Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

evlaefe evlaefe birsey koyarsa kimse almasin lutfen cunku hepsi benim olmaliii :)
kendisinden milyonlarca urun aldim muptelasi oldum adeta :KK5: hic sormam orasi ne burasi ne bilirim ki kendi gibi kaliteli ürünler gönderir ki burda neleri gordük :KK62:
her alisverisimiz problemsiz urunleri tertemiz hediyeleri de sifir gibi 3 cocuk büyütür hersey icin cok ederim canim Allah sana daha cok versin :KK36:

B batuu adlı üyeden oğluma oyuncak aldım çok iyi niyetli özen gösteren nazik bir insan tertemiz oyuncaklarimiz hediyesiyle geldi iyiki tanıştık çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim alışveriş yapılmasını :KK51::KK19:En Büyük TÜRKİYE:KK36:

evlaefe evlaefe birsey koyarsa kimse almasin lutfen cunku hepsi benim olmaliii :)
kendisinden milyonlarca urun aldim muptelasi oldum adeta :KK5: hic sormam orasi ne burasi ne bilirim ki kendi gibi kaliteli ürünler gönderir ki burda neleri gordük :KK62:
her alisverisimiz problemsiz urunleri tertemiz hediyeleri de sifir gibi 3 cocuk büyütür hersey icin cok ederim canim Allah sana daha cok versin :KK36:
evlaefe evlaefe Candır :KK37:
Hoppa:KK68:

/azra-ece rkadaşımda alış veriş yaptım ve çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye ederim arkadaşlar

pinartvrkadaşımdan alışveriş yapamadım tamamen benim ihtiyaçlarımı karşılayan ürünleri bulamadığım için ama ilgisi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım. teşekkür ederim.

/azra-ece rkadaşımda alış veriş yaptım ve çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye ederim arkadaşlar
Çooook teşekkür ederim, sizin kibarlığınız, inceliğiniz karşısında kendimi mahçup hissediyorum, sizi tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum :KK68::KK5:

Merhaba kizlar ,biri bana yardimci olun konusunun basligi nasil degistiriyorsunuz?Herkeze iyi satislar.

Bukrem arkadaşimizdan urunler aldim.hepsi tertemiz ve sorunsuzdu.kendisine tekrar cok tesekkur ederim..

npekman arkadaşımızdan oyuncak halısı aldım.ürün tertemiz ve belirttiği üzere geldi.daima iletişim halindeydi.hızlı gönderisi ve hediyesi için de bir kez de burdan teşekkür etmek isterim.

Kizzzzz dedikodumu mu yapiyosunuz bakimm
:oops:
Sagol canmmm Allah ragzi olsun cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin o senin iyiligin:KK15:
Sende cansin babyyy:KK15:

Kaspriestess
aldığım ürünler çok temiz ve kaliteli sağlam ,fiyatına görede çoook eşyamız oldu oğluşumla ben teşekkür ederiz takipteyiz....

B batuu adlı üyeden oğluma oyuncak aldım çok iyi niyetli özen gösteren nazik bir insan tertemiz oyuncaklarimiz hediyesiyle geldi iyiki tanıştık çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim alışveriş yapılmasını :KK51::KK19:En Büyük TÜRKİYE:KK36:
Yeni farkettim :KK43: rica ederim keyifli vakit geçirmesi dileğiyle paşamızın :KK66:

Okyanusdelisi Okyanusdelisi aldığım ayakkabılar o kadar güzeldiki. Çok teşekkür ederim. Çok kibar ve anlayışlı bir satıcı. Herkes gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Emin olun pişman olmayacaksınız. :) Kızımda teşekkür ediyor size....

X