 631630"]#tuana46 İlgili bir satıcısınız. Çok teşekkür ederim size. En ufak detayı bile düşündü kargosunu göndermeden önce. Biz çok memnun kaldık. Ürünlerinizde aynen belirttiğiniz özellikteydi. Başka bir alışverişte görüşmek üzere.
Herkese tavsiye ederim #tuana46[/QUOTE] beğenmenize çok sevindim güzel günlerde kullanın inş :)

Sedalein arkadasimizdan almis oldugum oyuncak ve kitaplardan cok memnun kaldim.. Kizim cok sevdi :) Ilgisi ve anlayisi herseyden onemliydi benim icin.. Nadir rastladigim guzel insanlardan.. Kendisine buradan da tesekkur etmek istedim.. Hediyeleri icin de ayrica tesekkurler..

Sedalein arkadasimizdan almis oldugum oyuncak ve kitaplardan cok memnun kaldim.. Kizim cok sevdi :) Ilgisi ve anlayisi herseyden onemliydi benim icin.. Nadir rastladigim guzel insanlardan.. Kendisine buradan da tesekkur etmek istedim.. Hediyeleri icin de ayrica tesekkurler..

tekrar teşekkür ederim:) güzel sözlerin için.. sen de benim rastladığım güzel insanlardan birisin..

yeri gelmişken :)
U Uysalkedi ve peloosh peloosh ve debelenenhamambocegi debelenenhamambocegi ve kucukyurek kucukyurek ve S sopakuzuli ve G gebze03 ve aysema1 aysema1 ve lale87 lale87 ve A arwenna ya da teşekkürler.. alırken de satarken de üzülmediğim arkadaşlarım..
(yazmayı unuttuğum biri olduysa kusura bakmasın)

Egemenbuglem den alisveris yaptim haftasonu gorustuk pazartesi kargoladi urun tam soyledigi gibi geldi tesekkur ederim

#adba ile 2dir takas yapıyorum ben memnun kaldım insallah oda memnun kalmıstır.
#pery86 ile takasımda hilfiger canta geldi saolsun içine küçük hediyelerde koymus. umarım oda memnun kalmıstır. bende ona hediye göndermiştim.
#kukla_ipi yenidogan kıyafetlerimi begenip aldıgı için tesekkürler. saglıkla kucagına alır ınsallah bebegını.
#mavili88 tesekkürler benden alısveriş yaptıgın için
#mstshn tesekkürler benden alışveriş yaptıgın için
mavi degrade bir gömlek aldım nick unuttum tesekkurler hediyesi için.
mügecim nick unuttum cocuk kıyafetleri ile takas yapmıstık gönderdiklerin ben dahil eşim bayıldı:)
tesekkür etmediğim kalmadı galiba:)

#adba ile 2dir takas yapıyorum ben memnun kaldım insallah oda memnun kalmıstır.
#pery86 ile takasımda hilfiger canta geldi saolsun içine küçük hediyelerde koymus. umarım oda memnun kalmıstır. bende ona hediye göndermiştim.
#kukla_ipi yenidogan kıyafetlerimi begenip aldıgı için tesekkürler. saglıkla kucagına alır ınsallah bebegını.
#mavili88 tesekkürler benden alısveriş yaptıgın için
#mstshn tesekkürler benden alışveriş yaptıgın için
mavi degrade bir gömlek aldım nick unuttum tesekkurler hediyesi için.
mügecim nick unuttum cocuk kıyafetleri ile takas yapmıstık gönderdiklerin ben dahil eşim bayıldı:)
tesekkür etmediğim kalmadı galiba:)
Ben de teşekkür ederim canım çok kibar anlayışlı birisin kıyafetler de oyuncaklar da hepsi güzel ve tertemiz görüşmek üzere

Sürekli takip ettiğim birkaç arkadaşım var ve ben niye yazmayım dedim kendime
evlaefe evlaefe @aselzias @nooption sürekli takip ediyorum
C chetos aldığım kitaplar tertemiz hiç kullannilmamis gibiler hepinize çok teşekkürler
Sagol guzel anne tesekkur ederim.O senin iyiligin.Ben herzaman yaziyrum.Alisveris yaptigim arkadaslarim arjadas listemdedir.Cok sukur hic sorun yasamadm kimseyle.Allahim hepinizi iyj insanlarla karsilastirsin.

X