- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende teşekkür ederim, güle güle kullanın inşallah.TDS arkadasimdan urununu aldim cok temiz ve sorunsuztesekkurler arkadasim.
bende memnun aldım canım çok teşekkür ederim memnun kalmana çok sevindim yine görüşmek dileğiyleI izmirgelini H hulyaselcuk akkara dan yaptığım alışverişlerden çık memnun kaldım.güvenle alabilirsiniz.teşekkürler hepsine..
evlaefe Candırevlaefe birsey koyarsa kimse almasin lutfen cunku hepsi benim olmaliii :)
kendisinden milyonlarca urun aldim muptelasi oldum adeta hic sormam orasi ne burasi ne bilirim ki kendi gibi kaliteli ürünler gönderir ki burda neleri gordük
her alisverisimiz problemsiz urunleri tertemiz hediyeleri de sifir gibi 3 cocuk büyütür hersey icin cok ederim canim Allah sana daha cok versin
Çooook teşekkür ederim, sizin kibarlığınız, inceliğiniz karşısında kendimi mahçup hissediyorum, sizi tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum/azra-ece rkadaşımda alış veriş yaptım ve çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye ederim arkadaşlar
editöre mesaj at canım kısa sürede değiştiriyo konu başlığını mesaj olarak atabilirsinMerhaba kizlar ,biri bana yardimci olun konusunun basligi nasil degistiriyorsunuz?Herkeze iyi satislar.
Sagol canmmm Allah ragzi olsun cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin o senin iyiliginevlaefe birsey koyarsa kimse almasin lutfen cunku hepsi benim olmaliii :)
kendisinden milyonlarca urun aldim muptelasi oldum adeta hic sormam orasi ne burasi ne bilirim ki kendi gibi kaliteli ürünler gönderir ki burda neleri gordük
her alisverisimiz problemsiz urunleri tertemiz hediyeleri de sifir gibi 3 cocuk büyütür hersey icin cok ederim canim Allah sana daha cok versin
Sende cansin babyyy